Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכשל בטסט CO לא תקין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נכשלתי בטסט על CO, יודע שהנושא חרוש ובכל זאת...

אמרו לי לקחת למוסך ששם "ידעו כבר מה לעשות".

מתוסכל מהחרא הזה...מחר יסע שוב לעשות סיבוב אגרסיבי בתקווה לחמם את הקטליטי ולהוציא קצת פיח מהמנוע.

יש לי סיוויק שנת 2000 עם 185 אלף קילומטראז', האם מומלץ להשתמש בK44 ממה שקראתי הדעות מעורבות יש לכאן ויש לכאן, זה באמת יכול לעזור לי עם הCO ולהעביר אותי טסט?

אשמח לכל טיפ/עזרה/הסבר על הCO.

תודה מראש!:-)

IMG_6624.jpg

פורסם

CO לא תקין עם למבדה תקינה מעיד על קטלזיטור (ממיר קטליטי) לא מספיק חם או לא יעיל.

כנס לבדיקה במוסך עם אנלייזר 4 גזים כאשר המנוע חם לאחר נסיעה ואם עדיין ה CO גבוה לא יהיה מנוס מהחלפת קטליזטור.

יש היום קטליזטורים חליפיים במחירים דיי שפויים אצל האגזוזנים.

פורסם

האם מישהו מכיר/ ניסה לשטוף את הממיר הקטליטי עם מים וראה שיפור?

ראיתי את זה פעם אחת אצל ericthecarguy

Sent from my LG-D722 using Tapatalk

פורסם

50% יש תקלה או 50% המכון חרטטן.

האם הגעת עם הרכב עם מנוע חם לבדיקה ונסעת לפני כן לפחות 15 דקות בנסיעה בינעירונית במהירות של 80-90 עם טיפה לחיצות על הגז ? אם ענית כן,יש תקלה ואם לא המכון חרטטן והמוסך לא ימצא כלום.

דובר רבות על כך,שאת המייר הקטליטי יש לחמם לא ע"י לחיצות גז במקום בניוטרל,אלא בנסיעה מנהלית מבוקרת בינעירונית עם טיפה לחיצות חזקות (כמובן לא לעבור את המהירות המותרת,אלא לתת מס' מכות טובות של גז במהלך הנסיעה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במצב עכשיו - כדאי להוסיף תוסף לדלק, על כ חצי או פחות מכמות הדלק אשר נכנסת למיכל.

לנסוע לפחות נסיעה רצופה של 10 דקות, עם סיבובי מנוע לכיוון ה 3.000- סל"ד.

אפשר נסיעה ביו-עירונית קצרה - קח חברים/אישה/חבר/ה ..(בחר את המתאים)

לנסיעה לחוף ים, קצת רחוק.

ראה דיונים קודמים - הוספת התוסף לפני הבדיקה החוזרת, ניקתה את המערכת.

א - קרניבל דיזל 2009 כישלון בטסט על זיהום אויר - הבעיה הסתדרה עם 1 פחית של תוסף

ב - תוסף לדלק

ג - WURTH או gold label?

ד - bg k44

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
CO לא תקין עם למבדה תקינה מעיד על קטלזיטור (ממיר קטליטי) לא מספיק חם או לא יעיל.

כנס לבדיקה במוסך עם אנלייזר 4 גזים כאשר המנוע חם לאחר נסיעה ואם עדיין ה CO גבוה לא יהיה מנוס מהחלפת קטליזטור.

יש היום קטליזטורים חליפיים במחירים דיי שפויים אצל האגזוזנים.

הייתי עם אותה בעיה לפני שבועיים. CO גבוה ולמבדה תקינה, ערכים זהים לערכים של פותח השרשור. החלפתי גומיות שסתומים והופפפפפ ה-CO צנח דרסטית ל 0.12 ו- 0.14. שום ממיר קטליטי ושום קטזילטור.

פורסם

בקיצור קאוטיק מה שעזר אצלי זה החלפת גומיות שסתומים וזה היה לפני שבועיים בדיוק

הרכב: גטס 2006 ידנית 12 שסתומים שעברה 185K. ערכי הלמבדה היו תקינים (1.003) אבל ערכי ה-CO היו נורא גבוהים. 0.49 בסלד נמוך ו-0.51 בסלד גבוה. אחרי החלפת הגומיות הערכים נחתכו דרסטית. 0.14 בנמוך ו-0.12 בגבוה. את הגומיות קניתי עצמאית- 12 מקוריות עלו לי 154 שח ומוסך לקח לי 500 על עבודה. אציין ש 500 היה המחיר הכי זול שמצאתי וחיפשתי המוןןןןןןן, היו מוסכים שרצו 1200 אפילו והיו גם כאלה שרצו 600-700

וכן כמובן שאחרי שנכשלתי בטסט חזרתי עוד פעמיים אחרי שחיממתי טוב טוב את הממיר הקטליטי וזה ממש לא עזר, רק עשיתי להם עשן בכל המוסך.

פורסם

היה אצלך עשן חריג (וכראה גם תצרוכת שמן חריגה) וזה אינדיקטור שמשנה את התמונה ואת האבחון.

שמן שמגיע לקטליזטור מפריע לו לעבוד תקין ועם הזמן גם הורס אותו.

אני מניח שאצל פותח השרשור אין תקלה כזאת.

• תוכן חדש...