Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך קוראים ל"גבס פריז" בעברית? ואיפה ניתן להשיג חומר ליצירת יציקות?

ברווז
שימו לב! השרשור הזה בן 2204 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

2 שאלות שונות לחלוטין.

אני לא מצליח להבין מהו "גבס פריז" שאני רואה הרבה ביוטיוב. אף אחד לא יודע לענות לי על זה. כולל ויקיפדיה.

משמש ליצירת כבשן לחימום מתכות.

מעבר לכך, ישנם חומרים ליצירת תבניות ליציקות של חומרים שונים (כמו מלט, אפוקסי וכדומה). מהיכן ניתן לרכוש אותם באה"ק? איזור חיפה והקריות.

למי שמתעניין: SHOP TIME.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש אצל שיצר כימיכלים או חן כימיקלים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"גבס פריז" זה גבס. פשוט גבס. שום דבר חוץ מגבס פשוט ורגיל וזמין.

אם אתה רואה בסרטון משהו שאיננו לבנבן/אפרפר כמו גבס רגיל, אז מדובר במקרה הנפוץ של יוטיובר שטועה במינוח...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"גבס פריז" זה גבס. פשוט גבס. שום דבר חוץ מגבס פשוט ורגיל וזמין.

כן, אבל איזה גבס? גבס לבן? טיח גבס? קלסימו?... :cry:

אתה מבין שלא בא לי לטעות, כי טעות כאן = חור בשולחן במקרה הטוב, הפעלת ביטוח דירה וחיים במקרה הפחות טוב :shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חומר לייצור כבשן. עיין ערך soup can forge.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה לעבוד מקצועי- דבר עם החברה האלו http://www.m-r.co.il/

ישנן שתי חנויות בתל חביב, אחת בקצה נחלת בנימין. גולדווסר ובניו, לא יודע עם עדיין עובדים, השניה א. ברפמן על דרך יפו. אולי הם יכולים לעזור.

אם אתה רוצה כמו כולם, גב איכותי (אפשר לקנות במינרקו, לדוגמא) וחול ים מסונן היטב ביחס 1:1 בד"כ הנוסחא הסטנדרטית

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו, הצצתי לשנייה בקישור ל-soup can. הבחור שם מדבר על גבס וחול, והופ, כבר בתגובה השלישית מישהו מזכיר שעדיף refractory cement ושאר חומרים מתאימים יותר לטווח ארוך. מה הכוונה בטווח ארוך? יחזיק מעמד קצת יותר חימומים, זה הכול. בשביל פרויקט diy שלא יתקדם בכל מקרה מעבר לאיזו התכה אחת או שניים של פחיות אלומיניום, לך על הכי פשוט שיש ועל הגבס הלבן הכי זול שאתה מוצא. אם קלסימו יותר זול, אז לך על קלסימו, אנא עארף...

אה, ואם אתה מתכוון להתיך *משהו*, לא משנה מה, על שולחן, אז שום דבר לא יעזור. במתוטא, אל תעשה שטויות. רק מקום חיצוני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב, רק חושב, ממש לא יודע, שגבס "טהור" עדיף כדי למזער הווצרות של כיסי אוויר. אלו, לפחות ביציקות קרמיקה, הם הגורם העיקרי להתפוצצות של כלים בשריפה.

ברווז, אני הופך ברעיון של בנייה של תנור חסום חשמלי לסכינים. הרבה זמן שאני רוצה לייצר כמה סכיני מטבח for shits and giggles. אם תרצה, אשתף את המידע שאני צובר.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו, הצצתי לשנייה בקישור ל-soup can. הבחור שם מדבר על גבס וחול, והופ, כבר בתגובה השלישית מישהו מזכיר שעדיף refractory cement

אה, עוד חומר שאפילו פחות נגיש ויותר יקר בארץ :wink:

ושאר חומרים מתאימים יותר לטווח ארוך. מה הכוונה בטווח ארוך? יחזיק מעמד קצת יותר חימומים, זה הכול.

לא צריך טווח "ארוך". הגבס נועד כדי לשמור על העלויות נמוכות לפרוייקט שאצטרך לבנות אחת לכמה זמן מחדש.

