Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטקה או קארוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לעזרה די דחופה בבקשה.

מתלבט בין סקודה קארוק מנוע 1.0 (3 צילינדרים) גימור סטייל 151 אלף ש״ח על הכביש לאחר הנחה של 2000₪ למועדון ״הוט״, לבין סיאט אטקה גימור אקסלנס 152 אלף ש״ח על הכביש לאחר הנחה של 11 אלף של מועדון ״חבר״.

בגדול זה התקציב שלי לג׳יפון שחלמתי תמיד.

אודה מראש.

פורסם

לדעתי האישית, המנוע של הסיאט הרבה יותר חזק וגם מבחינת היופי, לטעמי האישי האטקה מנצחת.

אולי ישנה לך אופציה להוסיף עוד 21k וללכת על סקודה קודיאק?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

במחירים שציינת, הייתי בוחר בסיאט בגלל מנוע משמעותית חזק יותר. אני אוהב יותר את עיצוב הפנים המוקפד של הקארוק, אבל חיצונית עיצוב הסיאט נאה יותר. לסיכום, במחירים שציינת, סיאט......

פורסם

אני חושב כמו Random קארוק 1.6 דיזל סטייל. אבזור דוגמה לאטקה, מנוע לא פחות חזק, אבזור בטיחותי עדיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה מקרב לב לעונים.

בנוגע לקארוק 1.6tdi ייקח חודשיים לקבל אותו ואין לי את הזמן הזה לחכות, מה גם שאני נוסע בממוצע סך הכל 8-9 אלף ק״מ לשנה בסך הכל ככה שאם יש שיקול של חסכון בדלק הוא לא רלוונטי ממש.

האם בסיאט אטקה יש מערכת לסטייה מנתיב שמחליפה את המובילאיי המושמץ?

פורסם

באטקה אין מערכת להתראה על סטייה מנתיב ולכן הם חייבים להתקין מובילאיי. לא ברור לי למה לא מציידים את הרכב במערכת מקורית. מעבר לזה, יש איבזור בטיחות מקורי נרחב כולל התראה על שטח מת ותנועה חוצה שאין בקארוק סטייל.

פורסם
מעדכן שהזמנתי את האטקה גימור אקסלנס.

האם מומלץ להתקין איתוראן פעיל עם קודן או להסתפק באיתוראן סייב ללא קודן?

תלוי בדרישות של המבטח שבחרת, להבנתי לאיתוראן סייב דמי מנוי נמוכים יותר, אם זה מספיק לדרישות של הביטוח - אין צורך ביותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...