Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני שבועיים קניתי רכב, סוזוקי בלנו 2000, ועכשיו הגיע הזמן להשקיע בה קצת,

יש לי תקציב של בערך 2000 ש"ח, הייתי רוצה להשקיע את הכסף בסאונד,

יש לי כרגע רדיו טייפ מקורי של סוזוקי (דורש החלפה) וזוג רמקולים מאחורה שגם הם לא נראים לי משהו...

אני לא נוהג לשמוע מוזיקה בווליום (העדיפו לאיכות). הדרישה שאני יכול לחשוב עליה מה-HU היא שידע לקרוא MP3 וצרובים.

רציתי לדעת איזה שילובים אפשריים,

תודה מראש.

פורסם

אלפיין או קלריון.

שתרצה פירוט על דגמים מסויימים, תשאל. (בהנחה שאתה מעוניין בקלריון או אלפיין).

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אלפיין או קלריון יאכלו לו את התקציב ואת כולו...

רדיו דיסק של פיוניר עד 1000 עוד איזה אחוריים של פיוניר ב 500 ואם בא לך להשתעשע שים להם איזה מגבר שתי ערוצים בחמש מאות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

צצליץ כמו mdma רק שבמקום להשתעשע עם מגבר הייתי קונה איזה קומפ' לקדימה שישמעו סבבה ואולי בעתיד אחרי זה שיהיה עוד תקציב ובמידה וזה יעניין אותך להוסיף מגבר...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מגבר פלטיניום - 500 ש"ח

מערכת פיוניר 1000 ש"ח

קומפוננט כלשהו 500 ש"ח

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
ממליץ כמו mdma רק שבמקום להשתעשע עם מגבר הייתי קונה איזה קומפ' לקדימה שישמעו סבבה ואולי בעתיד אחרי זה שיהיה עוד תקציב ובמידה וזה יעניין אותך להוסיף מגבר...
אני באמת חשבתי בכיוון הזה, כיוון שהווליום פחות חשוב מהאיכות, האם יש לכם המלצות לרכיבים ספציפיים?

מתוך מה שראיתי שמתאים להגדרות:

HU

pioneer DEHP3700

pioneer DEHP3600MP

pioneer DEHP4650

pioneer DEHP460

pioneer DEHP4700

אחוריים (6.5")

pioneer TSA1680

blaupunkt PCCI650

Morel pulse 6

cadence zx651

קדמיים (5.25")קומפוננט

blaupunkt PCCI540 (הם נראים אובליים בתמונה:???: )

lanzar VX5C

morel pulse5.25

זה הרכיבים שמצאתי ב-ZAP, מה מומלץ מתוכם, ומה פספסתי, אבל שווה איזכור.

תודה מראש על התגובות

פורסם
אלפיין או קלריון.

שתרצה פירוט על דגמים מסויימים, תשאל. (בהנחה שאתה מעוניין בקלריון או אלפיין).

אחי

מה אתה יכול לספר לי על דגם DB346MP של CLARION

הוא שווה משהו?

והאם שווה תמחיר?

1300 שח

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

תשמע מה אני עשיתי.

כל המערכת עלתה לי 1800. כולל הכלל

כל אלה שהמליצו לך לא לקחו בחשבון את העלות של הכבלים ושל ההתקנה. שזה לא קצת

מגבר 4 ערוצים של לוג'יק עולה 100 דולר:

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1202&CategoryID=123&Page=1

רמקולים של פיוניר 9*6 350 ואאט 344 שקל עם משלוח אתה יכול גם ללכת על ה400 לא קריטי בכסף:

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=489&lead_id=&look=

נשאר

1226. פחות התקנה וחוטים ישאר לך בערך 1000 שח

עכשיו ב1000 שקל אתה יכול לקנות מגוון רחב של רדיודיסקים אני קניתי של פרוסאונד שעד עכשיו אני מרוצה ממנו מאוד עלה לי 660 שקל עם משלוח קורא כרטיסי זיכרון ודיסק און קי.

או שאתה יכול ללכת עם העדר(פיוניר) שגם רדיו דיסק מעולה ועוד יישאר לך עודף..

http://www.audionet.co.il/deal_room6.asp?lead_id=&cust_cat=&show=&name=&cat_id=27&cat_name=רדיו%20דיסקים&step=1&cat_button=1

בחר מה שמתאים לך.

מקווה שעזרתי

פורסם

דגם מעולה, אמנם הבסיסי אבל עדיין אחלה מכשיר, אמין מאוד, לא חסרות בו פוקציות, והכי חשוב - שומעים בו פשוט נהדר.

שמעתי מכשירים יקרים יותר פי2 ופי 3 ובזה שמעו פי 30 יותר טוב.

אני יודע שהמחיר שלו ירד בסביבות ה-1200, אני אישית לפחות יכול להשיג אותו ב-1100-1200 שקלים (חדש כמובן). בכל מקרה שלח לי הודעה פרטית אם אתה מעוניין, אפילו לשמוע את המכשיר כי יש לי חבר שיש לו את המכשיר.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מגבר 4 ערוצים של לוג'יק עולה 100 דולר:

רמקולים של פיוניר 9*6 350 ואאט 344 שקל עם משלוח אתה יכול גם ללכת על ה400 לא קריטי בכסף:

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=489&lead_id=&look=

מקווה שעזרתי

קודם כל, תודה על התגובה.

עכשיו:

לגבי מגבר- לא עדיף לקנות במקום זה עוד זוג רמקולים?

לגבי גודל רמקולים, לא הייתי רוצה להסתבך עם חיתוך וכו', וזה מביא להגבלה בגודל,

יש לי סוזוקי בלנו 2000, האם הרמקולים שאמרת ייכנסו לשם, ואם לא - איזה גודל רמקולים כן יתאים לי?

• תוכן חדש...