Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג ב-15K (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול למצוא בתקציב הזה סובארו אימפרזה/ b3 או מיצובישי לנסר קלאסיק במצב סביר. רכבים אמינים מאוד, לא תצטרך להחליף בגלל גידול המשפחה. גם ליאנה וגם ניסאן טידה אפשר לקחת בחשבון. רק צריך למצוא מכונית שעברה טיפולים בזמן, עם נתונים סבירים וללא תאונות שלדה. יש ים רכבים כאלה בלוח יד 2 - תתחיל לסנן עד שתראה משהו ראוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ואחותי על ליאנה מסתיו 2001 שהיתה של אבא שלי. עד כמה שאני יודע לא עושה בעיות, אם כי משמשת כרכב משני. הדגם אמין מאד אבל נוטה לתאוצה חלשה (לא חוסר כוח, אין בעיה בעליות) ולא במיוחד נוח. הדגמים היותר מתקדמים מעט יותר חזקים.

ודרך אגב, בניגוד למה שכתוב בתאור הדגם בפורום, לדגמי ההאצ' תא מטען די צנוע, לדגם הסדאן תא מטען ענק, וגם הפץח שלו נוח יחסית לדגמי סדאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אישית ממליץ על פיגו 107 עם גיר רגיל, לי יש כזו בצבע אפור ואני מרוצה עד הגג

כי היא אפורה, אבל מה אם פותח השרשור ימצא כזו רק בלבן או שחור למשל...?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...