Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר הקניה :xetek g500 מול magnat phantom

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו מחיר - אני יודע שהזטק כפול בכסף - בהנחה שיש לי כסף - אבל אני גם לא אוהב לפזר אותו סתם.

להרמת שני סאבים

את מי לקנות ?

תשובות בבקשה - אני מיואש לגמרי

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

מגנט... שניהם מוציאים אותו הדבר, למה לשלם כפול בשביל אותו הוואטז'?.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

כבר נטחן לי המוח - כל מקום שאני הולך אומרים לי דברים אחרים

לזטק דמפיג פקטור גבוה יותר - הוא מורכב מחומרים אכותיים יותר ובלה בלה בלה .

מה אני מבין בכל אלה - אני בסך הכל רוצה לפוצץ לשני סאבים טובים את הצורה ולשבת עם חיוך על הפנים .

יש משהו שהמגנט נופל בו מול הזטק ??

HELP:bigcry:

אם לא הייתי ברור - אז הרשו לי להבהיר - מחר בבוקר בשעה 8:00 אני צריך לקנות את המגבר .

יעוצכם חשוב לאין שיעור.

jingel

פורסם

אל תקשיב לאנשי מכירות, אין להם מושג בכלום.

מי שאומר לך לקנות מגבר לפי הדאמפינג פקטור, אין לו מושג בכלל מה זה דאמפינג פקטור, ולמה זה מועיל אם בכלל. להגיד שהקזטק מורכב מחומרים איכותיים יותר נשמע יותר נורמלי.. אבל עדיין לא הייתי משלם מחיר כפול בשביל זה... רק אם ממש היה לי כסף מיותר.

המאגנט איכותי, יש פה לאנשים בפורום ניסיון עם מגברים שלהם, למיקמיק-יש ניסיון עם 3 מגברים שלהם אם אני לא טועה כולל הפנטום, ולא היה ואין לו שום בעיות איתם.

לך על המאגנט, ותהנה!.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אני מבטיח - זו שאלתי האחרונה למען ההבהרה

הכסף אף פעם לא מיותר - גם כשיש אותו - אבל השאלה שלי היא האם אני אקבל יותר מהזטק הזה?

אם התשובה היא לא - אז אכן אלך על המגנט - אם התשובה היא כן אז אולי כדי להשקיע עוד כמה לירות על המגבר של זטק

jingel

פורסם

מה שאתה רוצה לדעת תשאל... אף פעם אל תפסיק לשאול:)... ותמיד תשמע כמה שיותר חוות דעת.

מבחינת שמיעה הם יהיו זהים, ומבחינת עוצמה הם גם יהיו זהים מפני שלפי הנתונים הם מוציאים את אותו ההספק בערך.

פורסם

אחי תודה על תגובותיך

אתה יודע אולי אפה מיצרים את המגנט?

jingel

פורסם

מגנט חברה גרמנית, המגברים שלהם מיוצרים בסין.

פורסם

גינגל, לא מזמן ערכתי מבחן עיוור לבחור שרכש את הסדרה הכי יקרה של זטק. (NEMESIS)

העלות שלה באיזור ה6-7 אלף שקל ...

הבחור שרכש את המגבר, הוטעה.

גרמו לו להאמין שבגלל שהמגבר "איכותי", "עולה הרבה מאוד כסף", אז בגלל זה.. הסאונד שעובר דרכו הופך להיות איכותי יותר.

במבחן השוואתי מול הזטק, את המאגנט טרקס ... הבחור לא יכל להבדיל בין שני ההגברות.

וזה בחור עם "סטאפ נחמד" ברכב... ואני שם """ (בשביל להדגיש) .. יש לו וופרים של דגו (ממש נעימים)

כשסיימנו עם המבחנים, שאלתי אותו שאלה מאוד פשוטה.

בדיעבד, אם היתי עושה לך את המבחן הזה לפני שרכשת את המגבר.... האם היית רוכש אותו בכל זאת ?

התשובה שלו היתה חד משמעית לא, הוא היה מעדיף להשקיע בבמה קידמית טובה יותר.

