Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לפרק את חלונות הצד ברכבי, ע"מ לבצע הדבקה של מה שנקרא "פילם" לחלונות כהים.

עכשיו, אני לא יודע איך לפרק את החלון מדלת הרכב, מה שאני כן יודע זה שיש צורך להוריד את הריפוד, וזו לא בעיה, אם יש פה מישהו שמבין בזגגות, אשמח להסבר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אתה יודע את העבודה אתה יכול לעשות את זה מושלם בלי להוריד את החלונות, ככה אני עשיתי ויצא לי מעולה!

כמו שכבר נאמר: לא חוקי, חבל על המאמץ אם שוטר יתחיל לטפס עליך בגלל זה...

פורסם

ישנם מקומות שעושים את זה עבורך (ההדבקה) וזה גם לא עולה יקר מידי (בערך כל חלון עולה כמו שיעלה לך לקנות את המדבקה) כלומר יוצא לך שזה עולה כפול 2 ממה שהיה עולה לך להדביק את זה לבד מאחורה, אבל הם עושים את זה בצורה מקצועית!

אם אתה מעוניין שלח לי הודעה פרטית ואני הכוון אותך למקומות שאני מכיר

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

שמר, בקרוב יהיה חוקי :)

(יש תר'ד בPSI)

גולף, אני רוצה להוריד את החלון לגמרה כדי שלא ישאר הפינה שבתוך המסילה לא מצופה, זה תמיד הרגיז אותי.

לאוניד, עם כל הכבוד לבעלי מקצוע, אני טיפוס של לעשות לבד בבית.

אהה כן, ומדובר על חלון הצד הרגיל, ולא אלו המשולשים.

פורסם

ראיתי את הת'רד ,קראתי גם את הכתבה שיצאה .

קצת הבנת הנקרא. הדבקת פילמים לא תותר בחוק אלא הכהייה בטבילה.

אם אני זוכר נכון מהכתבה -יהיה גם אסור להכהות חלונות צד קדמיים.

פורסם

שמר, לא שמתי לב לגבי חוקיות הדבקה, אבל נשמע לי סותר:

הכהייה בטבילה, מותרת עד רמה מסויימת מזה כבר כמה שנים עד כמה שידוע לי, והחוק עכשיו ישונה גם להדבקה, על החלונות צד האחוריים בלבד.

בכל מקרה, חוק או לא חוק, נחזור לעניין:

איך אני מוציא את החלון מהדלת ???

• תוכן חדש...