Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב עם הנתונים הנ"ל האם כדאי לשלם מעל המחירון?

מחירון 74k (משוקלל 83) , מחיר נדרש: 77k

מועד עלייה לכביש: 7/2014

קילומטרז': 33000

יד ראשונה פרטית

הרכב צריך החלפת צמיגים, וביצוע טיפול 60 אלף.

כמה הייתם משלמים על הרכב?

כמובן שבמידה והבדיקה תקינה, בלי דברים חריגים.

ללא תאונות.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצד אחד במחיר כזה אתה יכול להביא רכב 2015, מצד שני הקילומטראז' סביר להניח שיהיה כפול.

נשמע לי מחיר הוגן סה"כ, אולי הייתי מנסה להוריד עוד קצת על עניין הצמיגים אבל אם הרכב אכן במצב טוב וטופל אחת לשנה(ולא רק 2 טיפולים)לא שווה להפיל עסקה על 1000-2000 לפה או לשם בגלל אגו

פורסם

שווה לך אם אתה פראייר.

אני בגישה שלא לקנות רכב מעל המחירון ולא משנה מה.

הרכב שמור, מעולה שימכור במחירון ואם לא אז שיתקע איתו.

אני חושב שכיום שיש היצע כזה רחב של מכוניות, צריך להיות באמת פראייר בשביל לקנות מעל המחירון אלא אם כן מדובר ברכב נדיר ולא מאזדה.

לא כל אחד יכול לאפשר לעצמו להוציא 74 אלף שקל בלי מימון, ועוד בכלל מדובר על רכב שהוא 4 שנים על הכביש - אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?

במידה ואתה מחליט להיות פראייר ולקנות את הרכב, או שאתה קונה אותו רכב ממישהו אחר שים לב שאתה מתקין תחנת דלק על גג הרכב, כי הרכב יודע לאכול דלק.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

בנוגע למטחנת דלק, גילוי נאות קל-מחזיק באחת זהה מ2015 שעושה במשולב עם הרבה עירוני ורגל כבדה על הגז 1-11.

כתלות בדגם הרכב, לעיתים שווה לשלם קצת מעל המחירון על רכב במצב מעולה לשנתון

אז הוא לא ישלם עוד שלושת אלפים מעל המחירון אלא יצא גבר-על שקנה פחות במחירון ואז יוציא את הכסף על בלאי של רכב שבססופו של יום גם עם קילומטראז' כפול.

אבל העיקר הוא לא יצא פראייר אה?

פורסם (נערך)

צמיגי דנלופ - בסביבות 2000 לרביעייה.

לגבי הטיפול בין 600 ל-1000.

עריכה אחרונה על ידי shai82

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם (נערך)

לכל חברה יש מגוון דגמים ברמות שונות ואיכות שונה . שתיהן חברות טובות אם רוצים להשוות צריך דגם ספציפי. אני שמעתי שיקבי דלתון טובים יותר מיקבי רמת הגולן... האם נכון ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לפני 5 שנים קניתי מאזדה ספיריט 2010 עם נתונים דומים ב 2000 שח מעל המחירון. היום אחרי 5 שנים אני חושב שזה היה שווה את זה, הרכב היה שמור עם קילומטראז נמוך שטופל במורשה בזמן וב 9 שנים שלו על הכביש לא היה שום תיקון (חוץ מתיקון בגלל תאונה) חוץ מטיפולים שוטפים וצמיגים.

טסלה 3 2022

פורסם

אם אני קורא נכון את ההודעה, המחיר המבוקש מעל מחירון בסיסי אבל מתחת למחירון משוקלל. כלומר, המחירון למכונית הספציפית הזאת גבוה יותר מהמחיר המבוקש. אז נשמע לי כדאי... השקלול אמור להביא בחשבון את הנתונים הספציפיים

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

השאלה היא, כרגיל, מה האלטרנטיבות.

אם יש עוד עשרה רכבים כאלו שנמכרים במחירון (או פחות) ועם 4 צמיגים חדשים, אין סיבה לשלם על זו הרבה.

אם יש עוד עשרה רכבים עם ק"מ גבוה פי 3, תאונות ובלי תיעוד טיפולים אבל שמבקשים עליהן 5,000₪ פחות מהמחירון, וזו באמת במצב מצויין, אז עדיף לגמרי לשלם על זו 2,000₪ מעל המחירון (ו-7,000₪ מעל האחרות).

פרט למיקוח, אין שום משמעות למחירון. יש מחיר שוק (כלומר, איזה אלטרנטיבות יש וכמה מבקשים עליהן) וזה מה שקובע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

במרחק לא גדול מזה אתה קונה מאזדה 3 2000 סמק בליסינג 0 ק"מ בסביבות 111-113 אלף.

זו הסיבה שאני חושב שזה לא כדאי לשלם מחיר כזה על רכב בן 4 שאין לך מושג אם עבר תאונות ואיך נהגו בו.

לדעתי מחיר מחירון זה הוגן, לא מעל.

פורסם

לדעתי אתה לא קונה מעל המחירון,

המחירון של הרכב זה מחירון משוקלל, חלק מהתחשיב זה קלומטרג', יד ותאריך עליה לכביש

מה שאומר שמחירון הרכב הוא כנראה באיזור 80, הבחור הוריד עוד כמה שקלים עבור הצמיגים וכו'.

השאלה היא אם שווה לשלם 80K לרכב משנת 2014, שבעבור חופן זוזים אתה לוקח יד ראשונה 0 קלומטר צעיר בהקרבה היא שאלה כלכלית נטו שלך.

• תוכן חדש...