Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המצברים של ש.נ.פ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מנסיון איתם על כל סוגי הרכב שיש לי במגרש, האיכות שלהם נחותה, לא מעט מתים לגמרי שאין להם אפילו שנה מתאריך היצור.

עדיף וולטה /וורטה/FVP..

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם מצברי Start Up.

אתה יכול לצלם את המצבר שיש לך כרגע באוטו ולעלות לפה תמונה?

פורסם

אגב Start-up ,החזיק לי 7 וחצי שנים ברכב שב5 שנים האחרונות שלו נסע כ 5000 ק"מ .

ולגבי "שנפ" - מוצר נחות, וכואב להגיד את זה על מוצר ישראלי...

פורסם

סיפורים על מצברים יש לכאן ולשם.

היה לי מצבר של שנפ על אותו הרכב במשך 7 שנים, עבד קשה, 3 פעמים אפילו הצלחתי די לגמור אותו עד שלא הניע ואחרי מנוחה קטנה הוא חזר לחיים.

מצבר נוסף של שנף, הפעם מחודש שכבר בשימוש 3-4 שנים וגם כן עובד קשה בנסיעות בעיר והרבה הנעות.

עכשיו ברכב עם Stop & Start מותקן מצבר של שנפ, יקר, מת לו אחרי 8 חודשים והוחלף באחריות, ואז התחלתי לכבות את S&S ועברה כבר שנה וחצי והמצבר חי ובועט.

קח מצבר עם כמה שיותר חודשי אחריות.

פורסם

אם יש לך מצבר "קוביה" 35 אמפר שעה, מצבר Start Up כזה עולה באוטו דיפו 350 ש"ח, אחריות 12 חודשים.

אם אתה יכול תצלם את המצבר שמותקן באוטו.

פורסם

מצבר זה נטו מזל. היו לי 2 וורטה שמתו תוך שנתיים ללא אזהרה מוקדמת

קנה את המצבר עם האחריות הכי ארוכה שאתה יכול.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

אם האחריות חשובה לך, אז אני מהדרום ואצלנו מצבר start up רכשתי עים 18 חודשי אחריות ב 400 שקלים, הקודם זהה היה עים 12 חודשי אחריות והחזיק כמעט 4 שנים.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
אגב Start-up ,החזיק לי 7 וחצי שנים ברכב שב5 שנים האחרונות שלו נסע כ 5000 ק"מ .

ולגבי "שנפ" - מוצר נחות, וכואב להגיד את זה על מוצר ישראלי...

תן לי להבין אותך טוב יותר.

אתה אומר שמצבר ברכב החזיק לך 7 שנים שמתוכם חמש שנים הרכב נסע רק 1000 ק"מ בשנה ושכב ברכב ללא שימוש כל הזמן הזה?

ולא קרה כלום למצבר בכך שהוא שכב ברכב רוב הזמן ולא היה בשימוש?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ולא קרה כלום למצבר בכך שהוא שכב ברכב רוב הזמן ולא היה בשימוש?

בדיוק אותו נסיון גם אצלי, מצבר Start Up בשימוש דומה מאוד החזיק משנת 2011 עד שבשנה שעברה החלפתי אותו יזום.

עבר פעם אחת באמצע התקופה טעינה עם מטען מצברים, חוץ מזה לא קרה לו כלום. לדעתי הוא עדיין תקין, שמתי אותו באחסנה.

מה הסוד - רכב ישן ללא שום צרכנים שצורכים זרם ב Stand by.

• תוכן חדש...