Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לרכוש x מניות, כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

מעולם לא רכשתי מניות עצמאית ואין לי חשבון דולרים, יש לי חשבון רגיל עם הטבות של עובד בנק בבנק מזרחי.

אני מעוניין לרכוש x מניות באלף דולר,

בבנק הציעו לי 0.25% עמלת קנייה מכירה,

עמלת המרה 0.2 (שער המרה -7 פרומיל משער יציג) וללא דמי ניהול.

כרגע אני לא מתכנן להתעסק בקניות ומכירות מלבד הקנייה המתוכננת.

האם הבנק הוא הדרך המומלצת עבורי?

האם אני מפספס פה עמלה ש"שחכו" לספר לי עליה בבנק? כמובו שתהיה עמלה על הרווחים.

תודה מראש.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הבעיה היא שהיקף המסחר שלך נמוך מאוד. הייתי הולך על פתרון הבנק. במידה ותחליט לעלות בהיקיפי המסחר למעל 50,000 שח הייתי פונה כבר לאחת מחברות הביטוח הגדולות שמציעות שירותי ברוקר ונוטש את הבנק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מדובר באפליקציה בארה״ב בלבד. לא?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ממש חוכמה להציע אפליקציות שעובדות רק בארה"ב...

פות"ש, אם אתה מדבר על משהו חד פעמי אז עדיף לא להסתבך אפילו אם אתה משלם יותר עמלות. רק שים לב לקנות לטווח ארוך - כיום שוק המניות עובר טלטלה וביחד עם העמלות תצטרך להרוויח אחוזים רבים כדי שבאמת יהיה לך משתלם (וגם אז - יש גבול לכמה אפשר להרוויח על 1000 דולר).

אם תרצה בעתיד קצת יותר, אז IB כמו שהמליצו לך כאן זו אופציה לא רעה (אם כי הממשק שלהם עלוב ברמות. נראה כאילו תוכנן בשנות ה-90 ונשאר שם).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ממש חוכמה להציע אפליקציות שעובדות רק בארה"ב...

פות"ש, אם אתה מדבר על משהו חד פעמי אז עדיף לא להסתבך אפילו אם אתה משלם יותר עמלות. רק שים לב לקנות לטווח ארוך - כיום שוק המניות עובר טלטלה וביחד עם העמלות תצטרך להרוויח אחוזים רבים כדי שבאמת יהיה לך משתלם (וגם אז - יש גבול לכמה אפשר להרוויח על 1000 דולר).

אם תרצה בעתיד קצת יותר, אז IB כמו שהמליצו לך כאן זו אופציה לא רעה (אם כי הממשק שלהם עלוב ברמות. נראה כאילו תוכנן בשנות ה-90 ונשאר שם).

ממש חוכמה....

זה מה שאני מכיר, זה עובד אצלי, לא זכור לי היה כתוב איפושהוא שזה יעבוד רק בארה"ב.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם
ממש חוכמה....

זה מה שאני מכיר, זה עובד אצלי, לא זכור לי היה כתוב איפושהוא שזה יעבוד רק בארה"ב.

וואלה, אז מחר אם מישהו ישאל איזו אפליקציית מוניות הכי טובה אני אגיד לו taxify, ואיזה סופרמרקט עושה משלוחים הביתה הכי טוב אני אגיד לו Selver, ואיזה שירות הזמנות אוכל הכי נוח אני אגיד לו Wolt.

או שאולי אני אחשוב לשנייה שאסטוניה היא לא מרכז היקום (או במקרה שלך - ארה"ב) ושלא כל מה שיש שם יש גם בלבנט.

עריכה: קטע - עכשיו בדקתי ו-wolt בדיוק הגיע לת"א :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ארה"ב הרבה יותר מרכז היקום מאסטוניה... צר לי לאכזב.

לא סתם שאני לא מאוכזב - להפך, טוב שכך.

ובנצי, אין לי בעיה איתך, יש לי בעיה עם תשובות מתחכמות במפגיע. אנחנו בפורום רכב אז לצורך הדוגמה אם מישהו ישאל "איזו מכונית חשמלית לקנות" ואתה תענה "טסלה", או "כמה עולה טיפול בב.מ.וו" ואתה תענה "230 דולר אבל אפשר לקנות חדשה עם 5 שנים טיפולים חינם".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תבדוק שאין עמלת החזקת חשבון.

אני הייתי במיטב דש והיום באינטראקטיב. החיסרון באינטראקטיב זה שאתה צריך למלא דוחות למס הכנסה בעצמך.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לא סתם שאני לא מאוכזב - להפך, טוב שכך.

ובנצי, אין לי בעיה איתך, יש לי בעיה עם תשובות מתחכמות במפגיע. אנחנו בפורום רכב אז לצורך הדוגמה אם מישהו ישאל "איזו מכונית חשמלית לקנות" ואתה תענה "טסלה", או "כמה עולה טיפול בב.מ.וו" ואתה תענה "230 דולר אבל אפשר לקנות חדשה עם 5 שנים טיפולים חינם".

אין פה התחכמות, אני חי בארה"ב, אני משתמש באפליקציה מסויימת, מצאתי לנכון להמליץ עליה וכמו שמישהו כבר כתב לפני, אני כן נמצא במרכז היקום, אפליקציה, חשבתי שזה משהו שאפשר להוריד בכל מקום.

בכל מקרה, אפליקציה נהדרת.

haters will hate

• תוכן חדש...