Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרנו החביבה שלי מתקרבת ל-180,000 ק"מ וזה אומר שצריך טיפול גדול יחסית.

א. כמה פחות או יותר אמור לעלות טיפול כזה?

ב. מבקש המלצה למוסך אמין, מקצועי ובתמחור סביר. יהיה נחמד אם זה יהיה באזור חדרה אבל לא הכרחי. גם אזור תל אביב זה בסדר.

תודה!

פורסם
שלום לכולם,

הרנו החביבה שלי מתקרבת ל-180,000 ק"מ וזה אומר שצריך טיפול גדול יחסית.

א. כמה פחות או יותר אמור לעלות טיפול כזה?

ב. מבקש המלצה למוסך אמין, מקצועי ובתמחור סביר. יהיה נחמד אם זה יהיה באזור חדרה אבל לא הכרחי. גם אזור תל אביב זה בסדר.

תודה!

בס"ד

לגבי הטיפול, אם תוכל לפרט מה יוחלף, יוכלו יותר לעזור לך.

לגבי המוסך, בלי לחשוב פעמיים, מוסך גבע בת"א, מנסיון שלי ועוד רבים אחרים, מוסך מעולה וגם מומלץ הפורום.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

את המגאן שלך אני ממליץ להכניס למוסך "שאפט " בת"א. הם מכירים כל בורג ברכב הזה ומבקשים מחירים הוגנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרפים להמלצה על מוסך שאפט בתל אביב. מתמחים ברכבים צרפתיים ומעל זה אנשים אמינים, נעימים והוגנים (אנחנו עובדים איתם מעל שנה וחצי והביקורות עליהם מצוינות).

תוכל ליצור קשר עם ניצן בעל המוסך במספר ‭050-9883228‬. ממליצים להתקשר אחרי השעה 15:00.

בהצלחה!

פורסם

מה כולל הטיפול? אם מצתים, שמן ופילטרים ויותר נוח לך חדרה אז כל מוסך יוכל לבצע לך זאת וזה ממש לא ץורה מסיני. כמו כן כדאי לך אפילו לקנות את החלפים בעצמך יש לך את אור חלפים באיזור תעשייה בחדרה אם תרצה תוכל להשתמש אצלם בהנחה שלי יש לי שם עשרות אחוזי הנחה על כל חלף שניקנה. זה ייצא לך מאוד זול ותוכל לחסוך עלויות תיווך.

פורסם

אם אתה הולך עם ההצעה של מאור אז צמוד לאור חלפים יש את מוסך עילית. מוסך קטן של מכונאי ותיק ומוכשר שיוכל לבצע לך את העבודה.

פורסם

תודה לכולם.

לפחות לפי מה שידוע לי מקריאה פה בפורום, טיפול 90,000 ברנו מגאן כולל גם טיימינג ולכן זה לא טיפול "קטן" אלא מורכב ויקר יחסית.

• תוכן חדש...