Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו משיקה את דגמי 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בטוח שיש משהו.

מה שכן לא לתמחר את הרכב ישירות מול העיניים של המתחרות.

מצד שני לפי הכמות שהביאו ארצה הם יודעים היטב את העבודה.

גם לא יזיק שלובינסקי עצמם לא ישחטו את הרכב שלהם בטרייד ולפחות יאבקו על לשנות את התדמית ולא יעשו עליה doubling down, מבין שאלו מחירי השוק אבל לא יקרה כלום אם הרווח שלהם יצטמצם בעסקאות טרייד שכוללות את הרכבים שלהם למען שיפור התדמית, אחרת הם בעצמם מעבירים מסר שזה לא כלכלי לקנות את הרכבים שלהם כשהם חדשים.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי המנוע דיזל הזה כבר קיים בארץ ב-3008 וב-5008 וב-DS7 אז ככה שלא צריך להחזיק מלאי חלפים מיוחד ואפשר למכור את הרכב גם בהזמנה מיוחדת.

מסקרן אותי למה הם לא פנו עם ה-308SW דיזל לשוק המוניות, היו יכולים למכור שם לדעתי כמויות גבוהות יותר מה-23 יחידות שמכרו השנה.

מי שחושב ששוק המוניות הוא רווחי תמיד, טועה בענק.

פורסם
זה לא משנה. גם בשוק החופשי אותן מתחרות מתומחרות גבוה יותר.

אני הופתעתי מהמחיר כי הוא רשם שאחרי 3 שנים הן נמכרות ב-40K.

ממה שאני מכיר ה308 חוטפת במחירון אבל על אקזמפלרים עם ק"מ נמוך-סביר מידיים פרטיות לא מבקשים 40K.

אז כדאי שמישהו רושם משהו כמו "אחרי 3 שנים ה308 נמכרת ב40K" יציין גם שהיא יוצאת ליסינג/השכרה עם ק"מ בשמיים. המחירון אומנם לא ברזל אבל צריך להיות כנים ולרשום את כל הפרטים.

אז כן זה לא רע, אבל אין פה שום מתנה או אין מתנות חינם. זה לא דיל המאה.

אם כבר דיל טוב מאוד זה למצוא 308 מיד פרטית עם ק"מ מצחיק בת 3 ולקנות אותה.

דיל לא רע בכלל, אבל פרטית עם קילומטראז' נמוך ובמצב תקין וללא תאונות זה כבר 60 במקרה הזול. ומי שימצא כזו ב 40 שיבוא לקבל אצלי רווח נאה, אבל לפני שהוא מעביר בעלות בבקשה.

פורסם

רועי5

ביד 2 נראה שגם הפרטיות לא נמכרות,

הדוגמאות כאן הן רק על רכבים יד ראשונה פרטיות שנת 2015 בלבד:

פיג'ו 308:

69K ק"מ, למכירה מ24/11 , מחיר 43K

60K ק"מ, למכירה מ28/10, מחיר 58K

82K, למכירה מ 21/11, מחיר 55K

75K ק"מ, למכירה מ28/11, מחיר 58K

לשם השוואה, בדקתי גם מאזדה 3 ו פולקסווגן גולף 2016 יד ראשונה פרטיות, נראה שכמעט כולן התחילו להימכר בפחות מחודש, והמחיר הכי זול שיש זה 75K ש"ח.

ואם בכלל פוזלים לכיוון הליסינג, אפשר למצוא 308 2015 ב40K ואפילו קצת פחות, גולף וה3 מ67K צפונה.

אז זה מוכיח שהשוק של הפיג'ו 308 עדיין עייף, כלקוח פרטי, אני מבין את החשש בקניית פיג'ו חדשה, אני אישית נכוויתי קשות בעיקר בגלל השוק, ובגלל זה כמו שציינו קודמי לובינסקי לא עושים מספיק בשביל לשמר את הלקוחות שלהם וחבל.

פורסם

זה לא ק"מ נמוך רק מציין, אבל אם אתה משווה תפוחים לתפוחים זה לא משנה.

רק מוכיח כמה מדובר בעסקה טובה כיד 2.

ה308 לא נופלת בכלום מהגולף. לגבי המאזדה יש כאלו שיעדיפו אותה בגלל מוניטין האמינות העיצוב והאבזור לא מתווכח.

יש סיכוי שבשנה הבאה אצטרך לרכוש רכב בשוק היד 2, וה-308 היא מועמדת מאוד חזקה כרגע. היחידה שמתמודדת מולה לדעתי היא אותה מאזדה 3 שהזכרת.

כל השאר הן משעממות בטירוף+יקרות סתם+לא הרבה יותר אמינות אם בכלל.

אם אפשר להשיג אחת כזו בת 3 עם ק"מ נמוך (פחות מ-10 בשנה) ב-50K למי שמתכנן להחזיק את הרכב לטווח של מעל 3 שנים זו עסקה טובה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מעכשיו אני קורא לפג'ו 108 - BOT 108 - באמת נראה כמו רובוט כועס.

