Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד ראשונה או שניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חסר ניסיון בכל מה שקשור לרכישת רכב

אני מחפש רכב משומש

השאלה שלי היא:

האם לחפש רכבים שהם מיד ראשונה בלבד? (00) או יד 2 לא כזה נורא? (01)

הפחד שלי שאם אקנה יד 2 (01) ברישיון אני אהיה יד שלישית ואני בעתיד אתקשה במכירת הרכב

מדובר על רכבים משנתונים גבוהים 2015-2016 אם זה קריטי

הצעות מבעלי ניסיון? בבקשה

פורסם

השוק מוצף במכוניות שנקנו יד ראשונה "0" ק"מ . מי שקונה את הרכב הזה כמובן יהיה יד שלישית . המשמעות היחידה היא שההנחה שהמוכר קיבל בקנייה "מגולגלת" הלאה לקונה . כשתמכור בד"כ תמכור גם בהנחה וכך הלאה . אתה תמכור בקלות את הרכב עם מצבו המכני והקוסמטי יהיה טוב . והק"מש יהיה פחות מהממוצע . לסיכום עם אתה מתכוון להחזי את הרכב שנתיים לפחות אז אין שום משמעות ליד הנוספת חוץ משקניתה זול יותר ומכרתה זול יותר לעומת רכב יד 0.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

פורסם (נערך)

תלוי בסוג הרכב ומצבו

תלוי בתקציבך

תלוי בזמן שאתה מתכנן להחזיק בו.

אם מדובר ברכב שקשה למצוא, או במצב מצויין, או שאתה מתכוון להחזיק בו שנים ארוכות הרי שה"יד" פחות קריטית. הרי אם תמכור את הרכב בעוד 5-6 שנים הוא יהיה כבן 8-9, ואז יד שלישית תהיה לא משמעותית. אם אתה מתכוון להחזיק ברכב זמן לא ארוך - שנים בודדות - זה יהיה יותר משמעותי. וגם אם חו"ח תזקק לפיצויי ביטוח.

רכבי "יד ראשונה - 0 ק"מ" מתומחרים לאורך כל חייהם עם הנחת היד הנוספת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואם הוא לא ימכור בקלות כפי שהבטחת?

כדי שאסכים לקנות רכב בן 5-6 מיד שלישית + רישום ליסינג , המוכר יצטרך להוריד במחיר חזק מאוד, כי השוק מוצף ברכבים.

לכן, לקנות עכשיו רכב בן 3 ,שהוא יד שניה כאשר הראשונה ליסינג, כדאי רק אם המחיר נחתך בהתאם.

אני כבר לא מדבר על זה שרכב כזה יהיה מבוטח במקיף על מחירון - 14% ( וזה במקרה שיש הוכחות על ליסינג ממוני , אחרת על -22% ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכולם!

שורה תחתונה רכב מודל 2016 יד 2 (01) קילומטר נמוך במצב מכאני וחיצוני מעולים , שווה קניה?

ועוד שאלה רכב יד 2 (01) ברישיון מוריד מהמחירון שלו?

פורסם

אתה שואל שאלות בלי לתת פרטים בסיסיים.

זה רכב חסוי כלשהו?

תבין, כיום יש רכבים מ 2018 ישירות מליסינג 0 קילומטרים בהנחה יפה , יש שאריות מ 2017 עם 0 קילומטרים - אז לא שווה לקנות רכב נפוץ משומש מ 2016 ולהיות יד שלישית. יש רכבים שנמכרים בפועל משמעותית מתחת למחירון, בלי קשר לידיים. כמו כן, האם בדקת ביסודיות מי היה היד הראשונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן, יד מוריד מחירון.

כשאנשים בוחרים רכב הם מעדיפים יד נמוכה, אם אתה תמכור את הרכב עוד שנתיים הרכב שלך יהיה בעדיפות נמוכה מאוד יחסית למכוניות אחרות בשוק, ויהיה לך קשה מאוד למכור. אבל אם תמכור את הרכב בעוד 10 שנים, אז זה יהיה פחות קריטי.

גם בקניה שלך, היתי בודק את העיניין לעומק. למה רכב כל כך חדש כבר עבר 2 ידיים, זה די חשוד. בכל אופן, המחיר צריך להיות בהתאם, כי רוב הרכבים בשנתון הזה הם יד ראשונה ולא למכירה.

פורסם

כן, יד מוריד מחירון.

כשאנשים בוחרים רכב הם מעדיפים יד נמוכה, אם אתה תמכור את הרכב עוד שנתיים הרכב שלך יהיה בעדיפות נמוכה מאוד יחסית למכוניות אחרות בשוק, ויהיה לך קשה מאוד למכור. אבל אם תמכור את הרכב בעוד 10 שנים, אז זה יהיה פחות קריטי.

גם בקניה שלך, היתי בודק את העיניין לעומק. למה רכב כל כך חדש כבר עבר 2 ידיים, זה די חשוד. בכל אופן, המחיר צריך להיות בהתאם, כי רוב הרכבים בשנתון הזה הם יד ראשונה ולא למכירה.

אם אני מתכנן להיות איתו לפחות 5-6 שנים? ואני אהיה יד שלישית . זה קריטי? במידה והרכב ישאר שמור ובמצב מכאני מעולה

פורסם

הנוהג הישראלי הוא להחליף רכב ל 3 שנים. אני לא רואה את הגיון בכך אבל זה מה שמקובל. אז 3 ידיים אחרי 8-9 שנים זה לא חריג.

בדוק במחירון מה ההורדה ליד שלישית ברכב בגיל הזה. אני מניח שהיא מינימלית, אם בכלל קיימת.

היכן יכולה להיות בעיה? אם מסיבה כלשהי תצטרך למכור את הרכב מוקדם יותר, נניח לפני שיגיע לגיל 6-7. או אם תהיה תביעת ביטוח בשלב מוקדם והשמאי יוריד ערך בגלל היד השלישית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדיף הרכב במצב הטוב ביותר, במחיר הנמוך ביותר, עם היד והנסועה הנמוכה ביותר.

אם כל הנל לא מתקיימים - תצטרך להתפשר. כל מקרה לגופו.

קרא פה, ואם השאלה שלך לא עוסקת ברכב ספציפי, הגב שם למקרה שעדיין יש לך שאלות. https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?102172-%D7%9E%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%99%D7%93-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%95-%D7%A7%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%96

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...