Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו משיקה את דגמי 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתם אותי נכון,

הכוונה שלי בלא לנהוג, זה שאין לי את העצבים לנסוע ולראות שוב את פרצופם של סוכני המכירות של לובינסקי, ועוד בשביל נסיעת מבחן, אך אם תזדמן לי נסיעה על 308 אני אשמח,

אפילו אל תופתעו אם הרכב הבא שלי יהיה 308, אפילו כבר ניסיתי להחליף, אך אף אחד לא מוכן להחליף ב301 אפילו לא סוכנויות טרייד אין,

אם אקנה בסוף, כמובן שזה יהיה אחרי שהבעלים הראשון אכל את ירידת הערך הנוראית, בוודאי שזה לא יהיה חדש, ואם בכלל אפזול לכיוון רכב חדש זה כנראה שלא יהיה צרפתי.

לגבי ה301, כרגע, אני לא כזה ממהר להחליף, במיוחד אחרי שכבר טיפלו לי במה שהפריע לי ברכב.

בגולף כן נהגתי, 2015 או 16 לא זוכר בדיוק, מנוע 1.4T 125 כ"ס, רכב מעולה.

לגבי ה208, אני אכלתי מרורים עם הרכב, היה לי דגם 1.6A, אני לא יכול להוכיח שום דבר בגלל ניסיון לא טוב עם רכב בודד מהדגם הזה, אך בשבילי הרכב לא מושלם אפילו לא קרוב.

אם תרצו לקבל פרטים וכו.. וזה מפריע לכם כאשר הכל כתוב בפומבי, אני לא מתנגד לענות באופן פרטי.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^

תשלח לי בבקשה את סיפורה של ה-208. המכלולים ברכבים האלה לא חדשים לי ואני מכיר אותם כבר טוב מאוד, אשמח לשמוע על הבעיות איך התחילו מה גרמו ואיך טיפל המוסך.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...