Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש מקניית רכב יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם.

אז אני צריך לרכוש רכב.

פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה.

זוג + 3 ילדים קטנים.

אנחנו נוסעים כ-7000 ק״מ בשנה וזה לא צפוי להשתנות בשנים הקרובות.

רוב השימוש ברכב יהיה של אשתי (סידורים, נסיעות עם הילדים לסבים וכדומה).

מעבר לזה, נסיעות ארוכות בטיולים משפחתיים/חגים/חופשות.

מבחינה כלכלית, הבנתי שללא ספק כדאי לי לחפש רכב יד 2 עם כמה שנים על הכביש לעומת רכב חדש עם אחריות יצרן וכו׳.

החשש שלי הוא שברכב כזה סיכוי יותר גבוה לתקלה, הן בגלל הגיל והן בגלל אי הוודאות לגבי הבעלות הקודמת והטיפולים.

אם הרכב היה משמש אותי בעיקר, לא הייתי חושב על זה.

אבל מכיוון שזה ישמש את אשתי עם הילדים - לא הייתי רוצה שפתאום באמצע נסיעה תהיה תקלה.

וכמובן שלא הייתי רוצה במהלך נסיעה משפחתית ארוכה להתקל בבעיה.

מה דעתכם?

פורסם

מה התקציב שלך?

רוב הרכבים המודרניים לא הופכים להיות גרוטאות שמתקלקלות כל שבוע, אחרי 3-4 שנים.

אני נוסע כבר 10 שנים ברכב שקניתי, יד 2 מליסינג, ולא סובל מתקלות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה הדרישות ומה התקציב?.

אין מניעה לרכוש רכב יד 2 אם שומרים על הכללים הבאים:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

על קנייה מחרות ליסינג אני פחות ממליץ אלא אם הרכב עבר טיפולם במוסך מורשה יבואן עם כל ההיסטוריה מתועדת. אני ממליץ על קנייה מטרייד אין של היבואנים, במקרה שלי קניתי מאוטוסנטר לפני חודשיים, התקלקל לי מצבר שעלותו מאוד יקרה בגלל שזה מצבר למערכת s&s, לא התווכחו איתי ונתנו לי שובר להחלפת מצבר.

שירות מעולה ומקצועי.

פורסם

התקציב שלי הוא בערך 70,000. אפשר יותר.

אני נוסע בעצמי על רכב בן 22 וגם לא סובל מתקלות כל שבוע.

אבל, וזה אבל גדול, זה רכב שרק אני נוסע בו ואם במקרה הגרוע אני אתקע, אני אוכל להסתדר.

זה קרה לי בעבר.

לא הייתי שקט אם אשתי הייתה נוסעת ברכב ישן, במיוחד לא עם הילדים.

השאלה האם יש לי אפשרות להינות משתי העולמות - גם למצוא רכב טוב בתקציב וגם עם פחות משנתיים על הכביש כך שיש לי גם אחריות יצרן?

פורסם

אני הייתי ממליץ על רכב מטרייד-אין של יבואן, יד 1 פרטית - מצד אחד זה יד 1 פרטית, מצד שני אתה מקבל אחריות מסויימת מהטרייד-אין. כמובן שזה עולה כסף (כלומר סביר שתשלם יותר מעל אותו רכב היישר מהבעלים הקודמים) אבל נותן שקט נפשי מסוים.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

נראה לי שאתה צריך להרגע.

קנה יד שניה, מדגם אמין ומומלץ (תתיעץ פה) עם קילומטרז' סביר, יד נמוכה והסטורית טיפולים (תתרחק מ"מציאות"). גם ברכב חדש יתרנו תקלות, פנצ'רים וגם תאונות.

מ-ק-ס-י-מ-ו-ם יש בעולם ביטוח גרירה, ומוניות. תחשוב רגע מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות אם תקרה תקלה לרכב של אשתך. קצת אי נוחות וכסף.

פחות כסף משתפסיד על רכב חדש.

:turn-l:
פורסם

בתקציב שלך ייכנס בשקט רכב משנתון 2017 עם אחריות לשנה מלאה לפחות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם האחריות חשובה אז אני רק מזכיר שלחלק מדגמי קיה יש אחריות לשלוש שנים מפגוש לפגוש וארבע שנים נוספות על גיר ומנוע.

אני לא יודע לומר אילו דגמים בדיוק, אז המתן שאחד ממומחי הפורום יוכל לעזור כאן.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

אם אתה קונה רכב בלי תאונות שטופל מוסך מורשה יבואן עם לא יותר מ 40 אלף ק"מ ובן שנתיים שלוש, אין לך מה לחשוש.

כמובן בדיקה משלך וכל מה שמובא במדריכים.

• תוכן חדש...