Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי: רביעיית TOYO PROXES CF2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

אחרי שראיתי את מצב הצמיגים הנוכחיים (זהים לחדשים), החלטתי להחליפם בהקדם.

על הכוונת היו Conti contact premium שהיו יחסית יקרים (1600 לרביעייה), Michelin Primacy 3, מעט יותר זולים (1550) והנוכחיים.

בכל פנצ'רייה בירושלים ניסו לעשות עליי סיבוב. הייתי מתוכנן היום להיות באיזור הדרום, שם הומלץ לי על צ'ק אפ שהם יחסית זולים. טלפון למרכז, ענתה בחורה בשם שרונה (? לא סגור על השם) שבישרה בשמחה שיש להם מבצע: 3+1 ב-1176 שקלים. חישוב מהיר: 294 שקלים לצמיג.

תאריך ייצור 40/17 - סביר. הרכיבו, איזנו ומילאו בחנקן ואני שמח וטוב לב. הנסיעה (כנראה פסיכולוגית) נוחה יותר ושקטה יותר, אחיזה הרבה יותר טובה (ככר חיזמא, מי שמכיר - האוטו היה מאבד אחיזה די מהר, היום הגעתי על 60-70 ואחז יופי.

אחרי שתראו את התמונות תבינו שהצמיגים היו זוועה. באמת אבל. הקדמיים היו משנת ייצור 2016 והאחוריים מ-2014. האחוריים כבר התחילו להיקרע, וכנראה שנסעתי על פצצה מתקתקת. לא פחות. הקדמיים היו יבשים, אז הלכתי על החלפה גם שלהם, למרות גילם הצעיר יחסיץ.

הציעו לי גם סיניים, אבל לעולם לא אתקרב לסיני. לעולם!

אחורי 1.jpgאחורי 2.jpgקדמי 1.jpg

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להבא אתה צריך לבדוק בגבעת זאב אצל דודי.

ולמה יש לך לקחת את כיכר חיזמה (הדפוקה) ב70

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ניסית את אייל נאסה בתלפיות?

יש לי נסיון די טוב איתו.

ולגבי מבצעי 1+1, 3+1 וכד'. להבנתי זה בדרך כלל תרגיל שיווקי. פעם הנוהג היה שאתה בא לפנצ'ריה ושואל על מחיר, הצמיגאי פותח את חוברת המחירון מציץ פנימה ומיד אומר שהוא יעשה לך 50-60% הנחה ממה שכתוב. כמובן שאף אחד לא היה משלם את המחיר שרשום שם.

לרוב אני משתדל לא להתרשם מאמירות על מבצעים, שנועדו לגרום לך לקבל החלטה כאן ועכשיו כי מי יודע עד מתי יהיה את המבצע.

ואחרי כל זה, אם המחיר שקיבלת הוא טוב והצמיג טרי אז זה מה שחשוב.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

המחיר שקיבלתי מעולה יחסית לירושלים. אייל נאסה ניסה לדחוף לי רק סיניים וכשביקשתי איכותיים אמר לי שזה לא לתקציב שלי.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

לטעמי התייבשו מהר מדי. גם לי יש צמיגים כאלו. אתה בעצמך אמרת שצמיג בן שנתיים (2016 התייבש) - אני לא הייתי קונה אותם שוב

פורסם

יש לי גם נסיון עם הCF2 - כשהם חדשים טריים הם מאוד שקטים ונוחים ויש להם אחיזה יותר ממספקת לנהיגה מנהלתית אבל הם באמת צמיגים לשנתיים - אחרי זה הם מתחילים כבר להתייבש ולאבד אחיזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה שאומר שהבחור עשה עסקה לשנתיים בלבד, במקום לעשות עסקה ל 4-5 שנים עם צמיגים טובים.

הקונטי ומישלין הם צמיגי פרמיום והם בהחלט מחזיקים 4 שנים בקלות.

פורסם
מה שאומר שהבחור עשה עסקה לשנתיים בלבד, במקום לעשות עסקה ל 4-5 שנים עם צמיגים טובים.