עכשיו, נניח שיש את המיתוסים בנוגע למגברים, ונניח שהמיתוסים אומרים שככול שהמגבר איכותי יותר, אתה תשמע טוב יותר.

מעניין אותי לדעת מי החכם שבא ואמר לך, שצריך מונובלוק איכותי בשביל לשמוע באס איכותי מהסאבים שלך ?

ועוד בא והסביר לך על DAMPING FACTOR ? .... ממש בדיחה רעה :)

תגיד לבחור המלומד, שאני מוכן לשים לו 500 שקל על השולחן אם הוא יכול להבדיל "באיכות שמע" של שני ההגברות.

ורק רציתי לתקן את אלון, יש לי ניסיון עם 3 סדרות של מגברים שלהם...

ורק רציתי להבהיר עוד נקודה.

אם היית בא בגישה של, "יש לי הרבה כסף, אני רוצה מגבר איכותי" ... לא אני, ולא אלון היינו אומרים לך אל תרכוש מגבר איכותי, או מגבר יקר.

אבל בגלל שבאת בגישה של, "האם אני אשמע טוב יותר, האם אפשר לוותר על התענוג של מגבר איכותי ועדיין לשמוע טוב"..

אז בהחלט התשובות שקיבלת ממני ומאלון מתקבלות על הדעת.

ואני מדגיש, לא מדובר פה בשום אנטיות לגבי מוצרים יקרים, ובטח ובטח לא כלפיי XETEC אשר קיימת 4 וחצי שנים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק מיק - תודה על תגובתך הענינית - ואני מאד מעריך זאת

אבל שתדע לך שאתה לא בן אדם :wink: - פניתי אליך כמה פעמים כדי להתרשם מהמערכת שלך אך

ללא התקדמות -

כעת אני הולך לקנות את המגנט אך עם רגשות מעורבים -

לא כי אני חושב שאני טועה אלא בגלל שלא יכולתי להתרשם בעצמי -

מצד אחד, המוכרנים האדיבים אשר אמרו לי שהמגברים הללו הם זבל סיני שמיוצר בסין -

ומנגד חברי פורום נכבדים אשר מתנצחים חדשות לבקרים אחד נגד השני בניסיון להוכיח את עצמם,

נראה לי - כפי שאמרתי, שהמגנט הוא קניה טובה, אך קולו של המוכר מהדהד באוזני.

ואני שונא לשמוע עוד קול בראש שלי ביחוד שהוא לא שלי

jingel

פורסם

אני לא בן אדם ?

אתה פנית אלי מספר פעמים כדי להתרשם מהמערכת ?

מצטער מאוד, עדיין לא היה בן אדם שסירבתי לו .. אז אתה לא תהייה הראשון ...(גם לא היית)

אין לי מושג איך קיבלת את הרושם שסירבתי לך .... חבל ..

המוכרים האדיבים שמספרים לך על הזבל הסיני ... הם לא מהנדסי חשמל והם לא מבינים הרבה מהחיים שלהם.

מה השלב הבא ?

"בגלל שהמגבר מיוצר בסין, אז האיכות שמע שתקבל מהסאב שלך .. לא תהייה מספיק עמוקה ?"

המגבר הסיני הזה שהם מדברים עליו - נשמע בדיוק כמו הסדרה הכי גבוהה של הזטק שלהם.

DEAL WITH IT, OR PROVE OTHERWISE.

זה הדבר היחיד שיש לי להגיד להם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ב SPL קשה להבחין בהבדלים. בייחוד בין מגברים המיועדים להפעלת סאב בעוצמות דומות.

כאשר מתכוונים להבדלים בין המגברים, מייחסים את זה בעיקר ליכולת הטובה ביותר לשחזר את המקור בצורה הקרובה ביותר, מה שלא מתקיים ב SPL . נכון, שגם איכות הרכיבים והנדסת המעגל הם גורם מכריע, אך ההבדלים הם בעיקר בפירוט סאונד, שקיפות, ועומק הבמה, מה שמאד מורגש בסטריאו ביתי.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...