Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מזמן לא התעסקתי עם סאונד ברכב, אבל רכש של רכב נוסף למשפחה העלה צורך בשיפור הסאונד.

כמו שציינתי בכותרת הרכב הוא טויוטה פריוס דור 4. ממש לא אקוסטי. ברור לי שרכב יעבור בידוד לפחות בבתי הגלגלים, תא מטען ודלתות. נראה בהמשך אם יהיה כוח לכל הרצפה.

מבחינת רכיבים שיותקנו. עשיתי קצת סדר במחסן ומצאתי ציוד הבא:

מגברים:

Audison AP8.9 + DRC חדש ללא שימוש באריזה.

Audison SRx4 היה מותקן פעם ברכב ישן. תקין לחלוטין.

רמקולים:

Morel Elate 603 סט חדש ללא שימוש באריזה.

Morel Dotech Ovation שהיה מותקן + טוויטר של Hybrid חדש.

יש גם קצת כבלים וארגז של חומר בידוד.

ועכשיו התלבטות. אני זוכר שעבור Elate 603 צריך הרבה כוח. האם יהיה נכון לנסות להגביר אותם עם AP8.9 ?

יוצא שיהיה 2 x 130W לוופרים + 2 x 35W למידים + 2 x 35W לטוויטר.

או אפילו לא לפתוח אותו ולהחליף ל – AP5.9 + AP4D?

ועוד שאלה. כמה שווה כל המאמץ אם לא מחליפים HU? מישהו מכיר מה האיכות של מערכת מקורית?

מבחינת סגנונות מוזיקה - Joe Cocker, Led Zeppelin, Jazz

לא ציינתי תקציב, כי ברור לי שבמקרה ואני אגלוש מעבר ל 3-5 אלף, תמיד אפשר למכור קצת ציוד.

פורסם

הי אלכס,

בשביל הסט הזה (מוראל אילייט) אל תפתח את הAP8.9BIT - חבל על המאמץ הוא לא יצליח להרים את המידבאסים האלה בשום צורה הולמת.

מה שאתה צריך זה או להשתמש ברמקולים הרבה יותר נצילים או להחליף הגברה.

הייתי מציע לך להמתין קצת - צריך להגיע לארץ בקרוב הגרסא החזקה יותר של מגברי פרימה ביט וזו גרסאת הFORZA

8 ערוצים כפול 85 וואט ב4 אוהם

יהיה לך 260 וואט בגישורים שיספיקו גם לאילייט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בינתיים מתחיל בתכנון מיקום האלמנטים.

בפריוס יש מקום בקצה של דשבורד עבור אלמנט אחד

tweeter.jpg

בהתחשב שיש לי בהתקנה גם מיד CDM880 וגם טוויטר MT350 מי מהם יותר נכון למקם מתחת לשמשה ולשמוע אוטו משתקף ומי מהם יותר נכון להתקין בקורה?

המקום שם הוא גדול ואפשר גם לבנות שם פוד לשני אלמנטים. שאלה אם זה נכון?

פורסם

המיד ינגן כלל כיווני - לא משנה איפה תתקין אותו הוא ישמע טוב כמעט באותה מידה.

הטוויטר ינגן כיווני מאוד ויסגיר את עצמו אך בפינה גם ישתקף ויוחזר היטב מהשמשה - יחד עם זאת הייתי מעדיף להתקין את הטוויטר בקורה ואת המיד במשולש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון מצב.

מגבר Audison AP8.9 נמכר ונרכש במקומו Audison 4.9.

תוספת של Audison 4D בדרך. הוזמנו גם כבלים לחיבור מגבר לטויוטה.

בינתיים כדי להתחיל התחלתי עם איתום של תא מטען.

20190222_161621.jpg20190222_171903.jpg

20190222_171844.jpg20190222_174718.jpg

בינתיים אני ממשיך התלבטות לגבי סאב. אני מאוד רוצה להתקין סאב בתוך גלגל ספייר.

יש למישהו רעיון לגבי סאב שמנגן טוב בתיבה עם נפח קטן? אני מאמין שיהיה שם סביב 6 ליטר נפח.

עריכה אחרונה על ידי AlexRC
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...