והלוח מכוונים שלה נראה כמו משהו שתלשו מפיאט 500 לא יודע למה זה קופץ לי לראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רועי5ביד 2 נראה שגם הפרטיות לא נמכרות,

פיג'ו 308:

לשם השוואה, בדקתי גם מאזדה 3 ו פולקסווגן גולף 2016 יד ראשונה פרטיות, נראה שכמעט כולן התחילו להימכר בפחות מחודש, והמחיר הכי זול שיש זה 75K ש"ח.

ואם בכלל פוזלים לכיוון הליסינג, אפשר למצוא 308 2015 ב40K ואפילו קצת פחות, גולף וה3 מ67K צפונה.

אז זה מוכיח שהשוק של הפיג'ו 308 עדיין עייף, כלקוח פרטי, אני מבין את החשש בקניית פיג'ו חדשה, אני אישית נכוויתי קשות בעיקר בגלל השוק, ובגלל זה כמו שציינו קודמי לובינסקי לא עושים מספיק בשביל לשמר את הלקוחות שלהם וחבל.

אם היית נותן נתון של מחירי הרכב כחדשים אז היה אפשר להתייחס ברצינות לזה ,ככה זה סתם נתונים שזרקת..

בנוסף , הייתי רוצה לראות גולף בת 4 עם 220000ק"מ שקורעים אותה כל היום ללא הפסקה עם 0 תקלות ??.

פורסם

זה ששוק בארץ מתנהל עם חוקים משל עצמו זה דבר אחד. דבר שני , ש 308 באירופה מתחרה בגולף וגם לא פחות טובה ממנה. אולי אין לה את גרסאות קצה כפי שיש לגולף אך ברמות "עממיות" אין לפזיו מה להתבייש מול גולף.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
רועי5ביד 2 נראה שגם הפרטיות לא נמכרות,

פיג'ו 308:

למעט הראשונה השאר תואמות למדי את מה שאני כתבתי. ובכל מקרה אף לא אחת מהן עם קילומטראז' נמוך. אז אצלי לפחות לא תראה כמה לירות רווח. אני מודע עם זה לצורך שלך לעשות מהמותג זבל שאף אחד לא רוצה, אז אולי בסוף תצליח, אני מכל מקום ממתין.

פורסם

רועי, אתה כמו ילד שמחפש לריב,

איפה הבנת שאני מנסה לעשות מהמותג זבל? ואיפה ריבונו של עולם ראיתם אותי אומר שהגולף טובה יותר מה308?

זה שהשוק של הפיג'ו עייף זו עובדה, ואני רק עונה לתגובות של אחרים,

תפסיק לחפש אותי על כל קטנה זה כבר לא נעים ומשקף תמונה די ילדותית כלפיך, אז חדל ...

פורסם

אתה לא צריך לכעוס. אני בהחלט מודע לכך שפג'ו לא דומה מבחינת שמירת הערך שלה ליפניות פופולריות, גם אין לי בעיה עם הצגת נתונים שסותרים את אלו שאני מביא. אצלך יש מגמה עקבית, שנובעת להבנתי מיחס לא הוגן שקיבלת לדעתך מהיבואן, להציג תמונה שתתאים את המציאות לאג'נדה הפרטית שלך. לא אוהב דברים כאלו ומביא לכך ביטוי. מקווה שנחה דעתך.

פורסם

לא מבין איפה ראיתם שה308 עדיפה על הגולף

כאן מול הגולף והסיוויק היא אחרונה

https://www.google.com/amp/s/www.autoexpress.co.uk/peugeot/308/102501/peugeot-308-vs-volkswagen-golf-vs-honda-civic%3famp

גם כאן

https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/honda-civic-vs-peugeot-308-vs-volkswagen-golf-group-test

צפיתי בכמה סרטונים ביו טיוב והיא תמיד מפסידה לאוקטביה ולגולף.

אז אני מבקש מכל מי שציין כאן שה 308 טובה יותר מהגולף לצרף קישור של כתבה או סרטון שעליו הוא התבסס, כי כרגע זה נראה בדיוק ההפך.

פורסם

בכל המבחנים ובכל הגרסאות ה308 ניצחה את הגולף..

גם מ"אוטו" בתנאים של הארץ :

https://www.auto.co.il/article/111829-car-news-%20peugeot-308

גם בהשוואה של סטיישנים :

https://www.sgcarmart.com/news/review.php?AID=1401

גם בהצבק :

https://www.whichcar.com.au/car-reviews/peugeot-308-vs-renault-megane-vs-volkswagen-golf

וגם בגרסת GTI במבחן של אוטובילד הגרמני :

https://www.autobild.de/artikel/peugeot-308-gti-vw-golf-gti-test-11082545.html

פורסם

תודה, למרות שרוב המבחנים שאני מצאתי וממש לא מצאתי מעט,

התוצאה שונה, הגולף, אוקטביה, סיוויק טובות יותר,

לשם כך, עדיף תמיד לבצע נסיעת מבחן כדי לבדוק מה הכי מתאים לדרישות.

• תוכן חדש...