Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב 20-30 K לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ראשון , עשיתי קצת מחקר , אבל לגמרי איבדתי את זה.

תקציב: 20-30 K

ייעוד: בעיקר בשנתיים הקרובות נסיעה לאוני' , נסיעה בין עירונית עם עליות - כ20 ק"מ לצד , 3 פעמים בשבוע. ונסיעה נוספת ארוכה יותר למרכז גם כן בין עירונית כ-60 ק"מ לכל צד פעם בשבוע

דרישות:

1. אמינות - תיקונים וכו'

2. חסכונית בדלק

3. ירידת ערך נמוכה

4. מתאימה לנסיעות הארוכות כפי שציינתי

5. אוטמט

6. פחות חשוב לי נראות של הרכב כלפי חוץ , כן אשמח שיהיה נח מבפנים

ברור לי שבתקציב כזה ועם כל הדרישות קשה למצוא משהו מושלם, אבל מחפש 2/3 דגמים שהם יותר אידאלים

קיבלתי המלצות על דיהטסו סיריון ועל יונדאי I20/30 , וסוזוקי סוויפט

בלוחות אני קצת מאבד תעצמי - מלא פרמטרים ובעיקר מפחד שאפול ( ברור לי שאקח לבדיקה - אבל עדיין)

אני אציין שיש לי הצעה מחברה טובה שמוכרת את הרכב שלה ספייס סטאר שהיה בליסיניג לפניה עם 130K קילו בעלות של 22K שח , אני סומך עליה וגם זה נוח לי לקנות ממנה , אבל מצד שני שמעתי שהספייסטר פחות טובות לנסיעות עירונית והם גם לא כ"כ אמינות - האם זה נכון?

אשמח לעזרתכם בכיוון...8)8)8)8)8)8)

פורסם

האמת שהתכוונתי להציע את הספייס, מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האמת שהתכוונתי להציע את הספייס, מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my iPad using Tapatalk

הי תודה רבה על המענה !

עברתי על ה11 הדפים האחרונים של הפורם וראיתי שאתה מציע לא מעט את הספייסטאר וגם כתבת על זה טור , בלי חס"ו לפגוע - אתה קשור אליהם באיזושהי צורה ? אתה לא חושב שזה יהיה רכב קצת בעיתי עם כל שאר הדרישות שציינתי לעומת רכבים אחרים ?

פורסם

אגב באופן כללי המגבלה של התקציב שלי נובעת מרצון לצמצם בכמה שיותר את ההוצאה החודשית שבה אני מגלם כמובן גם דלק וטיפולים אבל גם אחזקה תיקונים , ביטוח וירידת ערך?

האם באופן כללי רכב ב40 אלף אולי ייצא יותר משתלם ( אמנם הביטוח והירידת ערך יהיו גדולים משמעותית) אבל האחזקה השוטפת תהיה נמוכה?

האם כדאי להשקיע יותר בקניית הרכב, ולבסוף זה ישתלם בהוצאה החודשית שתחושב לאחר שאמכור את הרכב ?

פורסם

אפשר לשים עוד כמה אלפים ולקנות ספייסטאר עם חצי מהק"מ.

ב30-20 אלף ירידת הערך דיי זניחה.

גם אם תמכור אותו עוד שנתיים ב12 אלף שקל-ירד 7-6 אלף בשנה.

זה לא הסכומים המטורפים שיש ברכבים חדשים,וככל שתחמשיך להחזיק את הרכב יותר ירידת הערך תצטמצם.

המיצובישי תחבורה בסיסית סבירה.

ועם כמה שאני לא אוהב את הרכב,כתמורה לכסף הוא בראש הרשימה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
הי תודה רבה על המענה !

עברתי על ה11 הדפים האחרונים של הפורם וראיתי שאתה מציע לא מעט את הספייסטאר וגם כתבת על זה טור , בלי חס"ו לפגוע - אתה קשור אליהם באיזושהי צורה ? אתה לא חושב שזה יהיה רכב קצת בעיתי עם כל שאר הדרישות שציינתי לעומת רכבים אחרים ?

אין לי קשר לחברת מיצובישי ואני לא עובד בענף הרכב.

אני בעלים של הספייס כבר 4 שנים ו80 אלף ק״מ. וכותב מנסיון שלי את דעתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...