Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך מכם המלצות על חנויות של שיפורי פנים איכותיות אבל שלא יהיו עם מחירים בשמים!

תודה מראש - אלעד.

פורסם

יש מישהו שמוכר קיט שלפאנלים מותאמים לצורת הרכב קומפלט בכל מיני דוגמאות כגון עץ או קרבון, אם אתה רוצה את הטלפון שלו פנה אליי בפרטי ואני אשמח לעזור.

פורסם

כן אבל כך בחשבון שהוא יקרן אבל גם איכותי לפי מה שהבנתי... לגבי האיכות אני לא בטוח אבל לגבי המחירים כן...

פורסם
כן אבל כך בחשבון שהוא יקרן אבל גם איכותי לפי מה שהבנתי... לגבי האיכות אני לא בטוח אבל לגבי המחירים כן...
אני דווקא שמעתי מחבר פידבק גרוע על העבודה שלו.

אבל זה רק פידבק אחד.... אז אל תפסו אותי במילה, כי לא עשיתי אצלו עוד שום עבודה.

בקשר ליקרן - צודק 100%

פורסם
רמי חטיב
אם הוא כשרוני בעיצוב פנים כמו שהוא כישרוני בעיצוב חוץ,אז בהחלט מומלץ !:-)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

וואלה תודה נשמות אני יבדוק מחירים אם זה מתאים לי אני יחזור אליכם יספר לך איך יצא והכל..

תודה רבה!!

פורסם
וואלה תודה נשמות אני יבדוק מחירים אם זה מתאים לי אני יחזור אליכם יספר לך איך יצא והכל..

תודה רבה!!

אבדוק. לא יבדוק.

בעתיד בגוף ראשון רושמים את הפועל עם א ולא עם י.

בכל אופן, יש מקום בבת ים. איזור התעשיה. בדיוק איפה שקופת חולים מאוחדת מאחורה.

פורסם
אבדוק. לא יבדוק.

אתה מתכון לקאיה מערכות?

ואם לא אז לפי מה שזכור לי אין בבת ים שום דבר מאחורי קופת חולים מאוחדת (אתה מתכוון לחדשה נכון? כלומר מאחורה זה איפה שיהלום?)

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
אבדוק. לא יבדוק.

אם כבר בשיעור לשון עסקינן ...

איפה היא מילת שאלה.

לא נכון להשתמש בה במקרה הזה (וגם לא ב"היכן", למרות שזה נשמע טוב יותר).

אפשר לרשום "מאחורי קופת החולים", או "בקרבת קופת החולים", או "במקום בו נמצאת קופה החולים".

חומר זה מוגש כשירות לציבור ע"י הפורום. :angel:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איפה למרות היותה מילת שאלה יכולה לשמש כמילת חיבור (פחות או יותר) כידוע השימוש בסלנג גם במילה הכתובה הוא קביל בימינו כך שלהכניס איפה באמצע המשפט יהיה כמו קיצור של *נו אחי באמאש'ך אתה יודע איפה שם מאחורה כזה בקטנה* בכל מקרה לדעתי הגששים התחילו בזה.

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם
איפה למרות היותה מילת שאלה יכולה לשמש כמילת חיבור (פחות או יותר) כידוע השימוש בסלנג גם במילה הכתובה הוא קביל בימינו כך שלהכניס איפה באמצע המשפט יהיה כמו קיצור של *נו אחי באמאש'ך אתה יודע איפה שם מאחורה כזה בקטנה* בכל מקרה לדעתי הגששים התחילו בזה.

איפה אתה חי? :)

• תוכן חדש...