Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איזה חוטיי הצתה איכותיים אני יכול להתקין אצלי בסובארו לאונה

איזה חברה ממולצת +מחיר משוער ?.ולפי איזה קריטריונים ניתן לקבוע שהחוטים איכותיים ?.

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

הוא שאל לגבי חוטי הצתה. לא מצתים...

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

שום אחוזים ושום בטיח....רק שירות מעולה ומוצרים איכותיים...וכמובן משלוח מהיר יחסית(שבוע-שבועיים)

פורסם

יכול להמליץ לך על חוטי הצתה מעולים תוצרת גרמניה"BERU " אמנם מחיר כצאת יקר,

כ-130 +מ.ע.מ.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
שלום

איזה חוטיי הצתה איכותיים אני יכול להתקין אצלי בסובארו לאונה

איזה חברה ממולצת +מחיר משוער ?.ולפי איזה קריטריונים ניתן לקבוע שהחוטים איכותיים ?.

שגיא.

דווקא בזה אני לא רואה שום סיבה ללכת על משהו יקר ללא תועלת.

כיום ישנם סטים תחליפיים באיכות טובה מאוד (הכבל עצמו תוצרת ארה"ב) בבידוד של 7 או 8 ממ שעלותו כ 60-70 שח ללאונה. אין שום סיבה לקנות משהו יקר יותר כי בניגוד לרכבים אחרים בלאונה אין שום סופיות מיוחדות שדורשות חומרים איכותיים שלא יסדקו/ישברו.

"ביתן ספארק", הנמצאים בת"א ומספקים סחורה לאן שתרצה, מייצרים את החוטים הללו (קונים את הכבל מחו"ל ומבצעים את החיבור בין הסופיות לחוט עצמו כאן בארץ בהתאם לדגמים הנדרשים - ויש להם ה-כ-ל).

יש רכבים שלא כדאי לגעת בחוטים תחליפיים בגלל הסופיות, אבל במקרה הלאונה אין שום סיבה מיוחדת ללכת על משהו יקר - וזה מניסיון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

OK יש משהוא בדברי איציק . תנסה גם אצל גל-אור .

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• תוכן חדש...