Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 1.5\1.6\1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מיצובישי לנסר ורציתי לשאול אתכם מה ההבדל בין הגרסאות מבחינת הביצועים, אבזור וצריכת הדלק.

התקציב שלי הוא 30 אלף אז אני משער לעצמי ששנתונים 2011-2012 יכנסו בתקציב.

הנסיעות יהיה לרוב במרכז ומידי פעם לדרום.

הצורך שלי ברכב גדול הוא בעיקר נוחות הנסיעה.

עוד דגמים שהתעניינתי בהם הם הונדה סיויק וקיה פורטה.

אני יודע שאף אחד לא חסכוני בדלק אבל אין לי יותר מידי אופציות בתקציב הזה.

פורסם

שלום, בקשר למיצובישי:

אם אתה מוצא דגם 1.6 בתקציב שלך במצב טוב, לך על זה.

כי 1.5 יותר חלש, ו 1.8 יהיה ישן יותר באותו התקציב או ספורטבק ( 5 דלתות ).

אם אין לך צורך בבגאז' גדול, תשקול ספורטבק 1.8.

מה שאתה צריך לדעת, שבכל הדגמים 1.8 הגיר הוא רציף ויותר יקר להחליף בו שמן, חובה להחליף בזמן ורק לשמן מקורי.

בכל הדגמים של לנסר בידוד רעשי מנוע לא מספק, אבל כולם אמינים, מרווחים ובטיחותים.

סיוויק יותר חסכונית ומרגישה יותר חזקה, אבל יקרה יותר לקניה / ישנה יותר. רכב מוצלח - הייתי שם אותו במקום הראשון בין כל האופציות שהעלת, אבל בתנאי שהרכב במצב שמור.

פורטה מבחינתי שווה למיצובישי לנסר - לא הייתי פוסל רכב במצב שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום, בקשר למיצובישי:

אם אתה מוצא דגם 1.6 בתקציב שלך במצב טוב, לך על זה.

כי 1.5 יותר חלש, ו 1.8 יהיה ישן יותר באותו התקציב או ספורטבק ( 5 דלתות ).

אם אין לך צורך בבגאז' גדול, תשקול ספורטבק 1.8.

מה שאתה צריך לדעת, שבכל הדגמים 1.8 הגיר הוא רציף ויותר יקר להחליף בו שמן, חובה להחליף בזמן ורק לשמן מקורי.

בכל הדגמים של לנסר בידוד רעשי מנוע לא מספק, אבל כולם אמינים, מרווחים ובטיחותים.

סיוויק יותר חסכונית ומרגישה יותר חזקה, אבל יקרה יותר לקניה / ישנה יותר. רכב מוצלח - הייתי שם אותו במקום הראשון בין כל האופציות שהעלת, אבל בתנאי שהרכב במצב שמור.

פורטה מבחינתי שווה למיצובישי לנסר - לא הייתי פוסל רכב במצב שמור.

תודה רבה על התשובה המפורטת!

גם הפורטה אוכלת דלק כמו הלנסר?

ומה עם בידוד רעשי המנוע בסיוויק?

ויש עוד דגמים מומלצים בקטגוריה שהם טיפה חסכוניים?

פורסם

בגדול, כל הקבוצה הזאת, משפחתיות בנזין 1.6-1.8 אוטומט ההבדלים בצריכת דלק לא משמעותיים. יותר חשוב למצוא רכב במצב טוב, מטופל בזמן, ללא תאונות שלדה ועם קילומטראז שפוי.

אם רוצים רכב יותר חסכוני - דיזל, היברידי או יותר קטן עם נפח מנוע יותר קטן. ויש את הונדה ג'אז או טויוטה ספייס ורסו שמצד אחד חסכוניות מאוד ומצד שני מרווחות כמעט כמו משפחתיות קטנות.

ולשאלתך, סיוויק יותר איכותית בהכל מאשר לנסר/פורטה, חוץ מגודל הבגאז'. אבל צריך לשלם יותר על סיוויק מאותו השנתון, ועל קורולה עוד יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסעתי על לנסר 1.5 שנת 2011 3 שנים בליסינג 120000 ק"מ

החסרון הבולט מבחינתי היה הרעש.

הורגש גם חוסר כוח בעליות.

היא צרכה 1 ל11.5 בדיוק כמו הקורולה 2014 שהחליפה אותה.

האמינות היתה מושלמת.

פורסם
נסעתי על לנסר 1.5 שנת 2011 3 שנים בליסינג 120000 ק"מ

החסרון הבולט מבחינתי היה הרעש.

הורגש גם חוסר כוח בעליות.

היא צרכה 1 ל11.5 בדיוק כמו הקורולה 2014 שהחליפה אותה.

האמינות היתה מושלמת.

יש לי לנסר 1.6 2013 125000 רכב אמין ביותר , טיפול שנתי בלבד בעלות 400 שח. צריכת דלק כמו כל משפחתית רגילה, הגה מדויק , בלמים מצויינים, יציבות מעולה, רכב גדול ליושבים מאחור בשונה ממאזדה 3 שהיתה לי והיתה פחות אמינה, מעט רועש בכביש משובש.

לא חושב להחליף , שים לב שאין הרבה רכבים כאלו ולכן לא מוכרים הרבה, חפש לך אחת טובה ותהנה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...