Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאשה יש סיוויק 2012 רצינו לשדרג אותה לרכב לרכב משפחתי זהה/דומה שנת 2015/2016 ,

היינו במספר מקומות..מבהיר שמחפש רכב שמור/יד 1 /פרטית/קילומטרז נמוך/בדיקה טובה ו...אין.

מה שמעניין לאן הולכות המכוניות הטובות באמת של האנשים ?הרי אנחנו היינו מוכנים לשלם אבל כלום.

ואם כבר בעניין מחפש רכב שני,חסכוני,אמין, מערכות בטיחות ושיהיה מספיק למשפחה בינונית ולא ממש מוצא בטווח התקציב

יש את הריו 95k, ג'אז 119k, סי3 102k ולא ממש מצליח למצוא משהו שיקלע בול.

אשמח לשמוע רעיונות בנוגע ל2 הנושאים.

פורסם (נערך)

מסכים, לצערי 2 רכבי הליסינג האחרונים שהחזרתי היו מלוקקים.

מקנא במי שיקנה את הנוכחי...

כמובן שזה לא מדגם מייצג ... סתם נקודה שהעליתי אישית.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

יש גם בטרייד לפעמים רכבים מלוקקים.

אחי קנה לפני שנה פיגו 2008 מודל 2014,עם 30,000ק"מ,לרכב אין שריטה והוא חנה בחנייה מקורה,מבפנים עוד יש את הריח של הפלסטיקים החדשים,שלקחנו אותו לבדיקה הבוחן קרא לנו להסתכל על השאסי שהרכב היה על הליפט,הוא נדהם,הרכב היה חדש כאילו יצא מהמפעל,בלי שפשופים,בלי לכלוכים,באמת חדש.

ככה שאפשר עם סבלנות למצוא רכבים ממש שמורים גם בטרייד.

פורסם

C3 כבר שבועות מקפיץ לי כל הזמן פרסומות על מבצע ב 89900.

אם אני זוכר נכון הרכב מגיע מאובזר מכף רגל ועד ראש , הכל מקורי מהיצרן בלי התקנה מקומית ו 5 שנות אחריות מלאה .

היום זה אחד הרכבים עם הכי הרבה תמורה לשקל (כשאני משקלל את כל המרכיבים שציינתי למעלה).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...