Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפשת מאזדה 2 משנת 2008 ועד 17,000 שח.

מצאתי מאזדה 2008, בעלות פרטית, יד שלישית, לאחר החלפת בלמים עם טסט לשנה (ספטמבר 19). *אבל* - 240,000 ק"מ.

לא הייתי מתלבטת, אבל אני מחפשת אוטו לשנה בלבד לכן אני שוקלת לפנות כי כמה כבר אסע, גג 20 אלף ק"מ והגזמתי.

השאלה אם בכלל כדאי לקנות רכב עם ק"מ כזה גבוה למרות שיש לי שקט לשנה מטסט (בדיוק מה שאני צריכה) ולמרות שהוא שמור על פי מה שכתוב.

המחיר הוא 14,500 ש"ח.

פורסם

הרכב ברמת איבזור אקטיב יוצא השכרה?

מעבר לזה הרכב עשה כ 30 אלף בשנה, זה הרבה מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רשום שבעלותו הקודמת פרטית.

אתה שואל את זה בגלל המחיר?

ובכן מכמה ק"מ כדאי לשקול, בהתחשב בעובדה שאני צריכה את האוטו כשנה עם אופציה לקצת יותר?

פורסם

לא חסרים מאזדה 2 בלוח

דגשים: רמת איבזור דינמאיק בלבד! בגלל הבטיחות וגם יהיה יותר קל למכור.

חפשי לך רכב אחר עם פחות ק״מ

לא חסר כאלה

פורסם

בגלל הק״מ הגבוה.

הממוצע באזור 17-20 אלף.

כמו כן מזדה 2 כדאי לחפש ברמת איבזור דינמיק לא אקטיב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רשום בעלות קודמת פרטית אם כי זו יד שלישית ויכול להיות שהיד הראשונה היא אכן השכרה וזה לא מצוין .

תודה על הערת תשומת הלב, במיוחד אחרי מיקוד החיפוש לדינאמיק - אמנם לא חסרות מאזדה 2 - אך חסרות בתקציב המבוקש עם טסט ארוך (הרוב שהן מציאה פתאום אני מגלה שנגמר הטסט או עתיד להיגמר בעוד רגע) או שהק"מ גבוה.

אני מוכנה להסתדר ולהתגמש עוד טיפה במחיר אבל לא הרבה כי אני די חייבת בהקדם רכב עם כמה שחיפזון זה מהשטן, וזה התקציב שמתאפשר. אבל אני ממש לא מתכוונת להתפשר על רכב.

פורסם

מה התקציב שלך? ככה אפשר יהיה להמליץ על עוד דגמים לחפש.

פורסם

אם תקחי רכב עם 240000קמ ובעלות מקורית השכרה יהיה לך מאד קשה למכור אותו אחרי שנה.

ואם תצליחי ההפסד הכספי יהיה גדול.

אם אין לך תקציב למאזדה 2 בנתונים נורמליים יש רכבים אחרים באותה קטגוריה שזולים יותר.

פורסם
התקציב הוא 17,000

גג 18,000.

אפשר להמליץ על יותר יקרים ואחפש התגמשות מצד המוכר.

בתקציב הזה את יכולה למצוא מאזדה 2

תעשי חיפוש ביד 2 ויש שם מספר רכבי דינמאיק עם נתונים יותר טובים ממה שהבאת.

אני יודע כי אני ביצעתי חיפוש..

פורסם

הייתי מרחיב את החיפוש גם לפורד פיאטסה, אמנם פחות זריזה אבל עם 7 כריות אוויר ואיכות חומרים טובה יותר.

• תוכן חדש...