Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ססט: חייב אחרי 28 שיעורים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל ההודעות שצפו מראש שאתה לומד בקבלנות אתה בכל זאת ניגש לטסט?

תבין שהמטרה שלו היא להעביר אותך טסט אין לו אינרסט ללמד אותך...

הסיכוי שתעבור אחרי כ"כ מעט זמן קלוש - מבחינתך זה יהיה רק בזבוז כסף אם לא תעבור את הטסט.

מבחינת המורה - הוא הרוויח.. הוא העביר מישהו טסט אחרי פחות ממינימום שיעורים.

hope for the best, expect the worse.

פורסם
כנראה אעשה טסט ולא אכפת לי מהשיעורים האחרים כי הוא בכלל לא מי שיתן אל את הנסיון..את הנסיון אצבור על הכביש האמיתי.
מורה טוב יוכל ללמד אותך עוד בצורה מקצועית שאתה לא יכול ללמוד לבד כ"כ מהר.

אני מכיר מורה בירושלים שאפילו לוקח תלמידים למגרש החלקה להשלמת השכלתם!

וכשהייתי אצלו בשיעור של חבר למדתי אגב דברים שלא הגעתי אליהם לבד למרות שזה היה אחרי 20,000 ק"מ נהיגה!

פורסם
מורה טוב יוכל ללמד אותך עוד בצורה מקצועית שאתה לא יכול ללמוד לבד כ"כ מהר.

אני מכיר מורה בירושלים שאפילו לוקח תלמידים למגרש החלקה להשלמת השכלתם!

וכשהייתי אצלו בשיעור של חבר למדתי אגב דברים שלא הגעתי אליהם לבד למרות שזה היה אחרי 20,000 ק"מ נהיגה!

הלוואי שכל המורים בישראל היו ככה... ולפי דעתי תיגש לטסט, מקסימום תפסיד 113 שקל...

פורסם

הבעיה שיש מורים שגם בקבלנות גוזלים תוספת של 200/300 שקל רק על זה שהוא נותן את האוטו שלו בשביל הטסט שלך!

פורסם
הלוואי שכל המורים בישראל היו ככה... .
כמובן שהוא גובה על זה תשלום כמו כמה שיעורים, וגם מחשב כמו כמה שיעורים.

אם מישהו צריך מורה בירושלים, שיזכור את זה וכשירצה יריץ חיפוש למצוא אותי, וילמד אתלו לנהוג כראוי!

פורסם
הבעיה שיש מורים שגם בקבלנות גוזלים תוספת של 200/300 שקל רק על זה שהוא נותן את האוטו שלו בשביל הטסט שלך!

תלוי בהסכם עם המורה. המורה שלי לא לקח תוספת תשלום, קבענו על מחיר הכל כולל הכל חוץ המאגרות של ה 113 ש"ח בדואר...

• תוכן חדש...