Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח עבר ביטוחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הוצאתי ד"וח ביטוחי לקיה פיקנטו שלי שנת 2012...היא אצלי כמעט שנתיים, פשוט גיליתי רק עכשיו שיש דבר כזה.

יש שם עמודה של תוספת עם מספר מסויים, ועמודה של סוג תוספת, ששם רשום "שינוי מספר רישוי" 3 פעמים במהלך העבר.

יש לציין שאני יד שנייה של הרכב...אז מה זה אומר?

תודה20180929_172746.jpeg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

להערכתי רק החליפו את המספר לחדש, בלאי או משהו..

אשמח אם תשתף אותנו איפה ניתן לבדוק עבר ביטוחי.

תודה.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

זה כנראה מסמל שהיה ביטוח על רכב מסוים ואז בעל הרכב מכר אותו. חברת הביטוח כנראה השאירה את הפוליסה והעבירה אותה לרכב החדש שנרכש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
זה כנראה מסמל שהיה ביטוח על רכב מסוים ואז בעל הרכב מכר אותו. חברת הביטוח כנראה השאירה את הפוליסה והעבירה אותה לרכב החדש שנרכש.
לא כל כך הבנתי מה הכוונה

פורסם

הכוונה היא שעשו "גרירה" לפוליסת הביטוח עבור רכב אחר.

נניח ואתה עשית ביטוח לרכב למשך שנה, כעבור נניח חצי שנה מכרת את הרכב וקנית רכב אחר, אז אתה פשוט מבקש מהביטוח להעביר את הפוליסה עבור הרכב החדש.

פורסם
יכול להיות שהרכב היה בידי סוחרי רכב?

ונאשם כך בגלל רישיון הסחר?

סתם רעיון...

אני רכשתי את הרכב מטרייד מוביל לפני כמעט שנתיים.

לפני זה הוא היה אצל מישהו פרטי.

אני יד 2 ברשיון...זה הגיוני אז לפי מה שרשום?

• תוכן חדש...