Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יש בעלי מזללת שווארמה ו\או פיצה בקהל? יש לי מספר שאלות.


ברווז
 שיתוף
עוקבים 4
שימו לב! השרשור הזה בן 696 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מאחר ונמאס לי לבצע ספירות מלאי בצורה מוחלטת אני רוצה לעבור הסבה מקצועית... :lol:

 

אני משתעשע ברעיון הזה זמן מה. אני אשמח לשמח אנשים עם אוכל טוב. אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ללמוד על התחום-המקסימום שאני יודע על שווארמה זה שהיא טעימה, כנ"ל פיצה.

 

השאלות העיקריות בשלב זה הן:

-עלות הקמה ראשונית מוערכת מבחינת ציוד? מהיכן רוכשים את הציוד?

-איך מאתרים ספקים בתחום (מה לחפש בגוגל :lol:)?

 

אני יודע שהעובדה שאני לא מגיע מתחום המזון, וחסר ניסיון בתחום, בהחלט תהיה בעוכריי- זה תחום שקשה לשרוד בו גם למנוסים. אבל כרגע, אני בשלבי גישוש ראשוני ובדיקת היתכנות בלבד- יש עוד זמן עד שאצטרך ללמוד מה אני לא יודע.

 

תודה לעונים.

1 כח סוס = 131.2 כח ברווז!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

"An empty vessel makes the most noise".

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אין פה בכלל שום שאלה, רד מהעניין!!!

 

זה שאין לך נסיון בבישול ובניהול עסק מזון לא "יהיה בעוכרייך", זו הסיבה שתיסגור, ואני סופר לארג', אחרי 3 חודשים.

 

נמאס לך לעשות ספירת מלאי? לך תעבוד בפיצה שנה ואחרי שתעשה הרבה פיצות ותנהל את הסניף לבד, אם תרצה, נעזור לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

העצה הכי טובה שאני יכול לספק לך מנסיון- אני מציע לך להתחיל לעבוד בפיצרייה.

אם תרצה פירוט נוסף אפשר בפרטי.

:twisted:+IbizaFR stage 2:twisted:
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
זה תחום שקשה לשרוד בו גם למנוסים. אבל כרגע, אני בשלבי גישוש ראשוני ובדיקת היתכנות בלבד- יש עוד זמן עד שאצטרך ללמוד מה אני לא יודע.

 

תודה לעונים.

 

מאוד קשה,כמו גם מסעדות "רגילות"

 

קצב הפתיחה ומיד הסגירה מפחיד,וזה לא רק בארץ אלא בכל העולם.

 

ככה זה שבכל רחוב מצוי יש כמה,התחרות עזה וקשה - יש הרבה שקיימים ומפסידים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

ברווז ידידי, למה אתה מתעקש לתלוש לעצמך נוצות מהכנפיים ולתקוע אותן לעצמך בעין?

 

לך לעבוד בתחומים בהם אתה יודע שאתה טוב כמו תחזוקה, טכנאות ואפילו ללמוד מסגרות. למה ללכת לתחום מוצף שכולם בורחים ממנו ושבודדים העסקים ששורדים בו 10 שנים ומעלה?

 

אתה לא ילד ומה תעשה כשתתעורר בגיל 50 עם עסק שקרס, חובות ובלי מקצוע נורמלי?

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

יפתח שירוש בפורום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • חברי המעגל הראשון

כל תחרויות הבישול האלה בטלוויזה עושות את שלהן.

.Volvo 740. It's hip to be square

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

פעם בלימודי מנהל עסקים לימדו אותי שצריך לפתוח עסק או שיש לך ידע ויתרון תחרותי בו או כשחסמי כניסה לאחרים גבוהים וקשה להתחרות בך.

היום כל איש היי טק שמפוטר שם 150 אלף שקל ופותח עסק מזון. הוא שורף עוד 200 אלף שקל שלא בהכרח יש לו והולך לעבוד כדי לכסות חובות שצבר.

עשה לעצמך טובה. היית שם כבר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
ברווז ידידי, למה אתה מתעקש לתלוש לעצמך נוצות מהכנפיים ולתקוע אותן לעצמך בעין?

 

לך לעבוד בתחומים בהם אתה יודע שאתה טוב כמו תחזוקה, טכנאות ואפילו ללמוד מסגרות. למה ללכת לתחום מוצף שכולם בורחים ממנו ושבודדים העסקים ששורדים בו 10 שנים ומעלה?

 

אתה לא ילד ומה תעשה כשתתעורר בגיל 50 עם עסק שקרס, חובות ובלי מקצוע נורמלי?

ואוסיף, אם אתה מתחיל מלשאול בפורום שנוח לך לתקשר בו, יזמות זה לא בשבילך.

