Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המלצות?

שומר נפשו ירחק?

תודותי להעונים

בס"ד

תבצע חיפוש בפורום, יש מידע בשפע.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

למה שומר נפשו ירחק?

הדגם הזה אמין, חזק יותר מהרוב המוחלט של המשפחתיות, מאובזר די טוב ושותה דלק כמו אוניה.

מה אתה מחפש ברכב?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אחלה רכב, חזק , גיר ומנוע אמינים, מתנהג מצוין, הייתי מעדיף אותו על פני כל המתחרות שלו בסגמנט, ויש גם אופציה לשיפורים נחמדה מאוד על המנוע הזה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב דני,

הדגם הזה נחשב למוצלח משמעותית מהאח הקטן שלו (עם מנוע 1.6), מאובזר יותר, חזק יותר, אמין יותר ויפה יותר :)

המחירים של הפוקוס היום נמוכים משמעותית מהמתחרות האחרות בשוק ובלא מעט פרמטרים היא עולה עליהן, בטח בגרסת 2 ליטרים.

תה"ל ומחשב הגיר באחריות ל-7 שנים או 160,000 ק"מ (המוקדם מביניהם) כך שזה שיקול נוסף.

מוזמן להתייעץ איתי בהודעה פרטית בכל שאלה.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

הגרסה הזו של הפוקוס כבר בעלת גיר אחר פלנטרי, שאומנם לא זכה לאחריות מורחבת, אבל נחשב אמין יחסית (למרות שנאמר כי הוא מסרס מעט את המנוע).

הפוקוס זה רכב מפנק מאוד ברמת הגימור הגבוהות שלו, וגם "נהנה" ממחירים מאוד זולים יחסית למתחרות הישירות שלו, משום השם הרע שיצא לו בשוק.

לדעתי - יכול להיות אחלה של בחירה - אבל קח בחשבון שהמחירון שלו צנח בשנים האחרונות וכנראה ימשיך לצנוח.

בהצלחה!

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם

כולם מדברים על יתרונות,צריך לאזן קצת.

הרכב צפוף מאחור ואם אתה מסיע 5 נפשות, צפוף במושב האחורי וברגליים.

הרכב הוא מתיחת פנים של הפוקוס 2011,האינטריור דיי מיושן וברכב שנסעתי בו המערכת המקורית הייתה גרועה(יכול להיות פגם נקודתי).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודותי להעונים.

בשלב זה החלטתי להתרכז ברכבים גבוהים וקצרים יותר. אז פותח עיניים על C4 פיקאסו 5 מושבים (כן. אני יודע. נדירים יותר מעוף החול. אבל רק פיקסו יכול להחליף פיקסו אחר נראה לי).

פורסם
כולם מדברים על יתרונות,צריך לאזן קצת.

הרכב הוא מתיחת פנים של הפוקוס 2011,האינטריור דיי מיושן וברכב שנסעתי בו המערכת המקורית הייתה גרועה(יכול להיות פגם נקודתי).

המאזדה 3 הרבה יותר צפופה,וגם מקדימה,העיצוב הפנימי באמת מיושן,אבל די איכותי ולא פחות מעוצב מזה של קיה או יונדאי מגבילות.

פורסם

כל רכב בקטגוריה הזו יהיה צפוף ל-5 מבוגרים, ולשלושה ילדים ברוב המכוניות המושב האחורי יהיה בסדר.

האינטריור לא יותר מיושן של חלק מהמתחרות שלו מהשנים האחרונות (להוציא אולי מאזדה3 ואופל אסטרה), ומערכת המולטימדיה המקורית די מעפנה בכל הפוקוסים מהדגם הזה, זה לא "פיצ'ר" נקודתי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...