Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוס אובר יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר 280000 ק"מ הגיע הזמן להחליף את C5 שלי.

מחפש רכב קרוסאובר, משנת 2016 (עבור בטיחות אקטיבית) בתקציב 80K-100K ש"ח.

הפרמטרים החשובים לי - נוחות נסיעה, אמינות, בטיחות אקטיבית (נהג חדש יעלה על ההגה), חסכונית, מערכת מולטימדיה סבירה +

בסוף דרכה של C5 האמינות ירדה, והחלטתי שלא הולך על צרפתית הפעם.

ראיתי לא מעט אפשרויות, ואשמח לחוות דעתכם והשוואות בין הדגמים או הוספת דגמים לשיקולים :

יונדאי טוסון, הונדה HRV, ניסאן קשקאי, קיה ספורטאז', סובארו XV, טויוטה CHR, מיצובישי אאוטלנדר

תודה,

מוטי

פורסם
הדרישה לבטיחות אקטיבית מורידה את הטוסון והXV, חוץ מהCHR אף אחד משאר הדגמים כאן לא ממש חסכוני.

תודה!

הבטיחות האקטיבית חשובה לי, ולכן אוריד את ה 2 שהזכרת, על החיסכון אפשר להתפשר.

איך ה CHR ביחס לפרמטרים של נוחות ואמינות וביחס לדגמים האחרים שהזכרתי?

מוטי

פורסם

קיה ספורטאז משנת 16 ואילך נהנית מאביזרי בטיחות אקטיביים, נמכרת כחדשה ב0 ק"מ, סביב המאה עשרים, אמינה, נוחה ומרווחת. הטויוטה קטנה וצפופה יותר, המושב האחורי קלסטרופובי,

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

שלום,

אתה מוזמן להיכנס לאתר של כלמוביל טרייד אין ולאתר רכב שעונה על הדרישות שלך.

במידה ותרצה שנקשר אותך עם נציג שלח לנו שם וטלפון ונוודא שנציג מטעמנו ייצור עימך קשר.

בברכה,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פורסם

מחפש רכב קרוסאובר, משנת 2016 (עבור בטיחות אקטיבית) בתקציב 80K-100K ש"ח.

- נראה לי שיונדאי קונה לא בדיוק עונה לתנאים האלה :-)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...