Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין בימי מכירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

ברשותו של אבי סקודה סופרב 2011 עם סהכ 104k ק''מ. המחירון שלה 52 והוא מוכן לתת אותה עד 40k בטרייד אין. הרכב תקין ולאחר טיפול. יש פה ושם מכות פח. אין תאונות.

צ'מפיון מציעים הצעה עלובה עוד לפני בדיקה שאני מתבייש לרשום כאן. מזכיר לכם שזו פירמה שלהם.

השאלה היא - איפה ניתן יהיה להשיג מנסיונכם בימי מכירות אלו עסקה סבירה בטרייד אין ברכבים דוגמת אוקטביה, מאזדה, פיג'ו 3008 ובכלל פתוח להצעות אחרות גם.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ניסיתם למכור לבד? לא תקבלו את אותם 40 אלף במכירה עצמאית?

לפי המצב של הדגם בלוח יד 2 זה אפשרי בהחלט. אוטו דיל רוצים להבטיח רווח - לכן קיבלתם הצעה מעליבה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה באמת רוצה לקנות פיג'ו ולחיות בסרט שתקבל הצעה טובה יותר?

אז אני יכול להגיד לך מנסיון, שבפיג'ו ממש לא תקבל אפילו קרוב להצעה שיוסי קבל על הסיאט שלו,

בטריין אין של פיג'ו הציעו לי להחליף את הפיג'ו שלי בפיג'ו חדשה תמורת הורדה של 43% מתחת למחירון לפני בדיקה, ומדובר על רכב די חדש ללא תאונות, שנראה כאילו אתמול יצא מהסוכנות, שהיה בזמנו בין שנה וחצי עם כ35K ק"מ, יד שניה, נרכש מ0 ק"מ.

ואותה סוכנות הציעה לחבר שלי המאזדה 2 שלו בת ה8 שנים שלו (מלימוד נהיגה), 15% מתחת למחירון אחרי בדיקה, כן אחרי בדיקה, פשוט ביזיון.

אז תחשוב שוב לפני שאתה באמת הולך לקנות פיג'ו ונושא הסחירות חשוב לך.

פורסם

מהסתכלות ביד 2 איזור ה-40 אלף זה מחיר מכירה בשוק הפרטי של הרכב הזה.

אנשים מבקשים עד 45 ורשום שהם גמישים.

תפרסם את הרכב ב-45 ביד 2 ותראה מה קורה.

פורסם

הקילומטראז' נמוך - זה יתרון על מירב הרכבים בלוח יד 2.

לא רשמת איזו יד אביך והאם היה בליסינג/ השכרה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון, לכן הציפייה מטרייד אין לקבלת מחיר השוק, מובילה לאכזבה ידועה מראש.

פורסם

מחזק.

פותח השרשור - תנסה לפרסם את הרכב ותראה כמה טלפונים תקבל.

יכול להיות שמה שחשבת שהטרייד מציע והוא ביזיון - למעשה לא כזה נורא.

אגב, אני מופתע מהמחירים, אחת כזאת עם גיר פלנטרי יכולה להיות אופציה לא רעה.

פורסם

לא בדיוק,

הגיר הפלנטרי של VAG בשנתונים האלה לא אמין כמו גירים יפנים,

היתה לי אודי עם הגיר הזה ששבק חיים אחרי כ60K, ואחרי קצת מחקר, מתברר שיש עוד המון בעלי רכבי VAG שנמצאים באותו רומן.

פורסם

האמת קצת מפתיעה אותי השחיטה בטרייד אין למכוניות המותג - הייתי מצפה שדווקא ייתנו עדיפות לרכבים מהקבוצה ע"מ לגרום לרוכשים ה-"נאמנים" למותג\קבוצה תמריץ להישאר

לדוגמא, ב-2011 שדרגתי מאיביזה בת 5 לפולו חדשה וקיבלתי מחירון מלא על הרכב.

לפני כשנתיים רכשתי ליאון ובסוכנות התחילו איתי ממינוס 15% לפני בדיקה כשלבסוף מכרתי תוך יום, באופן פרטי 5% מעל המחירון (פולו, ידנית שמורה ועם ק"מ נמוך)

פורסם

הם לא נותנים חשיבות למותג הבית או לא מותג הבית. מבחינתם טרייד אין צריך להרויח וכמה שיותר.

זאת חטיבה נפרדת ממערך המכירות של רכב חדש ונמדדת לפי הרווחים.

לתווך הרחוק ההתנהלות הזאת פוגעת במותג כולו ( דוגמת פיג'ו ).

פורסם

תראה, היבואן רוצה להרוויח כסף.

עכשיו אם הוא ימכור רכב ללקוח מזומן הוא ירוויח X.

