Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול ליונדאי i30 שנת 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצ"ב חשבונית לטיפול שעשיתי. מדובר על מוסך מומחה (אך לא מורשה) שטוען שהוא זול יותר ממורשה ומשתמש באותם חלקים מקוריים.

לפי החשבונית, האם זה נכון? לי נראה שהמחיר מאוד גבוהים.

אשמח לחוות דעתכם

פורסם

מחיר סביר בהחלט, מלבד מחירי המשולשים ועבודתם שמעולם לא ביצעתי ולכן לא יודע כמה אמור לעלות, שאר המחירים גם עבודה וגם חלקים סבירים בהחלט אך לא זולים משמעותית ממוסך מורשה יבואן.

פורסם

המחיר בסדר גמור. כמובן שאם הייתי קונה באופן עצמאי את החלקים ומבצע לבד את הטיפול הזה היית חוסך מעל אלפייה. ה i30 זה אחד הרכבים הקלים יותר לתחזוקה עצמאית.

פורסם

תודה למגיבים. גם לי היה חשש שמדובר במחירים קרובים או דומים למוסכי מורשה. גם ההנחות שקיבלתי במוסך מומחה יכלו להתקבל במוסך מורשה.

בקיצור, ישראבלוף.

• תוכן חדש...