Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקחת את הרכב לבדיקה או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצאתי רכב בתקציב שלי לאחר שחיפשתי רבות,,

יש לי מסמך של טיפול אחרון לאוטו (100אלף) במוסך מורשה של החברה שעלה הרבה ובנוסף יש לי מסמך שהוצאנו מחברות הביטוח על כך שאין לרכב תביעות מאז שעלה לכביש,

בדקתי שמן ובדפנות אין אזכור לחלקיקים והשמן נראה טרי ומריח טוב, נראה שאין נזילות ממה שניתן לראות וגם לגעת יחסית עמוק..האוטו נוסע מעולה לא מקרטע ולא רועד גם בנסיעה של 100 קמש+..

עומד על כ2900סלד ב110 ו3300+- במהירות אחרת שלא ניתן לכתוב אותה

נראה שהאוטו שמור מאוד לאחר 100,000קמ

יד שניה.

האוטו טופל מאז שעלה לכביש במוסך מורשה של החברה ויש לו את התיעוד בספר ומאז שהאדם קנה הוא הלך למוסכים מורשים אבל לא של היברה שגם יש תיעוד (קבלות)..

מה אתם אומרים? לתת 500 שקלים לבדיקה או שעדיף לוותר? (יש לציין שכבר בדקתי רכב שנראה לי תקין אך לא עם נתונים כאלה בכלל!!! נפלתי ושילמתי.. לא רציתי לקחת מנוע תקין יחסית שלא מנוקה כמו שצריך)

פורסם

בהנחה ולא מדובר על רכב שעולה כמה אלפים בודדים, תמיד כדאי לקחת לבדיקה. תמיד יכול להיות איזה פיברוק/ תיקון שלא נעשה בצורה רשמית ומתועדת.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם יש סיכוי טוב שתקנה את הרכב לדעתי כדאי.

אם ימצאו תקלה חמורה / תאונה - ניצלת מרכב גרוע.

אם ימצאו ליקויים שיש לתקן - יש לך נקודה למו"מ מול המוכר ויש סיכוי סביר שתחזיר את הבדיקה ויותר.

אם הבדיקה טובה אך יש מעט ליקויים , תרצה את הרכב והמוכר עקשן - בסך הכל הרכב עלה עוד 500 שקל. לא נורא

פורסם

בסופו של יום 500 ש"ח זאת הוצאה קטנה יחסית לעלות הרכב ושאר ההוצאות עליו.

מספיק שיגלו מימצא משמעותי אחד וזה כבר כנראה יעלה לך יותר מ-500 ש"ח לתקן אותו.

לדעתי לא כדאי לוותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא הכול מדווח לביטוח, במידה והייתה פגיעה לא רצינית בעל הרכב יכל לתקן בעצמו.

אני גם חושב שעדיף לשקיע כמה מאות מאשר להיצטער מאוחר יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה יכול להרשות לעצמך ליפול ב-100,000 שח, אז חבל על ה-500 שח של הבדיקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי כמעט תמיד כדאי, גם ברכבים של10K ש"ח, ברכבים ישנים זה מחזיר את עצמו בהתמקחות ובחדשים השקט והאחריות שווים את זה.

חבר טוב קנה בזמנו שברולט טראברס אחרי 3 חודשים הלכו משולשים המכון בדיקה בקרית מלאכי שילם למוסך מורשה כמעט עשיריה בעבור התיקון.

פורסם

לדעתי, שווה לבדוק את המכונית במכון בדיקה לבדיקת תאונות/פגיעות בלבד - כמו שכתבו לפני, ייתכן שלמכונית הייתה פגיעה קלה (לדוגמא החלפת פגוש) ולא הופעלה פוליסה. בבדיקת מנוע/גיר, רוב המכונים מכסת"חים והבדיקה שלהם לא שווה את הנייר המודפס. הם גם לרב מגבילים אחריות על תיבות אוט' וכד'. לבדיקת מנוע/גיר, הייתי מעדיף לפנות למוסך מומחה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כשקניתי בשנת 2010 מאזדה 3 , ציינו בבדיקה שבורר הטמפרטורה של המיזוג לא תקין (מחלה של הדגם הזה).

אני כנראה לא הייתי שם לב בעצמי והתיקון הסתכם ב800 שקל שהמוכר שילם.

דוגמה לבדיקה שמחזירה את העלות ויותר שלא לדבר על בדיקת השלדה והמנוע.

פורסם

התרחיש היחידי מבחינתי בו אפשר לוותר על בדיקה , זה כשהמוכר הוא קרוב משפחה או אדם קרוב אלייך שאתה סומך , מעבר לכך אין דילמה , תמיד כדאי לבצע בדיקה, תמיד.

פורסם
התרחיש היחידי מבחינתי בו אפשר לוותר על בדיקה , זה כשהמוכר הוא קרוב משפחה או אדם קרוב אלייך שאתה סומך

מה הקשר?

גם לבנאדם שאתה סומך עליו יכול להיות רכב עם בעיות שהוא אפילו אינו יודע עליהן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מה הקשר?

גם לבנאדם שאתה סומך עליו יכול להיות רכב עם בעיות שהוא אפילו אינו יודע עליהן.

ומה אם מדובר ברכב שעדיין באחריות יצרן?

• תוכן חדש...