Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 10,000?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב ב10 אלף קודם שיסע. כול השאר בונוס.

כול רכב ידני קטן עם מנוע מעל ל1600 סמ"ק יהיה טוב העיקר המצב שלו.

עד כמה שאני יודע יכול להיות שאני טועה בקליאו אין אוטומט רק ידני בספורט ופונטו די מפחיד אותי (הסטיגמה של פיאט על האמינות) לא בא לי להיכנס איתה למוסך כל שני וחמישי

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

2 = 1 + 1

או במילים אחרות , מה ש gkiler כתב .

קמת בבוקר הרכב מניע , כל השאאר זה בונוס :)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רכב ב10 אלף קודם שיסע. כול השאר בונוס.

כול רכב ידני קטן עם מנוע מעל ל1600 סמ"ק יהיה טוב העיקר המצב שלו.

אני הדגשתי אוטומט בלבד גיר ידני לא אופציה

פורסם
2 = 1 + 1

או במילים אחרות , מה ש gkiler כתב .

קמת בבוקר הרכב מניע , כל השאאר זה בונוס :)

אני ציינתי מראש רק אוטומט גיר ידני לא רלוונטי וגם יעצבן אותי בעליות של חיפה [emoji28]

פורסם

לא מסכים שב-10 אלף צריך להגיד תודה שרק יניע בבוקר,

אבל בהחלט לא תמצא משהו שעונה על ההגדרה של "סוחב" וחסכוני ב-10 אלף. לא יקרה. תצטרך לבחור מה חשוב לך יותר.

פורסם
לא מסכים שב-10 אלף צריך להגיד תודה שרק יניע בבוקר,

אבל בהחלט לא תמצא משהו שעונה על ההגדרה של "סוחב" וחסכוני ב-10 אלף. לא יקרה. תצטרך לבחור מה חשוב לך יותר.

נגיד ואני מוותר על החיסכון וזה שיקול שאני אעשה עליו עוד הרבה מחשבות מה הכיוון פלוס מינוס חוץ מ206xs שהציעו לי שלא רלוונטית לי בגלל גיר ידני עדיין לא ראיתי אופציות חשבתי על מאזדה 3 ספיריט 2000 סמק

פורסם
תקנה גולף של סביבות שנת 2006

ספורטיבי

נראה טוב

יחסית חסכוני..

יש דגם ספציפי שאתה ממליץ? אני יודע שיש כמה תתי דגמים שונים נגיד 2000fsi עם dsg טרנדליין וכו'

פורסם

לפותח השרשור, מה ההגדרה שלך לספורטיבי? 3 דלתות?

אם כן - כתוב 3 דלתות.

זה לא ספורטיבי.

גולף (שאינה GTI) או פוקוס משפחתית אינן מכוניות ספורטיביות.

בכותרת הגדרת ספורטיבית. אתה יודע מה זה רכב ספורטיבי?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לפותח השרשור, מה ההגדרה שלך לספורטיבי? 3 דלתות?

אם כן - כתוב 3 דלתות.

זה לא ספורטיבי.

גולף (שאינה GTI) או פוקוס משפחתית אינן מכוניות ספורטיביות.

בכותרת הגדרת ספורטיבית. אתה יודע מה זה רכב ספורטיבי?

3 דלתות לא פרקטי בשיט לדעתי לכן לא רואה מה ספורטיבי בזה,

ספורטיבי להגדרתי:

חזק יחסית זריז שלא ירגיש לי כאילו הוא עושה לי טובה ביצועים טובים בקיצור

ואין לי שום מושג איך פוקוס (לא RS) אמורה להיות קרובה למשהו ספורטיבי מלבד להישמע נחנקת עם 4 הילוכים בדור הראשון

פורסם

פוקוס 2.0 ליטר לא נחנקת. האפשרות היחידה שנראית לי הגיונית בשבילך זה מכונית משפחתית 5 דלתות עם מנוע 2.0 ליטר. יש כמה כאלה בתקציב.

בהצלחה במציאת רכב ספורטיבי קומפקטי אוטומטי וחסכוני עם יותר מ 4 הילוכים ב 10.000 ש"ח, יהיה לך מאוד קשה למצוא רכב כזה מכיוון שלא קיים כזה למייטב ידעתי.

פורסם
פוקוס 2.0 ליטר לא נחנקת. האפשרות היחידה שנראית לי הגיונית בשבילך זה מכונית משפחתית 5 דלתות עם מנוע 2.0 ליטר. יש כמה כאלה בתקציב.

בהצלחה במציאת רכב ספורטיבי קומפקטי אוטומטי וחסכוני עם יותר מ 4 הילוכים ב 10.000 ש"ח, יהיה לך מאוד קשה למצוא רכב כזה מכיוון שלא קיים כזה למייטב ידעתי.

אם יש לך אופציות נוספות חוץ מפוקוס אשמח לשמוע במידת הצורך אוכל למתוח את התקציב בעוד 5000 שקל

פורסם

חבל שידני לא בא בחשבון...מעבר לפוקוס, אופל אסטרה 2005+ (מנוע 1.8) שמורה יכולה לעשות את העבודה.יש לי תחושה שעם דרישה ל"ספורטיביות" ב-10K אתה הולך לשלם הרבה על תחזוקת גרוטאה ישנה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הצבת רף על סף הבלתי אפשרי ואז עוד פסלת את הפוקוס והפיאט....

אתה לא מוכן לשום פשרה.....

לא חושב שתצליח למצוא משהו

לא פסלתי את הפוקוס פסלתי את הפיאט...

• תוכן חדש...