אם הוא ימכור רכב ללקוח טרייד הוא רוצה להרוויח יותר מ-X. או לפחות X.

עכשיו לעסקת הטרייד יש עלות ליבואן.

הוא צריך להחזיק מערך טרייד. לפרסם. למכור. וכו' וכו'.

הוא לא יכול לתת לך מחירון ולמכור במחירון - הוא יפסיד כסף.

אני מציע לך בחום, לגשת לטרייד רק אחרי שטעמת את השוק הפרטי.

אתה רוצה 40 על הרכב?

תפרסם אותו שבוע ב-42.

אתה יכול לפתוח הזמנה בינתיים על הרכב החדש אם יש ימי מכירות. נותנים מקדמה שתוחזר.

חכה שבועיים לראות מה קורה אם הרכב שלך נמכר ואז תחליט.

יש הרבה גיבורים שהמחירון שלהם X והם מבקשים X או אפילו מחירון משוקלל - ובסוף הם נשארים עם הרכב והמחירון ביד.

אני קניתי מהטרייד של לובינסקי רכב יד1 פרטי, ק"מ נמוך מאוד, מצב מעולה, עשו לי גם יישור קו במוסך מורשה, תיקנו את כל התקלות מהמכון, החליפו לי צמיגים ועשו לי טסט ונתנו לי עוד שנה אחריות - וכל זה - משמעותית מתחת למחירון.

ואין לי קשרים שם. פשוט הרכב לא סחיר ונמכר הרבה מתחת למחירון.

אז שמכרתי אותו - גם דאגתי לתמחר בהתאם.

פורסם (נערך)

חוקי הטרייד-אין ימי המכירות וגם בימים רגילים זהים. ימי מכירות מעודדים מכירת המלאי הקיים או לחליפין מלאי מוזמן לא מכור. בכל מקרה ההנחות בימי המכירות מוכוונות למכירה ישירה ללא טרייד-אין. הסכום המיועד להנחה מוקצב לעיסקה ומנוייד בין עסקת הרכישה לעסקת טרייד. ככל שתקבל יותר בטרייד-אין תפחת ההנחה ברכישת הרכב החדש. זה המנגנון המקובל.

לגבי סקודה וסיאט, הטרייד-אין מתבצע באמצעות אוטו-דיל שהם עצמאים להחליט אם לקבל עסקה כלשהיא, בוודאי של רכב שאינו ממש במצב תצוגה, במחיר "מחירון" ככל סוחר רכב הם מוונים להרוויח ולכן יציעו מחיר "שוק" פחות מרווח מסחרי ו"סיכון" (שמייצג ירידת מחירון במידה והרכב לא יימכר במשך יותר ממחזור מחירון אחד) ,

בלובינסקי ,קרסו וכלמוביל, הטריידאין הוא יחידה מסחרית כחלק מהיבואן , שם הם אמורים לתמוך יותר במותג, אבל גם אז, רכב שצפוי לשכב במגרש מחירו יחושב בהתאם.

גילוי נאות, כלקוח חוזר של סיאט קיבלתי הצעות טרייד-אין ב 5% פחות מממחירון בסיס לוי יצחק למרות שמסרתי מועדי עליה לכביש של חודש ספטמבר. ההנחות שקיבלתי ברכישות היו שילוב של הנחות במחיר והוספת אופציות (צבע,חבילת איבזור) איבזור מקומי(איתוראן,דלק,ניווט),רישוי, וטיפולים שבכל זאת מייצגים כ 10 אלפים שקלים.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הבעיה העיקרית שלי היא כאשר מפרסים "ימים מיוחדים" או "טרייד אין במחיר מחירון",

בזמנו, נסעתי אחרי שראיתי את המודעה, בגלל שהרכב רשום כיד ראשונה ליסינג במחירון לוי יצחק היתה הורדה של 14%, אך נציג המחירות המתעקש שאצלהם זה לא עובד כך והם מורידים 22%, אמרתי סבבה, איך בדיוק הגעתה ל43% מתחת למחירון לפני בדיקה, אז הוא אמר לי שיש מחירון מיוחד לשוק,

ברור שעניתי לו שאם כך, אז תפרסמו במודעה "מחירון מיוחד שלא מקבל רכבים צרפתיים מהבית שלנו, או שוחטים במחיר", זה יהיה ברור יותר, ואוי ואבוי אם לא הייתי מגיע ביום מכירות מיוחד, הייתי מקבל אולי 20% על הרכב, פשוט בזיון.

ועוד לא הגעתי לזה שיש מחיר מיוחד לימי המכירות, ולטרייד אין יש מחיר אחר של כ14K יותר, שזה יוצא בסוף כאילו לקחו את הרכב שלי כמעט בחינם.

• תוכן חדש...