Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון בסופשבוע לבצע כיוון שסתומים, יש טיפים שצריך לדעת??

הבנתי שצריך להוציא את הקאמשאפט, וצריך ספייסרים, זה לא כיווני ברגים.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

שלום צביקה,

השסתומים שלי קצת הרבה מרעישים (אחרי 275,000 ק"מ רוצים קצת יחס...), במדריך כתוב כל שצריך כל כמה עשרות אלפים לכוון ואצלי לא נראה לי שאף פעם כיוונו.

אז למען השקט במנוע, החלטתי שאולי כדאי.

בריאות לכולם!

פורסם

שלום.

אני לא יודע בשביל מה להוריד קמשפט ומה זה יתן לך?

כאשר הקמשפט בחוץ תסביר לי איך תכון שסטומים.

אגב בשביל לפרק קמשפט צריך לפרק גם את הטימינג.

על כול פנים בהצלחה: אבל ניראה לי שאתה לא כול כך מיתמצע ואתה עלול לאכול אותה בגדול!!

בברכה

בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שמע לבני הוא יודע מה שהוא אומר!

את ההדרכה לפתרון הבעיות עם הקרבורטור לא תוכל לשחזר עם השסתומים!

עצתי אל תיגע , לא בטוח שאתה יודע ומבין מה אתה יודע מה אתה הולך לעשות!!

רד מזה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יכול להיות שאתם צודקים אבל די עברתי על התהליכים שצריך לבצע, אני יודע שקודם כל צריך סט של ספייסרים בשביל הכיוון, יש לי את המרווחים הנדרשים בכיוון השסתומים ובנוסף יש לי גם את הכלי שצריך בכדי למדוד את המרווחים.

מה עוד צריך?

בכל מקרה חשבתי על זה שוב והבעיה העיקרית שלי היא שזהו רכב שכרגע אני צריך במצב תקין אז אני לא יכול לבצע בו ניסויים כגון זה ובנוסף הבחור שהיה אמור להשיג לי את הספייסרים לא הביא לי אותם.

לכן אני מוותר בינתיים.

תודה בכל מקרה,

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
השסתומים בבי אקס הם הידראולים , באמת, אם אין לך ניסיון קודם עם כיוון כזה אל תיגע!

שלום.

הבהרה!!!

השסטומים בבי-איכס הם אולי הידראולים כי בבי-איקס הם לו!!!

בברכה בני ל.

פורסם

אני זוכר איך הייתי מכוון שסתומים במנוע של נ.נ,בזמן שהמנוע פועל,עד שהוא היה עובד שקט...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני זוכר איך הייתי מכוון שסתומים במנוע של נ.נ,בזמן שהמנוע פועל,עד שהוא היה עובד שקט...
שלום חן.

בנ,נ היו שתי סוגי מנועים הישנים ראש שטוח ושם רק בחלום או בפנטזיה יכולתה לכון שסטומים ביזמן פעולת המנוע. והסוג השני היה המנוע דוג' רגיל (כמו ואליאנט או D 200 ) ושמו היה אוגנדה לזיכרו של המניק

אידי אמין דדה. ושם הכיון שסטומים היה רגיל (לא הידראולי) ולא יכולתה לעבוד אים מברג ורינג בו בזמן שהמנוע עבד כי לא יכולתה לקפוץ ולרעוד ולרקוד לקצב המנוע!!!

אגב הכיון היה 12-24 "

בברכה בני ל.

פורסם

בני ידידי,אידי אמין דדה קאפוט...אני עוד לא כל כך זקן(...)בשביל לזכור את הנ.נ עם הראש השטוח.בתקופה שלי(סוף שנות ה 80)היו מנועים סליינט סיקס כמו של דודג' דארט,ואפשר לכוון בהם שסתומים בזמן שהמנוע פעל.היו גן מנועים שניקראו "שחורים" שהיו בהם שסתומים הידראוליים שלא היה צורך לכוונם.ובקשר לראש,זה בין הדברים הבודדים שעוד מתפקד אצלי בגוף...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...