Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישה עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, תודה לכל העוזרים..

אני מחפש לקנות רכב יד 2 עד 40K, מה שחשוב לי זה אמינות וצריכת דלק נמוכה, אני סטודנט ומחפש רכב שלא יהיו עליו יותר מידי הוצאות מוסך, ביטוחים וכדומה בעתיד...

ולכן אחרי חיפושים ברשת מצאתי 4 דגמים שיכולים להתאים לי ורציתי לשמוע מה דעתכם מבחינת איך הרכב ומה כדאי בין כל אלה:

1) טיוטה יאריס 2011 רובוטית

2) טיוטה אוריס 2010 אוטומט

3) הונדה ג'אז היברידית 2013 אוטומט

4) הונדה סיוויק האצבק 2012 אוטומט

כולם פחות או יותר מגיעים למחיר שלי, אבל אחרי שקראתי המון חוות דעת רציתי לדעת על מי אתם ממליצים לפי הצרכים שלי?

וגם לגבי ההונדה גאז ההיברידית, האם באמת לא כדאי ללכת על רכב היברידי כמו שרושמים בחוות דעת ברשת? מה פחות טוב במנוע משולב שכזה?

תודה רבה לעונים!

פורסם

טויוטה יאריס בת 7 ב-40K נשמע לי כמו עסקה גרועה.

גם אוריס בת 8 נשמע לי עסקה לא טובה.

אני מבין שאתה כנראה רוצה רכב יפני...אני הייתי הולך על שנתון כמה שיותר חדש.

יש גם אופציות אחרות, בשנתונים הרבה יותר מתקדמים בכסף דומה (למשל סיטרואן קקטוס)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

האם אתה באמת זקוק לרכב משפחתי ? כמו סיוויק ?

אם אתה רוצה לעלות בשנתון, קח ידני (לא ציינת האם חשוב לך אוטומט).

אם כך, אז יש לך את יונדאי i20, סוזוקי סוויפט ואף קיה ריו. אם כי הראשונה והאחרונה אינן מצטיינות בצריכת הדלק.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

רק שם את זה פה, מתנצל מראש, הייתי חייב:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?658299-נתקעתי-עם-האוטו-טויוטה-ורסו-2014

אם אתה כבר מחפש יפני זול, אמין וחסכוני, מיצובישי ספייס סטאר חדשה בהרבה נשמע כמו פיתרון הרבה יותר מוצלח לדעתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא קל וכנראה גם תקבל תגובות לא משהו מהחברים שלך, לפחות ה"מבינים" שבהם, אבל נסה ללכת על משהו כמו 208 שיהיה צעיר יותר, נוח ונעים יותר, ובתקווה שאף אחד לא שומע, לא פחות אמין.

פורסם
האם אתה באמת זקוק לרכב משפחתי ? כמו סיוויק ?

אם אתה רוצה לעלות בשנתון, קח ידני (לא ציינת האם חשוב לך אוטומט).

אם כך, אז יש לך את יונדאי i20, סוזוקי סוויפט ואף קיה ריו. אם כי הראשונה והאחרונה אינן מצטיינות בצריכת הדלק.

חשוב לי שיהיה אוטומט, אין לי כוח לידני למרות שזה הכי אחי :)

יונדאי, וקיה לא כל כך אמינות, הסוזוקי סוויפט נחמדה אבל לא מתחבר לצורה שלה כל כך.

פורסם
לא קל וכנראה גם תקבל תגובות לא משהו מהחברים שלך, לפחות ה"מבינים" שבהם, אבל נסה ללכת על משהו כמו 208 שיהיה צעיר יותר, נוח ונעים יותר, ובתקווה שאף אחד לא שומע, לא פחות אמין.

אתה מדבר על פיגו 208?

פורסם

אכן פיגו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

208 אוט' בתקציב הזה תהיה עם המנוע והגיר הקודמים, לא השילוב הכי חסכוני בעולם (וגם לא המנוע הכי אמין לאורך זמן).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אופציה מס' 4 היא הטובה ביותר,אלא שהתחזוקה לא זולה במוסכי היבואן,הרכב לא הכי חסכוני בדלק (לא בהשוואה לספייסטאר/סוויפט /ספלאש) וגם עלות הטסט והביטוח של הסיוויק יקרות יותר משמעותית.

אם פסלת את האופציות שהצעתי לך ועדיין אתה רוצה לבחור מה 4 ששאלת עליהן אז ג'אז היברידית היא אולי הטובה ביותר אם תמצא מוסך מתמחה בדגם שיטפל במחירים שפויים יותר בהשוואה למחיר היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

ביבואן אין רכב שזול לאחזקה, גם לא הספייס סטאר.

ה208 די דומה במחירי הטיפולים לספייס.

הקליאו למשל של אבא שלי הייתה זולה יותר בטיפולים לפחות בקטנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...