Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

במקביל לחיפוש אחר הרדיו דיסק העתידי שלי אני גם מחפש קומפוננט...

והיום אני שואל על phase evolution CFS165.25.

הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת בנוגע לקומפוננט זה, כל דעה תתקבל בברכה.

תודה מראש

ג'ניה

:king:

פורסם

הסט הנ"ל מותקן אצלי בניסאן אלמרה פרפקט כבר כחודשיים עם אטימה מלאה של הדלתות ומוגבר ע"י phase rs4.

ממש ממש איכותי וחזק, אני חותך אותו על 50 הרץ ושומעים את הבאס יוצא מהרמקולים כאילו שהיו שני וופרים כמו גם הטוויטר שעשוי ממשי ומנגן כמו שהוא נראה ז"א ממש יפה

שילמתי עבור הסט פחות ממה שהוא עולה בשוק והוא שווה את ההשקעה ואף יותר

פורסם

אם אתה קונה..מתי אתה מתכוון לקנות?!

אני יום ראשון אמור ללכת לקנות אותו...ואז אני ארכיב

אם אתה רוצה לחכות אחרי שאני ארכיב אני אתן לך חוות דעת

בהצלחה...

אביעד

פורסם

אני קניתי את הפייז cfs אותה סדרה כמו של עמרי אבל ה-5 ורבע כי האוטו שלי קטן יותר.

בשבת מתקינים לי כנראה את הסט - עם אותה הגברה - האראס4 של פייז.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

בתור אחד שהרכיב אותו בלא מעט מכוניות רק החיוך על פניהם של האנשים ששמעו את הסט הספיק לי להבין את תגובתם אני לא מכיר אחד שהרכיב את הסט הזה ולא היה מרוצה......

ממליץ עליו בחום רב !

סט עם צליל ברמה גבוהה ביותר ובניה מאסיבית של הוופר הסט כולל קרוס אובר עם אפשרות כיוון החיתוכים בתוך הקרוס אובר.

אני שולח לך קישור לאתר היצרן למבחן שבחנו אותו ב-AUTO HIFI :

http://www.phase-linear.de/awards.asp?p=awards&lang=EN

מקווה שעזרתי.

תומר.

פורסם
לדעתי פייז בכללי חברה שהמודאות שלה הולכת וגוברת בארץ

אחלה של חברה .

חולק עליך אחי, המודאות בארץ לחברות עם שם שהוא ארוך יותר ממילה אחת לא תהיה גבוהה אף פעם.

ואם אתה שואל למה אז זה בגלל שאנחנו ישראלים, רגילים למה שמאכילים אותנו וקשה לנו לקבל כל דבר שהוא אחר/שונה ממה שאנחנו רגילים :-D

• תוכן חדש...