Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני נוהג? (כמו שמ**)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד שבוע מתגייס.

אני בעדם לגמריי, אם היה לי את הזמן והסבלנות אולי גם אני הייתי הופך להיות ״שטינקר״. אולי ככה אנשים יחשבו פעמיים לפני שהם עושים משהו מפגר בכביש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי כל התגובות שקראתי כאן, אני שוקל ברצינות להתקשר מידי פעם ולדווח על נהג חיובי. אם אני יכול לעשות טוב לבנאדם שמגיע לו, אז למה לא...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
אני בעדם לגמריי, אם היה לי את הזמן והסבלנות אולי גם אני הייתי הופך להיות ״שטינקר״. אולי ככה אנשים יחשבו פעמיים לפני שהם עושים משהו מפגר בכביש.

הבעיה הגדולה היא מה נחשב ל"משהו מפגר"

מהירות X מעל המותר בכביש?

עקיפה מימין?

זגזוג בין נתיבים רחמנא ליצלן?

"מפגר" בהקשר הזה לגמריי סובייקטיבי, ועל כן כושר השיפוט של אנשים מהרחוב לא שווה יותר מידי, אלא אם מדובר על נהיגה ממש פרועה שאז יש קנצנזוס. וניתן רק ללמוד מחוויות נוהל 6 שסופרו פה כדי להבין עוד יותר את הבעייתיות שבענין.

חוץ מזה שיש בוודאות אנשים שרואים את עצמם כסופרמן של אור ירוק (עם גלימה והכל) ואז התגובה שלהם תהיה כמעט תמיד מוגזמת, בערך כמו של שוטר מתנא, ואז זה בעייתי שבעתיים, כי יש כאן מישהו עם אובר מוטיבציה להרגיש שהוא "תורם לעצירת תאונות הדרכים". תורם My Ass, שיתנדב באיזה מקום שהוא באמת יועיל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
הבעיה הגדולה היא מה נחשב ל"משהו מפגר"

מהירות X מעל המותר בכביש?

עקיפה מימין?

זגזוג בין נתיבים רחמנא ליצלן?

"מפגר" בהקשר הזה לגמריי סובייקטיבי, ועל כן כושר השיפוט של אנשים מהרחוב לא שווה יותר מידי, אלא אם מדובר על נהיגה ממש פרועה שאז יש קנצנזוס. וניתן רק ללמוד מחוויות נוהל 6 שסופרו פה כדי להבין עוד יותר את הבעייתיות שבענין.

חוץ מזה שיש בוודאות אנשים שרואים את עצמם כסופרמן של אור ירוק (עם גלימה והכל) ואז התגובה שלהם תהיה כמעט תמיד מוגזמת, בערך כמו של שוטר מתנא, ואז זה בעייתי שבעתיים, כי יש כאן מישהו עם אובר מוטיבציה להרגיש שהוא "תורם לעצירת תאונות הדרכים". תורם My Ass, שיתנדב באיזה מקום שהוא באמת יועיל.

לפי התגובה שלך ניתן להסיק שאין לך ידע בסיסי על המיזם. לפי מיטב זכרוני לא המתנדבים מחליטים מי יקבל את הדו״ח. בנוסף, כל סרטון עובר בקרת מאוד קשוחה לפני שעובר למשטרה. ההתמקדות שלהם זה בעיקר על עבירות מסכנות חיים.

גם אם יש אנשים שרואים את עצמם בתור ״סופרמן״ זה לא רלוונטי הם רק מצלמים מה שקורה הלאה זה לא תלוי בהם.

יש לך דרך להוכיח שהם לא מועילים? או שזה סתם סיסמאות באוויר?

הם רוצים להתנדב שם וזה הזמן שלהם מי אתה שתקבע שהם לא מועילים?

אז מי כן תורם אור ירוק אולי משטרת התנועה?

אני לא יכול למנות את הכמות הפעמים שראיתי נהגים שעושים דברים *שלדעתי* ״מפגרים״, וכל פעם אמרתי לעצמי יאללה רק אם היה פה שוטר. אז עכשיו יכול שכן יהיה.

בסופו של יום יש חוקים. זה או שעשית עבירת תנועה או שלא אם עשית תקח אחראיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הם רוצים להתנדב שם וזה הזמן שלהם מי אתה שתקבע שהם לא מועילים?

אזרח במדינה שמשלם מיסים ורוצה גופי אכיפה איכותיים, ולא מתנדבים קהילתיים בשקל וחצי.

בסופו של יום יש חוקים. זה או שעשית עבירת תנועה או שלא אם עשית תקח אחראיות.

שיהיה ברור: אם מישהו צולם עוקף בקו לבן, אז כן, מגיע לו דוח.

אבל לא דרך יצירת מנגנון מתנדבים, שלפעמים יכולים להיות בעצמם חלק מהסיטואציה הבעייתית (מה שאולי פחות יקרה עם שוטרים מקצועיים), שאתה לא יודע מה מניע אותם, שלא יודעים כלום ושום דבר על נהיגה (ורואים את זה בסרטונים שלהם) ושלא מבינים עד כמה זה מטומטם לצווח שהם "מצילים חיים" כשעיקר הריכוז שלהם בכביש הולך על לחפש מה מעצבן אותם וקליקים על הטלפון בהתאם.

ושיהיה עוד יותר ברור: אחד מהסרטונים שלהם צולם ליד צור הדסה. בן אדם שנוסע שם עם הפרצוף דבוק לטלפון, יד אחת על ההגה, לא יודע לנהוג, לא מרוכז בכביש אלא בחיפושי האשם הבא, הוא גרוע באותה המידה כמו כל מי שהוא מצלם. כי הוא כולו מרוכז בזה ורק בזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הצילומים שלהם הם מ הפאקינג טלפון????? אתם צוחקים עלי?? רק על זה הם אמורים לקבל דוח שימוש בטלפון בזמן נהיגה! לצלם מהטלפון בזמן הנהיגה זה מאוד קשה ובטח ובטח מסוכן לא פחות מאלה שמסמסים.

איזו התארגנות הזויה ולא חוקית בעליל. לא מבין איזה מסר המשטרה בכלל שולחת כאן כשמצד אחד הם אומרים שאוכפים שימוש בטלפון בצורה מטורפת ומצד שני מקבלים צילומים חיים משומרי דרך כאלה שמצלמים בזמן נהיגה, איך זה מסתדר לעזאזל??

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כמו כל הפתרונות במדינת ישראל הם רק פלאסטר לבעיה רצינית ואף אחד לא מעוניין לתקן או שזה כולל הפניית משאבים מפרוייקט בייבי, לא ביבי (-: של שר מסויים לפתרון מערכתי כולל, הזנחה וקירוב מקורבים אבל זה כבר גולש למקום שלא קשור לרכבים.

• תוכן חדש...