הקונטי ומישלין הם צמיגי פרמיום והם בהחלט מחזיקים 4 שנים בקלות.

יש לך אמירה קצת יותר תלושה מזו?

אני מכיר באופן אישי בחור עם TOYO שזה הסט השלישי שהוא מחליף רק ל-TOYO כי כל סט מחזיק לו לפחות 4 שנים.

לעומת זו, יש כאלה עם מישלין שאחרי שנתיים הצמיג יבש ומלא סדקים.

בקיצור, הכל שאלה של איך שומרים על הצמיגים, כמה הם חשופים לשמש, כמה מקפידים על לחץ ניפוח ועוד ועוד.

המותג TOYO הינו מותג יפני מעולה שמגיע התקנה מקורית על רכבי מאזדה, מיצובישי ועוד.

פורסם

התייבשות של צמיגים זה לא סיפור פשוט וחד משמעי.

באופן גורף, בלי יוצא מן הכלל, כל הצמיגים שאי פעם הרכבתי באזור ירושלים גילו סימני התייבשות תוך 3 שנים (מישלין, בריג'סטון, לא נוגע בסיניים). 3.5 שנים זה בדרך כלל הזמן להחליף (אין מספיק נסועה, תמיד מתייבשים לפני שחיקה).

אילו היה מדובר באזור אחר עם לחות ברמות אחרות, חנייה מקורה וכו' - הכול יכול להיות.

בנוגע למחירי צמיגים בירושלים - סיפור עצוב, זר לא יבין זאת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
יש לך אמירה קצת יותר תלושה מזו?

אני מכיר באופן אישי בחור עם TOYO שזה הסט השלישי שהוא מחליף רק ל-TOYO כי כל סט מחזיק לו לפחות 4 שנים.

לעומת זו, יש כאלה עם מישלין שאחרי שנתיים הצמיג יבש ומלא סדקים.

בקיצור, הכל שאלה של איך שומרים על הצמיגים, כמה הם חשופים לשמש, כמה מקפידים על לחץ ניפוח ועוד ועוד.

המותג TOYO הינו מותג יפני מעולה שמגיע התקנה מקורית על רכבי מאזדה, מיצובישי ועוד.

תראה, אני לא מכירה "בחורים", אבל יש לי ניסיון ספציפית עם CF2 של טויו ועם מישלין פרימסי 3.

את הבראבו קנינו עם סט צמיגי טויוטה CF2 בני פחות משנה (הרכב היה בן 3.5 עם 57 אלף ק"מ, ככה שהצמיגים הוחלפו פחות משנה לפני המכירה), מבעלים עם חניה מקורה בעבודה. הצמיגים היו מספקים בקושי. הוחלפו לפרימסי 3, ההבדל הורגש באופן מיידי, באחיזה, נוחות ובשקט. לאחר שנתיים ו50 אלף ק"מ הוחלפו שוב לסט זהה (עברו עליהם חיים די קשים בשנתיים האלו, לא כי התייבשו).

אני אישית חושבת שהם שווים תוספת של 374 ש"ח.

בנוגע למחירי צמיגים בירושלים - סיפור עצוב, זר לא יבין זאת.

מניחה שזה נובע מהעבודה שירושלים זה "שוק סגור" יחסית וללקוחות יש פחות אלטרנטיבות זמינות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ברכב הקודם קניתי מנאסה בגבעת שאול 4 קונטי פרימיום 5 במידה 15/65/195 ב 1,400 ש"ח כולל כיוון פרונט (הם היו די טריים)

באופן כללי ירושלים יותר יקרה בצמיגים, אם כי לפעמים אפשר למצוא מחירים סבירים.

פורסם

תתחדש :)

מנסיון עם רביעייה של הקונטי לא ממליץ, CF2 ספציפית לא ניסיתי.

PRIMACY מעולים

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
באיזה רכב מדובר?

לנסר 2008, 1.6

מה המידה המדוברת?

195/60-15

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...