יזם לא הולך לחפש איפה שנוח.

הוא יותר, נו... יוזמתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מעבר להכל להקים עסק שכל מה שהוא יודע להציע זה להגיד "גם אני" במקרה הכי טוב מגלגל את עצמו בלי יותר מידי רווחים אם בכלל.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא מאוהב במטבחים ובעבודה , שחרר.

יש הרבה פחת, תחרות וניהול מלאי לא קל בהנלה ואתה מעדיף גבינות איכותיות ותוספות טריות ואיכותיות ולא דברים כמו שמפיניון מקופסת שמורים.

 

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

https://www.yami.co.il/home/falafel/?gclid=Cj0KCQiA6ozhBRC8ARIsAIh_VC1-VnZbLxxRp4F8Te9BdnnkdJfTsASpuFioF8K8MFNcBbQoIgNeKBoaAsAGEALw_wcB

 

אכן אתה יכול להתחיל מלעבוד בדוכן פלאפל/שווראמה/פיצה... ככה תראה ותלמד מה עושים שם...

אבל כמו שאמרו פה ... ההשקעה הראשונה היא גבוהה.. העלות הקבועה החודשית בשמים.. ואם לא הולך אז לא הולך.

 

אם אכן מדגדג לך באצבעות ... אתה יכול לנסות משהו קצת יותר נישתי .. דוכני מזון לאירועים!!

ההשקעה קטנה יותר, העלויות הקבועות קטנות יותר... אין הזמנות אין הוצאות (יחסית), אפשר קצת DIY .

אפשר להתחיל בקטן ולגדול עם ההצלחה...

 

מה אתה צריך לעשות:

לחפש דוכנים לאירועים במרשתת...

לצלצל ולבקש להגיע לאירוע על מנת להתרשם ולראות..

 

נכון יש עשרות סוגים... הכל מדוכני פופקורן לימי הולדות ... תירס חם... פיצות ... פלאפל.. וופל בלגי.

גלידות .. קרפים ..

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מחקתי

את דעתי אתה יודע

ישראל סבא בסבבא של :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול אני שותף לדעות של כל מי שרשם לפני, אבל יש גם כמה נקודות אור.

אני עובד באיזור שאין בו כמעט אופציות לאכול בחוץ. יש רולדין, יש אוכל ביתי בתוך סניף שופרסל שנמצא במתחם קרוב וזהו בערך. בשביל כל השאר צריך לנסוע או להזמין.

לדעתי באיזור כזה של "קהל שבוי" יש דווקא סיכוי לא רע להתפרנס בכבוד כל עוד אתה לא קופץ מעל הפופיק.

מה הכוונה?

הולך על משהו כמו פלאפל או טבעוני שהעלויות חומר גלם בו הכי נמוכות שאפשר.

לוקח מקום הכי קטן שתוכל למצוא, עדיף עם כמה שפחות מקומות ישיבה. הסיטואציה צריכה לעודד אכילה בעמידה או טייק אווי.

מביא רק ציוד משומש.

נכנס עם שותף נוסף, עדיף מישהו מתחום המזון.

תבין מלכתחילה שלא באת פה להגשים את חלום המסעדה ולא תתעשר מזה.

אף אחד לא מבטיח לך שזה אכן יצליח, אבל אם תהיה זהיר לפחות לא תפסיד את התחתונים במקרה שלא.

ובאופן כללי, בין אם אתה עושה כסף ובין אם אתה מפסיד כסף, תחום המזון הוא תובעני ואתה תהיה בעסק נון סטופ וכשלא תהיה בו, הוא לא יצא לך מהראש.

במקומך, אם היה לי זמן ו 100,000 שקל להשקיע, הייתי הולך ללמוד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אם מה שעושה לך טוב זה הבישול עצמו, אפשר להתחיל בקטן יותר.

 

ב-10ביס אפשר למצוא בחור בשם תומר שאין לו מסעדה, הוא מבשל בעצמו, כמות מוגבלת של מנות שנחטפות ע״י המקדימים להזמין, הי כנראה האוכל שלו טעים.

אז כנראה שהעלויות שלו נמוכות בהרבה, אבל הוא מנהל את הכל לבד כולל להתקשר למזמינים לתאם ולהודיע על איחורים או לידע אותם שההזמנה לא עברה את המינימום ושינסו למצוא עוד מישהו שיצטרף).

נתקלתי בכמה אנשים שניסו להרים עסק בישולים קטן, זה לא קל. לשווק ולמצוא לקוחות קבועים, להתמודד עם לוגיסטיקה של שינוע, כלים ומשלוחים. אולי 10ביס זה פתרון לא רע לפחות לחלק מהאתגרים, אבל קל זה בטח לא.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • Create New...