Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב

לרשותי בערך 35.000 שח לקניית רכב.

אנו זוג צעיר עם ילד אחד.

אני מתלבט בין רכב כגון מאזדה 3 - שאני יכול למצוא שנת 2012 עם ק"מ נמוך (70-100K)

מול למשל פורד פוקוס שאפשר למצוא במחיר כזה גם שנתון 2014 בק.מ סביר.

אני יוצא מנקודת הנחה ששני הרכבים במצב מעולה, ולאחר בדיקה.

רשמתי דווקא את שני הרכבים האלה כי היה לי איתם ניסיון טוב.

אשמח לכל עצה

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

פורד פוקוס לא מומלצת עקב הגיר הרובוטי הבעייתי בגרסה האוטומטית.

מאזדה 3 בסדר גמור, אתה יכול גם לשקול קיה פורטה מ2012 או יונדאי i30.

פורסם

פוקוס - בגדול באמת יש/היו בעיות עם הגיר הרובוטי, לאחר העדכון האחרון והחלפה לקלאצ'ים חדשים כמות הדיווחים על תקלות ירדה משמעותית. היתרון הגדול של הפוקוס זה דגם הסטיישן שהוא מאוד שימושי עבור משפחה - נוח ממש לאחסן ולהעמיס עגלה וציוד מאחורה. מומלץ יותר הדגם 2.0 טיטניום. בכל מקרה, אם אתה מחפש פוקוס תוודא היסטורית טיפולים במוסך ושבאמת בוצעה ההחלפה והעדכון. בנוסף יש אחריות של 5 שנים על הגיר ו10 על המחשב.

מאזדה 3 - רכב אמין אבל יהיה פחות נוח עם הבגאז' בפער משמעותי.

ממליץ לך לחפש גם I30CW, יקר יותר מהפוקוס אבל אמין יותר ובעל בגאז' דומה.

בכל מקרה היתרון של סטיישן עבור עגלת תינוק הוא משמעותי.

עוד טיפ שלפעמים אנשים לא עושים - תמיד תיקח לבדיקה, גם אם הציגו לך בדיקה שעשו בעצמם במגרש/סוכנות/הבעלים.

פורסם

מחזק את התגובה מעלי - הגיר הרובוטי לאחר סדרה של עדכונים הפך להיות די נוח (מרגישים שהוא רובוטי - אך העברות הילוכים חלקות יותר ב-1 ל2). גם לדעתי הפוקוס נותן תמורה גדולה יותר לנהג מאשר מאזדה 3 דור קודם. אנחנו זוג +1 ומסתדרים מעולה עם הפוקוס 5 דלתות, אין באמת צורך לסטיישן.

תוכל לשלוח לי הודעה בפרטי ליותר מידע על הפוקוס, אם תרצה.

בהצלחה!

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

• תוכן חדש...