Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כלום

מחפש רכב אמין,חסכוני עם תחזוקה יחסית זולה ב20K לנסיעות משולבות

חשבתי על שני הדגמים הנ"ל שנת 2012 עם תיבת הילוכים ידנית

אשמח לשמוע חוות דעת על איזה רכב עדיף

פורסם

שתיהן חלשות (לי יש קליאו דור 4 עם אותו גיר ומנוע- הכוח סביל, אבל צריך להיות מוכן לזה) , בפונטו יש בעיה של דשבורד שמתנפח. לדעתי כדאי לעשות נסיעה בכל אחת ולראות מה יותר מתאים. אישית הייתי לוקח את הקליאו.

 

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

פורסם

שניהם טובים וזולים, מנוע נקודת החולשה שלהם.

האחזקה לא יקרה.

מזומן לקרוא סיכום שנה שלי עם הקליאו:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2914/סקירת-גולשים/מסכמים---שנה-עם-רנו-קליאו-2012

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר הרובוטי מצריך הסתגלות ולא מתאים לכל אחד, הגיר הידני נדיר. בכל אופן הטורבו יחסית רגיש וצריך לוודא שתוחזק כראוי, אם תמצא רכב שמור ומתוחזק כמו שצריך אז מדובר ברכב מעולה במעט כסף.

 

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

×
×
  • תוכן חדש...