Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מעוניין לקנות רמקולים לטויוטה יאריס שלי. יש לי רדיו דיסק חדש של JVC G800 (מה אתם אומרים עליו??? הוא טוב? ) ואני מעוניין לקנות רמקולים טובים לאחורה. שמעתי על כמה דגמים טובים התקציב שלי הוא בערך עד 600 ש"ח. תגידו לי מה אתם אומרים על אלו:

KFC6989IE Kenwood

TSA6990 Pioneer

KFCM6930 Kenwood

CS396 JBL

PLUSE 6*9 Morel

ELC6903 Bazooka

איזה מבין הרמקולים האלו אתם ממליצים לי??!!

אני רוצה שיהיה באסים טובים ברמקולים (כי אין לי מקום לסאב באוטו.... :wink: ) וכנראה בעתיד אני מתכוון להוסיף מגבר לאוטו.

יש לי גם רמקולים 4" מקדימה של פיוניר. הם די חדשים אבל לא מצאתי משהו ברמה שהוא בגודל 4" (ובמחיר נורמאלי). אין לי אפשרות לשים יותר מ-4" מקדימה. יש לכם אולי רעיון למשהו "טיפה" יותר איכותי להציע לי בגודל של 4"?!

מחכה לתשובות. תודה.

פורסם

אז אתם אומרים MOREL??? הם מספיק טובים?!

ומה עם הקדמיים??! יש קדמיים שיש להם באס טוב או שאין דבר כזה?!....

מה אתם אומרים על הרדיו דיסק JVC G800 שקניתי?!?! הוא טוב?

אם יש עוד אנשים שיש להם עוד עצות אני אשמח לשמוע

פורסם

לי יש את המוראל אני מרוצה מהם! אתה תהנה מהם מאוד לפי דעתי רק קח בחשבון שרצוי מאוד להגביר אותם.

(אני מחכה עדיין למגבר שקנו לי ובנתיים המוראל פולס מפציצים בלי הגברה חיצונית: )

• תוכן חדש...