Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתקשה להחליט. לאור ריבוי מותגי המדבקה בשוק אבקש המלצות על מולטימדיה אנדרואיד שיש איתה נסיון טוב.

הרכבתי כבר כמה מערכות סיניות.

הכי טוב לחפש תואם לרכב שתקבל עם פאנל מתאים למולטימדיה ועם מתאם לקונקטור המקורי של הרכב.

מנסיון שלי מערכות עם פחות מ-1GB ראם לא זזות.

רוב המערכות דומות, כדי לחפש מערכת עם יציאות מובנות של RCA ולא דרך קונקטור.

ואם אתה הולך על מערכת סינית (אני מזמין מאלי בדרך כלל)

בדרך כלל היקרות יותר איכותיות, ולחפש עם מספר הזמנות גבוה יחסית ולהסתכל על ביקורות.

רמה טובה של מולטימדיה מאלי יעלה 700-800 שקל.

פורסם

אני תאמת חיפשתי לקנות את זה https://www.joyingauto.com/joying-newest-10-1-inch-big-screen-android-8-0-oreo-car-navigation-system-4gb-32gb.html

שזו נראת לי מערכת מרשימה מאוד ויחסית "מותג" הייתי ממליץ לך עליה על פי הביקורות אבל אני אישית לא יודע להגיד לך איך משיגים את הפלסטיקה המתאימה לרכב בשבילה וכו'

• תוכן חדש...