Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד למכור רכב משומש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לחברי הפורום,

אני מעוניינת למכור את הרכב שלי (דיהטסו סיריון שנת 2002), ניסיתי לפרסם באתר הידוע לכולם, אך מזה שבוע המודעה באויר ואף לא טלפון אחד.

אני מבינה שהשוק רווי ואנשים קונים היום רכבים חדשים יותר בתנאים נוחים, ולכן די אובדת עצות.

כיצד אוכל למכור את הרכב?

מהי הפלטפורמה הנכונה לפרסום?

האם המוצא היחיד הוא למישהו שעוסק בחלפים? (נראה לי חבל כי הרכב במצב טוב).

לכל עזרה/עצה אודה מאוד!

פורסם

תלוי גם מה מצבו? האם המחיר תואם את השוק?

שבוע זה לא זמן רב לפירסום מודעה.

צריך להתאזר בסבלנות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא במצב טוב, מנוע ומצבר חדשים.

אצלי הרבה שנים, מטופל ושמור. גם בתמונות ניתן לראות זאת.

ועדיין... אין שום פניה.

יש לי סבלנות, העניין הוא שבאפריל צריך לעבור טסט, והייתי רוצה למכור אותו עוד לפני כן.

תלוי גם מה מצבו? האם המחיר תואם את השוק?

שבוע זה לא זמן רב לפירסום מודעה.

צריך להתאזר בסבלנות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כן, פרסמתי עם מחיר.

כתבתי 6000 ש"ח, אך אני כמובן גמישה לגבי זה.

האם כדאי מראש לכתוב פחות?

אני חושבת שמיש שמעוניין ברכב מסוג זה, היה פונה גם עם המחיר הזה, כי ברור לו שהוא יכול להתמקח ולהוריד.

פייסבוק ויד 2 זה הפלטפורמות הכי טובות,

פרסמת עם מחיר? אם כן מהו?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

נסי לפרסם גם כאן בפורום, בפורום של מכירת רכבים.

היתרון של פלטפורמה זו הוא שאת לא מוגבלת בתווים או בתמונות, פרטי ככל הניתן והעלי תמונות באיכות טובה.

בהצלחה !

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
הוא במצב טוב, מנוע ומצבר חדשים.

אצלי הרבה שנים, מטופל ושמור. גם בתמונות ניתן לראות זאת.

ועדיין... אין שום פניה.

יש לי סבלנות, העניין הוא שבאפריל צריך לעבור טסט, והייתי רוצה למכור אותו עוד לפני כן.

כתבתי את זה בעבר כבר, אבל יש מוכרים שלא בודקים בכמה מציעים רכבים מקבילים ומה האלטרנטיבית מצד הקונה.

אלא מפרסמים במחיר שרואים לנכון בעולם הפרטי שלהם ואז מתפלאים למה המציאות לא מתיישבת עם הפנטזיות שלהם.

לא אומר שהכרח שאת כזאת, אבל מהניסיון שלי רוב המוחלט של האנשים הם כאלה.

אני מניח שאם לא פירסמו את הקילומטראז', אז כנראה הוא גבוה- סביב ה 200 אלף, תקני אותי אם אני טועה.

אז אני יכול להגיד לך שלפני חודש ראיתי סיריונים כאלה שנתון 08-09 במצב מעולה, והדיבור היה על 7 אלף.

אז את מבינה שאם לסיריון שלך, משנתונחם פחות מוצלחים, אין קילומטראז חריג לטובה, אין סיכוי בחיים שתקבלי טלפון על 6 אלף.

פורסם

שלט על הרכב. שלט על הרכב. שלט על הרכב.

יד2 זה טוב כאקסטרא, אבל ברכב, שאת משתמשת איתו ביומיום, שלט פיזי על הרכב, לנסיוני ולהפתעתי, ימשוך יותר פניות.

פורסם

תודה! אנסה גם פה.

נסי לפרסם גם כאן בפורום, בפורום של מכירת רכבים.

היתרון של פלטפורמה זו הוא שאת לא מוגבלת בתווים או בתמונות, פרטי ככל הניתן והעלי תמונות באיכות טובה.

בהצלחה !

פורסם

תודה על הטיפ.

הקילומטראז' אכן סביב 200 אלף.

מסכימה איתך, הורדתי במחיר. נראה איך ישפיע.

כתבתי את זה בעבר כבר, אבל יש מוכרים שלא בודקים בכמה מציעים רכבים מקבילים ומה האלטרנטיבית מצד הקונה.

אלא מפרסמים במחיר שרואים לנכון בעולם הפרטי שלהם ואז מתפלאים למה המציאות לא מתיישבת עם הפנטזיות שלהם.

לא אומר שהכרח שאת כזאת, אבל מהניסיון שלי רוב המוחלט של האנשים הם כאלה.

אני מניח שאם לא פירסמו את הקילומטראז', אז כנראה הוא גבוה- סביב ה 200 אלף, תקני אותי אם אני טועה.

אז אני יכול להגיד לך שלפני חודש ראיתי סיריונים כאלה שנתון 08-09 במצב מעולה, והדיבור היה על 7 אלף.

אז את מבינה שאם לסיריון שלך, משנתונחם פחות מוצלחים, אין קילומטראז חריג לטובה, אין סיכוי בחיים שתקבלי טלפון על 6 אלף.

פורסם

תודה!

אכן תליתי. :)

שלט על הרכב. שלט על הרכב. שלט על הרכב.

יד2 זה טוב כאקסטרא, אבל ברכב, שאת משתמשת איתו ביומיום, שלט פיזי על הרכב, לנסיוני ולהפתעתי, ימשוך יותר פניות.

פורסם

יפה, אני רואה שאת כן בכיוון הנכון.

התחלת מ 6,000 הורדת היום ל 4,500 ... עכשיו תחכי עוד שבוע.

אולי במחיר הזה כן יגיעו טלפונים.. ואולי לא.

בהתאם שבוע הבא תורידי עוד קצת, יש רכבים דומים לשלך מפורסמים ב 4,000 , אז כנראה אין טעם לפרסם בהרבה פחות מזה.

עד אפריל זה עוד מספיק זמן , אבל כבר במרץ זה יהיה בעיה למכור , מכיוון לקונה יהיה חשש מתשלום של 1,000 ש"ח אגרה

מבלי לדעת האם יש לרכב עוד כמה אלפים השקעה על מנת לעבור טסט.

• תוכן חדש...