Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למוסך - מאזדה 3 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

תודה לכל הממליצים :)

עדי (ודניאל, שהתווסף לכוחותינו לאחרונה!)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

רועי, לא רק שזה הזוי אלא גם מסוכן וחסר אחריות להמליץ על כך לאדם שאינך מכיר את הכישורים הטכניים שלו.

לעשות טיפול לרכב זה לא רק חהחליף שמן ופילטרים אלא לעשות בדיקה כללית לרכב, דבר שלרוב המכריע של האכלוסיה אין את הידע הנדרש, ולרוב אלה שיש את הידע אז אין להם את הכלים הדרושים (פעם אחרונה שבדקתי לא מצאתי ליפט בבית...).

מה בדיוק מפריע לך? לשלם כסף עבור שירות? כדאי שתתחיל להתרגל שככה העולם עובד. יש מספיק מוסכים הוגנים.

פורסם (נערך)

לרגע לא ייעצתי לו לעשות את העבודה בעצמו.

כן ייעצתי לו לטפל לבד עם מישהו מנוסה.

אני בהחלט מודע לכל הפעולות וההשלכות שקורות בזמן הטיפול השנתי וגם אדם מנוסה מחוץ לכותלי המוסך יוכל לבצע זאת.

יחד עם זאת בהחלט יש בדיקות שרצוי לבצע במוסך בגלל שלו כלים יותר נרחבים.

בהחלט לא מפריע לי לשלם עבור שירות.

כן מפריע לי לשלם מחיר גבוה עבור שירות.

כן מפריע לי החוסר שקיפות של מוסכים שאינם מציינים באילו חלפים הם משתמשים.

כן מפריע לי שמוסך מחייב יותר מ-300₪ עבור שעת עבודה שפועל איני יודע באמת כמה עבדו עליו.

שלא תבין לא נכון, בהחלט יש מוסכים שעושים את עבודתם נאמנה, וההמלצות לשי לי לפי מה שאני קורא כאן בהחלט מקומם ראוי.

לסיכום לטפל לבד זו אופציה מצויינת רק אם יש לך ליווי מקצועי.

וגם מוסך זו אופציה טובה אם המוסך הוא הוגן במחירו, בשקיפותו ובשירותו.

נ.ב

לגבי הליפט, לא באמת צריך אותו כדי להיכנס מתחת..

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם

היי חברים,

דבר ראשון תודה לכולם על התגובות והעזרה.

אני מודע לכך שיש הרבה סרטונים באינטרנט ובתכלס אפשר לעשות הכל לבד בהרבה יותר זול.

מבחינתי זה לא רלוונטי לטפל לבד והסיבה שלא אעשה את זה בעתיד הקרוב היא שאני מאוד עמוס בשגרה ואין לי הרבה זמן פנוי. בנוסף אני מעדיף שבעל מקצוע יטפל ברכב כיוון שמדובר בחיים שלי(במידה ויש ליקויים שאני אפספס).

אין לי בעיה לשלם על שירות כל עוד זה בגבול ההיגיון, ככה עובדים עסקים.. מי שיש לו זמן פנוי ורוצה לחסוך 300 שקל בחצי שנה במחיר סיכון פוטנציאלי, שיהיה לו בכיף.

שוב, אני לא בא בטענות לאף אחד ושכל אחד יעשה מה שבא לו - אני מעדיף לשלם קצת יותר ולנהוג בראש שקט :)

בנוגע להצעות מחיר בשי לי, כמה אמור לעלות תיקון של נזילה במיכל נוזל לוישרים? וכמה טיפול 75k?

תודה,

ערן.

פורסם
לרגע לא ייעצתי לו לעשות את העבודה בעצמו.

כן ייעצתי לו לטפל לבד עם מישהו מנוסה.

ועוד איך יעצת לו לעשות לבד! בלי שום חבר טלפוני או ליווי צמוד. הכל רשום שחור על גבי אינטרנט.

שורה תחתונה, מי שרוצה המלצה למוסך, אז לתת המלצה למוסך ומי שרוצה לטפל עצמאית ורוצה עיצה, אז לתת עיצה והכוונה, הכוון ברור? יופי!

פות"ש - פנה ישירות למוסך המומלץ בכל השאלות שלך ובכל מקרה תמיד כדי לעשות סקר שוק קטן בין מוסכים ובין הצעות מחיר.

חברי הפורום כאן לשרותך בהמשך.

פורסם

בס"ד

לגבי מיכל הווישרים, תנסה למצוא בפירוקיה, לפי מיטב ידיעתי לא ניתן לתקן אותו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...