Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני גרמני 40k +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני צריך בבקשה ממכם המלצה על רכב חסכוני גרמני,

לא אכפת לי דיזל אפילו, הנסןעה השנתית שלי גדלה בערך 35km לשנה...

מחפש לקנות רכב מחברות כדי שאוכל לעשות מימון, אז אשמח אם תמליצו לי על דגם שקיים בשוק הזה נכון לעכשיו.

תודה רבה ;)

פורסם

אף אחד לא ממליץ לך כי פשוט אין עוף כזה.

רכב גרמני דיזל ב40K+- יהיה בתחתית ה"מבחר" ומי שמתמחר את הרכב שלו בתחתיר המחיר בשוק יודע למה הוא עושה את זה וכנראה זה יהיה רכב ישן ושחוט מאוד ורוב הסיכויים שהוא ימרר לך את החיים בתקלות למיניהן.

ההמלצה היא ללכת לכיוון אחר ולהגדיל קצת את התקציב אם אתה נוסע הרבה אז דיזל זה הכיוון הנכון ובמקרה שתיקח רכב צרפתי אתה תקבל רכב הרבה יותר רענן ופחות שחוט ושבור שרוב הסיכויים יהיה יותר זול לאחזקה.

הברירות שקיימות בשוק הן רנו פלואנס\מגאן דיזל וסיטרואן C4 דיזל הסיטרואן למדומני מגיעה עם גיר רובוטי חד מצמדי שבשביל חלק מן האנשים זה דיל ברייקר תחפש על הרכבים האלו לעומק כתבו עליהם הרבה בפורום והם רכבים טובים וראויים

פורסם

סיטרואן דיזל קשה להשיג (נראלי שיוצרה שנה אחת דיזל וזהו 2013)

הפלואנס גם שקלתי אבל מפחד כי רובם זה רכבי חברה ולא רכב אחד של איש אחד אם אתה מבין את כוונתי

פורסם

מציע שתציץ בשרשור הזה.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?661868-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%A2%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%A8%D7%9A-40K-%D7%A7%D7%9E-%D7%91%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A2%D7%93-50K-%D7%A9-quot-%D7%97

פלואנס דיזל יש ידניות (לא הרבה), אם רלוונטי. רובוטית, תנסה למצוא פרטית שלא חיה בפקקים, גם על חשבון קילומטרז' גבוה יותר.

אפשרות בכיוון אחר לגמרי: לחפש פריוס דור 2 שעברה החלפת סוללה.

חזיר דיזל

פורסם

הקמ בדיזל הוא חשוב רק כי בסביבות 250K צריך להחליף מזרקים. לא זול.

בדרך כלל הגיר ילך קודם לכן ( גם לא זול אבל יותר זול ממזרקים)

פורסם
כמה צריכת דלק תתן לי פריוס?

שאלה לכם, כמה קילומטרז בדיזל זה נקרא נורמלי לקניה ?

פריוס בערך 17-18 קמ"ל לפי דיווחים, ותיכנס לך בתקציב, אבל זה כנראה יהיה כבר רכב בן 8-9 ויותר. שים לב שהוחלפה סוללה.

כעקרון אין סיבה שדיזל מתוחזק היטב שחי בעיקר בנסיעות בין-עירוניות לא יחזיק גם מעל 300 אלף ק"מ בלי בעיה. אין כלל ברזל. בדיעבד הייתי מחפש באזורי הפריפריה, ומשתדל לחפש אינדיקציות לרכב שנסע בעיקר בין-עירוני (נניח,אדם שגר בבנימינה ועובד בחיפה או בעפולה או בטבריה). אני לא הייתי נבהל גם מ-180K, במחיר הנכון ובהינתן אינדיקציה כנ"ל.

חזיר דיזל

פורסם
אפשרות בכיוון אחר לגמרי: לחפש פריוס דור 2 שעברה החלפת סוללה.

עדיף להגדיל קצת את התקציב ולחפש פריוס דור 3 (זה שרץ מ2009). אבל כן, כזה שעבר סוללה, או לפחות שהרחיבו אחריות למערכת היברידית.

באותם שנים יש גם אוריס היברידית, לא יודע לגבי מחירים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...