Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסילת צמיגים בטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם אני עושה טסט והצמיגים שלי נפסלים, האם אני חייב לחזור על הטסט עם הצמיגים החדשים?

אני לא סגור על זה אבל זכור לי שבעבר שנכנסו תקנות חדשות שלפיהן ביחס לכמה ליקויים מסוימים בעל הרכב יכול להתחייב שהוא מתקן אותם ואין צורך לחזור על הטסט.

או שאולי אני מדמיין.

לפי הצמיגאי שלי הצמיגים עדיין תקינים אבל יש מצב שבטסט יכשילו עליהם. ייתכן וממש בקרוב אמכור את הרכב ולא בא לי להשקיע את הכסף. אם יכשלו בטסט אחליף כי אין ברירה אבל אני מסיבות שלא אכנס אליהם את הטסט אני עושה רחוק מהבית ולא מעוניין לחזור לשם כדי להראות שהחלפתי צמיגים.

פורסם

ולמה שלא תלך לפנצ'ריה באיזור מכון הטסטים הרחוק במידה ותכשל?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דברים שקושרים בבטיחות שלך ומשפחתך? לא דוחים.

לא צריך לחכות לטסט על מנת שיפסלו את הצמיגים/רכב.

רצוי לעשות את זה לפני. (ויפה שעה אחת קודם)

פורסם (נערך)

הבחור כותב שנכנס לצמיגיה וקיבל תשובה שהצמיגים תקינים, אז אולי לא כדאי כבר עכשיו לרוץ ולהחליף - יש אנשים שנלחצים מהטסט שמתקרב.

לא מספיק שחייבים לחזור לטסט לאחר החלפת הצמיגים, צריך גם להראות קבלת רכישה ( כדי לשלול השאלת צמיגים מהשכן, לצורך העברת הטסט ).

כאשר תתחיל למכור את הרכב, תצטרך או להחליף צמיגים פסולים או להוריד ממחיר המכירה את עלותם, ככה שזה לא משנה.

יש צמיגים לא יקרים אבל גם לא רעים, כמו falken 914, kleber hp3

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי הצגת חשבונית על רכישת צמיגים בטסט חוזר - מניסיון של כמה פעמים לא מבקשים לראות חשבונית. רואים שיש צמיגים חדשים ומעבירים.

לא יודע אם זה בגלל שלא נדרש בנוהל או בגלל שעל הצמיגים רואים בבירור שהם הורכבו לפני כמה דקות.

סיכוי נמוך שאצל השכן יש בדיוק צמיגים חדשים לגמרי...

אולי כשבאים לטסט חוזר עם צמיגים טובים אבל לא חדשים, זה שונה. לא נסיתי.

פורסם
כן חייב לחזור להראות להם. אתה יכול לקנות גם משומשים ''מצב טוב'' או סיני, אתה אומר אתה רוצה למכור.

אם הצמיגים שלך תקינים הם יעברו.

נכון, מה זה משנה, שהבן אדם שיקנה את הרכב יסכן את חייו במידה והוא באמת רוצה למכור.

האם טסטסר צריך להניח לו כי הוא אומר שהוא רוצה למכור?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא צריך להציג קבלות על צמיגים. מכיר הרבה שקנו משומשים ''מצב טוב'' וחזרו לטסט, אין צורך בקבלה.

Cerebral Cortex הבנאדם אומר שהוא לא רוצה להשקיע זכותו, מי שקונה שיבדוק את הרכב ויקנה צמיגים, או יוריד אותו במחיר, והוא כתב שאמרו לו שהם תקינים, אבל לפעמים בטסטים סתם נופלים על אנשים.

• תוכן חדש...