Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול עם יגואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה כשלוקחים אחד בגירה, שמים אותו בחמש יגואר, ואומרים להם לתת בראש?

זה!

יגואר-מוטור-סיטי-03.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מבחינה שזה אקט שיווקי גרידא לצורך קידום מכירות, אבל זה לא מספיק כי הסחורה לא שווה את הכסף.

לפני שבוע הייתי בסוכנות. ראיתי מישהו מתעניין בIPACE ואומר לנציג: איך אתם מבקשים 505 על רכב פחות מאובזר מאאודי איטרון שעולה 420 לפני דיבורים?

ענו לו: אנחנו לא אאודי.

כמה מכוניות הם ימכרו בגישה כזאת?

פורסם

יופי של כתיבה ואחלה חוויה.

לאיזה דגם של F-TYPE יש 300 כ"ס? לחדש בעל מנוע ארבעת הצילינדרים? בכל מקרה זה אכן רכב טוב מאוד לנהיגה. גם עם יותר סוסים והנעה כפולה. הופתעתי לטובה.

פורסם

תמשיך להנות.

רק הערה קטנה: בזנב מכשכשים. בשביל לקשקש צריך נייר ועט, וזה לא היה לכם.:-D

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סקירה יפה ומשעשעת.

עוד כמה שנים ואנשים לא יאמינו שיש דבר כזה, מרכז כובד גבוה, עם כל האלקטרוניקה המתוחכמת.

נצטרך להסביר להם לאט ובסבלנות, כמו שכדור הארץ איננו שטוח...

סתם דעה אישית בנוגע לעיצוב - מלבד ה-f ששומרת איך שהוא על עידון מסוים,

אני ממש לא אוהב את העיצוב של יגואר בעשור האחרון. אוסף ג׳מוסים שאפשר להדביק עליהם כל סמל שהוא.

אין שפה, אין קו, אין תחכום, סתם ברוטליות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מבחינה שזה אקט שיווקי גרידא לצורך קידום מכירות, אבל זה לא מספיק כי הסחורה לא שווה את הכסף.

לפני שבוע הייתי בסוכנות. ראיתי מישהו מתעניין בIPACE ואומר לנציג: איך אתם מבקשים 505 על רכב פחות מאובזר מאאודי איטרון שעולה 420 לפני דיבורים?

ענו לו: אנחנו לא אאודי.

כמה מכוניות הם ימכרו בגישה כזאת?

בגדול, מבין לחלוטין על מה אתה מדבר.

יגואר כמו לא מעט יצרני פרמיום לא גרמנים, איבדו את הייחוד שלהם וכמו שאמרתי, לא בגלל שהם יושנים בעמידה אלא בגלל התעשיה שרצה קדימה ומדביקה את פערי ה"פרמיום".

עזוב אותך מאוודי אי טרון, בוא נלך למשהוא קצת יותר עממי...

זה הסלון של XJS משנות ה 70

Jaguar_XJS_1975-1996_(1987_5.3L_SC)_(01)_-IN1-.jpg

וזה הסלון של רכב עממי משנות ה 70 (במקרה הזה, סובארו לאונה ועוד במפרט האמריקאי המפואר):

80326e7e72646a3156f90c0dcc9ef681.jpg

עכשיו בוא נקפוץ 40 שנה קדימה, זה האינטריור של ה F פייס:

2019-Jaguar-F-Pace-Interior-Gallery-6.jpg

וזה האינטריור של מזדה 6:

mazda6-opening-8449-default-large.jpeg

ואם לא האינטריור יוצא דופן ואם לא הביצועים (בדגמים המיובאים) וגם לא כ"כ העיצוב החיצוני, אז איפה הייחוד שמאפשר לגבות מחירים מיוחדים? מי באמת יקח יגואר כשב 100 אלף שח פחות הוא קונה אי טרון מאובזר?

יגואר רוכבים על תהילת עבר מבלי להבין שהיום הם פחות רלוונטים לשוק הפרמיום, בוא נגיד (ויסלחו לי כולם מראש), כמו אלפא רומאו. יש קהל לקוחות אוהד (אבל מצומצם), יש רכבים בהחלט ראויים אבל עוצמת המותג עצמו כבר לא ממש מאפשרת לגבות על הרכב מחירים בהתאם למה שמקבלים (הן המעשי והן ב"יוקרת" המותג).

מאחל להם הרבה בהצלחה במכירות אבל הם ייצתרכו הרבה יצירתיות בתימחורים, ביחצנות ובהגעה לקהלים חדשים, אבל בעצם, זה בדיוק מטרת כל הארוע שהוזמנו אליו.

בקיצור, שאפו על היוזמה ומי ייתן שיהיו עוד הרבה כאלה גם ביגואר וגם בכל מותג אחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואם לא האינטריור יוצא דופן ואם לא הביצועים (בדגמים המיובאים) וגם לא כ"כ העיצוב החיצוני, אז איפה הייחוד שמאפשר לגבות מחירים מיוחדים? מי באמת יקח יגואר כשב 100 אלף שח פחות הוא קונה אי טרון מאובזר?

יגואר רוכבים על תהילת עבר מבלי להבין שהיום הם פחות רלוונטים לשוק הפרמיום

חשוב להדגיש שהבעיה פה בחברת המזרח ולא ביצרן באופן כללי. באנגליה למשל הם לא מנסים למצב את עצמם מעל המתחרות הגרמניות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
בגדול, מבין לחלוטין על מה אתה מדבר.

יגואר כמו לא מעט יצרני פרמיום לא גרמנים, איבדו את הייחוד שלהם וכמו שאמרתי, לא בגלל שהם יושנים בעמידה אלא בגלל התעשיה שרצה קדימה ומדביקה את פערי ה"פרמיום".

בחיאת בגירה. בוא נקח את הF-PACE שאיתו בילית הכי הרבה. איך אפשר ברכב של 450 +- אש"ח לשים כאלה חומרים זולים ופשוטים ועוד להפליץ שהם לא אאודי? Q5 אוכל אותו בלי מלח בכל פרמטר חוץ משטח. אבל באמת בכל נקודת השוואה.

איכות הפלסטיקה ביגואר ברמה של סוזוקי. טובה וקשיחה. העור של מושבים מהגרועים שפגשתי בשנים האחרונות. הזכיר לי את ימי הקאמרי העליזים. רק שקאמרי עולה חצי ממנו והיא טויוטה.

המנוע סבבה, אבל השילוב שלו עם הגיר רחוק מלהיות טוב, במיוחד בפקקים.

בקיצורף מדובר ברכב בינוני ביותר, שחוץ מזה שהוא יפה, אין בו כלום שמצדיק את הסמל.

זה מה אני אומר.

פורסם

כנראה חלה איזו אי הבנה כי זה בדיוק מה שגם אני אומר...:shock:

כתבתי:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש סיבה שלא הביאו את ה-XF וה-XJ? נראה שהשיווק שלהם פסק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...