Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למוסך - מאזדה 3 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מוסך אמין והוגן לטיפולים ותיקונים.

בטיפולים האחרונים למאזדה (3, מנוע 2000, שנתון 2015) יצא לי לא זול בכלל לדעתי - בין 1000 ל1200 בטיפול. מדובר סה"כ על החלפת שמן, פילטר אויר ופילטר למזגן.

עכשיו יש לי נזילה במיכל הנוזל ניקוי לוישרים (לא קריטי אבל מציק לפעמים) ויש לי הרגשה שאם אלך לשם ידחפו לי מחיר לא הגיוני.

הרכב כמובן לא באחריות כבר, 65 אלף ק"מ אם זה משנה. מטפל כל 15K.

אני מראשון, אבל לא משנה לי לנסוע למוסך מחוץ לעיר אם זה באיזור..

מישהו יכול להמליץ על מוסך טוב?

וכמה בערך אמורים לעלות טיפולים/תיקון שאני צריך לעשות עכשיו?

תודה,

ערן.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם

היי ערן

למה לא לטפל לבד? עלות החלפים של הדברים האלו (שמן, פילטר שמן, פילטר אויר, פילטר מזגן) היא בסביבות ה 250 שח בהנחה שאתה משקיע וקונה חלפים איכותיים. מעבר לכך- נשמע שהיית במוסך מורשה. חבל על הכסף... טיפול כזה אמור לעלות לך עד 600 שח

פורסם

פילטר שמן מקורי עולה כ-50₪, מסנן מזגן מקורי עולה כ-150₪ ושמן נגיד בהגזמה 200₪.

יוצא 400₪.

מה הם לקחו לך 600-800₪ רק על עבודה?

איזה מוסך לוקח כאלו סכומים על עבודה? גם למוסך יבואן אלו מחירים מופקעים.

בכל מקרה אם הרכב לא באחריות כבר קנה חלפים לבד וטפל לבד.

מלבד החסכון הכספי הברור תהיה לך גם הנאה תוך כדי.

פורסם

מחזק לגמרי את השניים שמעלי..קנה לבד את החלפים העבודה כבר לא חסר גם איך לבצע מסירטונים ברשת. זה ממש קלי קלות ואתה גם תבין כמה יכולת לחסוך ברגע שתעשה לבד.

פורסם

גם לרכב שלא באחריות יכולים לצוץ עידכוני תוכנה או החלפת רכיבים כחלק מקמפיין.

נתקלתי ברכב 2010 שנכנס למוסך יבואן ב2018 והחליפו לו חיישן מסויים כחלק מקמפיין, ויש לי עוד הרבה מקרים.

עם כל האהבה שלי לטיפולי DIY, לרכב שיחסית חדש ממליץ לטפל במוסך מורשה יבואן, יש כאלה טובים וזולים כמו מוסך שי-לי באור יהודה, לאחד מיועצי השירות שם יש יוזר כאן בפורום אז אפשר ליצור איתו קשר, אין לי ניסיון אישי איתם, רק מהמלצות כאן.

פורסם

גם אני לא מבין את ההמלצות האלה לטפל לבד.

שהרי במוסך מעלים את האוטו על הליפט, בודקים (אמורים לבדוק לפחות) את האוטו בכללותו לרבות בין היתר את מערכת ההיגוי, ויותר חשוב מכך - את הבלמים. וגם תקלה במכלול שמשבית את הרכב באמצע כביש 6 בשל טיפול עצמי שגוי, גם נחשב בעיני נושא בטיחותי.

וליקוי בטיחותי משפיע לא רק על הרכב התקול, אלא גם מסכן את יתר הרכבים/הולכי הרגל שסביבו.

עם כל האמפטיה לרצון לחסכון בכסף, שחס וחלילה אני לא מזלזל בזה, אני (כן, אני) חושב שלשלוח מישהו לבצע טיפול לבד, בטח ובטח אם הוא חסר ניסיון בתחום, גובל בחוסר אחריות.

לעניין מוסך מומלץ לטיפול במאזדה, גם אני ממליץ בחום על מרכז שירות שי לי - שהוא מוסך מורשה ברשת היבואן.

פורסם
גם אני לא מבין את ההמלצות האלה לטפל לבד.

שהרי במוסך מעלים את האוטו על הליפט, בודקים (אמורים לבדוק לפחות) את האוטו בכללותו לרבות בין היתר את מערכת ההיגוי, ויותר חשוב מכך - את הבלמים. וגם תקלה במכלול שמשבית את הרכב באמצע כביש 6 בשל טיפול עצמי שגוי, גם נחשב בעיני נושא בטיחותי.

וליקוי בטיחותי משפיע לא רק על הרכב התקול, אלא גם מסכן את יתר הרכבים/הולכי הרגל שסביבו.

עם כל האמפטיה לרצון לחסכון בכסף, שחס וחלילה אני לא מזלזל בזה, אני (כן, אני) חושב שלשלוח מישהו לבצע טיפול לבד, בטח ובטח אם הוא חסר ניסיון בתחום, גובל בחוסר אחריות.

לעניין מוסך מומלץ לטיפול במאזדה, גם אני ממליץ בחום על מרכז שירות שי לי - שהוא מוסך מורשה ברשת היבואן.

אני יכול להבין את ההמלצות לבצע את הטיפול לבד למרות שאני נגד.

בוא נודה קשה למצוא מוסכים איכותיים כאלה שמבוססים על חלפים OEM חוץ מלרכבים גרמניים.

פורסם

מצתרך להמלצות על שי-לי באור יהודה.

אתה יכול לשלוח הודעה ליוזר שלהם פה בפורום ולבקש הצעת מחיר.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

מסתבר שההמלצה הכי טובה והכי זולה זה לרכוש את כל החלפים בעצמך ולגשת למוסך מומלץ לאחר שסוכם המחיר על העבודה מראש

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

פורסם

הזוי בעליל!

אני במוסך יבואן (מרכזי) שילמתי על שמן 4L פלוס פילטר שמן מקורי 600 כולל מע"מ..

לא ארשום את שם המוסך בראשון כי לא מומלץ.

תמתין לתגובה של שי-לי ותרוויח.

אם תרצה שלח לי טלפון בפרטי ואצלם לך קבלה בע"ה

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

זה לא הזוי, זו המציאות.

אחת הסיבות שתחום ה-DIY תפס תאוצה בשנים האחרונות אלו מחירם המופקעים של המוסכים כלפינו הלקוחות.

בעלי אינטרסים כלשהם ישר מגנים את אלו שמצודדים בטיפול עצמי במקום לעשות פעולות שיחזירו אליהם את אותם אנשים (למשל הורדת מחירים, אפשרות להביא חלקים ופרסום שעות עבודה סבירים) הם רושמים ומעתיקים פרשנויות חוק למיניהן.

אז תסלחו לי באמת שאני ממליץ לרכב שאינו באחריות למצוא אלטרנטיבות אחרות ממוסך, ולא בגלל שאני חושב שלטפל במוסך זה לא טוב, אלא בגלל שאני חושש מהחשבונית שמגיעה בסוף.

• תוכן חדש...