Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופה\קבריולט עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הזאת לא בשבילי היא בשביל חבר .

הוא מחפש רכב קופה או קבריולט (עדיפות לקבריולט), 3 דלתות ,ספורטיבית,צריכת דלק שתהיה ממוצעת לא בשמיים ולא סופר חסכונית ,אוטמטית. בתקציב של עד 55K

תודה.

שתיל !

GTA זה הכי אחי .

פורסם

הוא יכול לקנות פונטיאק פיירבירד, מזדה מיאטה:-) ואפילו יש מישהו בפורום שמוכר אותה ואם הוא רוצה משהו בב"ש אז יש שברולט קאמרו למכירה.

אם מותר לי לשאול מי מעוניין לרכוש את הרכב?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
מיאטה אין אוט' בתקציב הזה..

האמריקאיות רחוקות מלהיות חסכוניות יחסית.

פיג'ו 306 קבריו נכנסת טוב בתקציב.

נכריח אותו לקנות ידנית:-)

אני רוצה עלייה סיבוב ועם אוטומטית זה פחות כיף, מקסימום הוא יקנה 2 יש לו כסף.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
שברולט קוואליר קבריולט. מנוע די טוב יש לה (2.4)

ומה ספורטיבי בה ??

חרא אוטו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ואתה מדבר מניסיון? אני לעומתך כן. רכשנו אותה בזמנו (מודל 97) חדשה מהחברה. היא נראית ספורטיבית, מנוע מעולה (לא כוללל אלטרנטור) גיר מטומטם, פוזה, מרווחת יחסית, בלי קורה מכוערת באמצע הגג כמו באסקורט ובגולף. היא אומנם לא ממש מרגישה ספורטיבית, אבל לפחות היא נראית ככה. בתור רכב קבריולט, היא עדיפה על ה306. קשה מאוד למצוא רכב קבריולט שמתנהג מעולה, תמיד יש הבדלי משקל. בכל מקרה הקבריולט הספורטיבי היחיד שיש זה ב.מ.וו סדרה 3 שאני לא חושב שהוא ימצא במחיר הזה מנוע 6 צילנדרים.

פורסם
הרובר לא עושה בסביבות ה-7.5-8 שניות למאה?

אם כן אז למה היא לא ספורטיבית?

יש גם יונדאי קופה, אופציה טובה, היא בססיסות ה-50 פלוס מינוס!

איך הגעת לנתון הזה בכלל???

יש לה מנוע 1.6.. היא בנוייה על הסיויק המרובעת הישנה משנים 90,91... ממש לא ספורטיבית.

פורסם

עם לא איכפת לו כל כך מגיר ידני הוא יכול לחפש mg, אפשרי למצוא אחת עם יד נורמאלית אבל האחזקה יקרה ובעייתית, אם חשוב לו אוטומטית (למה?!) אפשרי למצוא 306 במצב טוב...

• תוכן חדש...