Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

הייתי עכשיו בטסט ואמרו לי בזיהום אוויר שיש שריפה של הרבה דלק(תערובת עשירה זה נקרא?)

מה אני אמור לעשות עכשיו ? החלפתי גומיות שסתומים אז אין סיבה לאכילה של שמן,שמתי גם תוסף ולא היה שינוי.

זה מנוע הזרקה לא קרבורטור. אשמח לעזרה

פורסם

שים תוסף דלק על חצי מיכל..סע עד הרבע שלו ותחזור למכון תוך שבמהלך הנסיעה עד המכון חמם הייטב את הממיר הקטליטי עם סלד מעט גבוה. גם בהמתנה בתור לבדיקה חמם על סלד גבוה.

פורסם
שים תוסף דלק על חצי מיכל..סע עד הרבע שלו ותחזור למכון תוך שבמהלך הנסיעה עד המכון חמם הייטב את הממיר הקטליטי עם סלד מעט גבוה. גם בהמתנה בתור לבדיקה חמם על סלד גבוה.

שמתי תוסף הבוחן אמר שיש זיהום בגלל כמות גבוהה של דלק.

הוא העביר אותי עם נתונים של רכב אחר ואמר לי לטפל בזה כי הצריכת דלק תשתנה מאוד.

יצא לי קוד תקלה עכשיו P0441

פורסם

לפי קוד התקלה קיימת בעיה עם שסתום הקניסטר הקרוי evap וזה בהחלט משפיע. יש על זה לא מעט מידע ברשת אז תבחן את העניין הזה תחילה בעצמך. תראה שהצינורות המתחברים אליו לא סדוקים או קרועים ושהקונקטור מחובר כמו שצריך.

פורסם
לפי קוד התקלה קיימת בעיה עם שסתום הקניסטר הקרוי evap וזה בהחלט משפיע. יש על זה לא מעט מידע ברשת אז תבחן את העניין הזה תחילה בעצמך. תראה שהצינורות המתחברים אליו לא סדוקים או קרועים ושהקונקטור מחובר כמו שצריך.

איפה נמצא השסתום הזה ?

פורסם

אם תרצה שסתום כזה חדש מקורי.

פנה אליי בפרטי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא כל כך זוכר, צריך לראות את תא המנוע כדי להיזכר.

• תוכן חדש...