Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POLO OPEN AIR? מה זה החיה הזאת??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום... לאחותי יש פולו 16V שנת 97... מצב חדש:-)

עכשיו ראיתי שבמחירון יש דגם שנקרא OPEN AIR.... וזה מוסיף עוד 3000 למחירון...

עכשיו.... מה זה ה OPEN AIR הזה? איך אני יודע אם יש לי את זה?

תודה רבה לעונים:-P

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כזה:

main.gif

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
,הייתה עוד חיה מוזרה שקראו לה פולו אלרקינו ,כל חתיכת פח הייתה צבועה בצבע אחר
אם אני לא טועה, לימדו אותני בקורס ניהול השיווק שהפולו הנ"ל הייתה תרגיל שיווקי של היבואן לכבוד חג הפורים.

היבואן הוצף בהזמנות של הפולו הצבעונית, וזו, הפכה ל"פצצת מכירות" ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

ומפגע אסתטי מדרגה ראשונה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם אני לא טועה, לימדו אותני בקורס ניהול השיווק שהפולו הנ"ל הייתה תרגיל שיווקי של היבואן לכבוד חג הפורים.

היבואן הוצף בהזמנות של הפולו הצבעונית, וזו, הפכה ל"פצצת מכירות" ;-)

לאן כל אלו נעלמו אם הן היו כל כך נמכרות!?

פורסם

הארלקינו לא הייתה תרגיל שיווקי של היבואן אלא של היצרן ולא לארץ, ואכן בגלל דרישה היא הפכה לדגם מהמניין.

פורסם
אתה מתכוון שהסאן רוף נכנס בתוך המסילות שלו ואפשר להוציא את הראש ואת כל הגוף דרכו? כי אצל אחותי אפשר (-:

בפולו OPEN AIR יש גג נפתח מבד לכל אורך הרכב.

מה לא ברור ?

לגבי הארלקינו , האגדה מספרת שזה בכלל היה שעשוע של מעצב על גבי המחשב , ולאור התגובות החיוביות החליטו למכור את האוטו כך.

פורסם

האם אחותך מוכרת אותה??? כי חונה 100 מטר מהבית שלי פולו כזאת ורשום לה על הדלתות open air

עם ג'אנטים ובקליות שקופות גיר רגיל והיא למכירה! מה המחירון שלה? שנת 97

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...