Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב abs הונדה אקורד 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב

לחבר שלי יש הונדה אקורד שנת 2008 דגם פרימיום . לרכב הלך מחשב abs וכבר בערך חודש שאין בנמצא.

החברה דורשת כ8000 לפני מע"מ ועבודה וכמוכן צריך לחכות כי אין את החלק הזה בארץ . חבר שלי חיפש משפצים היה אצל מעל 6-7 מוסכים שניסו לסדר . אחד מצא מחשב של אקורד 2400 שחובר והתברר גם כלא מתאים . כרגע הרכב עומד ולחברי אין פיתרון באופק כמוכן הוא סטודנט ולשים סכום כזה על מחשב חדש לא ביכולתו.

שאלתי אליכם

1.אם יש את המקט אפשר להזמין מחשב כזה מחו"ל או שהוא יעצר במכס?

2.אם למישהו יש מושג או מכיר מישהו שיכול לעזור לפתור את הבעיה

פורסם
חברים שלום רב

לחבר שלי יש הונדה אקורד שנת 2008 דגם פרימיום . לרכב הלך מחשב abs וכבר בערך חודש שאין בנמצא.

החברה דורשת כ8000 לפני מע"מ ועבודה וכמוכן צריך לחכות כי אין את החלק הזה בארץ . חבר שלי חיפש משפצים היה אצל מעל 6-7 מוסכים שניסו לסדר . אחד מצא מחשב של אקורד 2400 שחובר והתברר גם כלא מתאים . כרגע הרכב עומד ולחברי אין פיתרון באופק כמוכן הוא סטודנט ולשים סכום כזה על מחשב חדש לא ביכולתו.

שאלתי אליכם

1.אם יש את המקט אפשר להזמין מחשב כזה מחו"ל או שהוא יעצר במכס?

2.אם למישהו יש מושג או מכיר מישהו שיכול לעזור לפתור את הבעיה

למה אתה לא מבקש את המק"ט מהמוסך ומברר כמה יעלה לך ליבא עצמאית?

פורסם

בהמשך למה שכתב רפי יש גם בראשל"צ מעבדה ממוחשבת לרכב של איל נוימן : http://www.vehicle-lab.net/- הוא חבר הפורום לשעבר ופתר לא מעט תקלות כאלו והומלץ כאן לא פעם.

תוכל לבחור אחד מהשניים ואם אתה מאיזור אחר כתוב מהיכן- יש מעבדות ייעודיות שמתעסקות במיוחד עם הדברים הללו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...