בשביל פרויקט diy שלא יתקדם בכל מקרה מעבר לאיזו התכה אחת או שניים של פחיות אלומיניום, לך על הכי פשוט שיש ועל הגבס הלבן הכי זול שאתה מוצא. אם קלסימו יותר זול, אז לך על קלסימו, אנא עארף...

אני מנחש שאם גבס רגיל היה מספיק, בכל שאר הערוצים שראיתי והסרטונים שראיתי היו אומרים "גבס" ולא "גבס פריז". מכאן אני מסיק שיש הבדל.

אה, ואם אתה מתכוון להתיך *משהו*, לא משנה מה, על שולחן, אז שום דבר לא יעזור. במתוטא, אל תעשה שטויות. רק מקום חיצוני.

להתיך??? ממש לא. זה כבר משהו אחר לגמרי, עולם אחר לגמרי עם דרישות מיגון אחרות לגמרי. מדובר יותר בכיוון של טיפול טרמי וחימום מתכת לנקודות עיבוד.

ברווז, אני הופך ברעיון של בנייה של תנור חסום חשמלי לסכינים. הרבה זמן שאני רוצה לייצר כמה סכיני מטבח for shits and giggles. אם תרצה, אשתף את המידע שאני צובר.

Sent from my VIKING-STOOL using Tapatalk

אני לא יודע אם לכיסי אוויר יש השפעה בגבס ביישום הזה. שווה לחקור את הנקודה.

תודה על ההצעה, ואתה מוזמן ליצור קשר (אני יודע שיש בפייסבוק בוודאות) עםPESEL BLADES. הוא התחיל לאחרונה לבנות אחד כזה בעצמו.

מכיר אותו אישית, האמת. נפגשנו מספר פעמים בעבר במסגרת "תפקידי" כמנהל פורום "סכינים למבינים". הבחור חיפאי.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, ראיתי באיזו תוכנית מנחה/נגר בתוך נגרייה אה... עצית לגמרי, שבה היה תנור חיסום/הרפייה זעיר מאולתר: כמה לבנים עמידות לחום ושני מבערים תחובים בחלל שנוצר.

זה התאים לעבודה קטנה של יצירת להב די זעיר - רוב העבודה התבצעה בצורה "קרה" עם שופינים כשהמתכת הייתה במצב הרפוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

בדקת עם סרמט? הם התרחבו מבחינת תחומי ההתעסקות,

אבל לא יודע אם בתחום שלך. הם באור עקיבא.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובחיאת, ברווזיהו, analysis-paralysis, בזמן שאתה מתלבט על איזו סמנטיקה מזמן כבר היית יכול לבנות 3 סוגים שונים של תנורי היתוך.

למה בסרטונים מופיע plâtre de paris ולא פשוט plaster? הסיבה פשוטה: ב*אמריקאית* plaster הוא מונח רחב מדי, כמי ההבדל בין גלגל לחישוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה בסרטונים מופיע plâtre de paris ולא פשוט plaster? הסיבה פשוטה: ב*אמריקאית* plaster הוא מונח רחב מדי, כמי ההבדל בין גלגל לחישוק.

GYPSUM. לא PLASTER. ולא רק באמריקאית אלא גם בפרופר בריטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע. אני מקווה שאני נשמע בוטה מדי אבל here goes.

אפשר להפוך בסמנטיקה של דברים עשרות פוסטים קדימה. אתה מחפש לדבר או לעשות?

תחפש: difference between plaster of paris and gypsum?

תחפש: DIY Gypsum furnace

תחפש: refractory cement recipe

תחפש: מלט רפרקטורי

תמצא את מה שנראה לך ריאלי לעשייה וסע לשלום. כל מה שאתה מחפש כתוב.

בתכלס? אם אתה רוצה לעשות, תעשה. קח חתיכה צינור ברזל 5-6 דופן 2-3 ולא פחית שימורים אם אתה מפחד משבר או כשל

אם אתה מחפש גבס איכותי דבר עם מינרקו בנתניה

אם אתה צריך חול ים איכותי, קנה, סנן, יבש בשמש וסע לשלום

בסופו של דבר יש עשרות דרכים לעשות כל דבר, ואין שום הבטחה שהכל ילך חלק. אפשר לשבת ולבהות בסרטונים שעות. בסוף, בלי להתלכלך, כלום לא קורה.

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...